Ne dusuneyimYaşın gelmiş düşün bence
Yani birisiyle birlikte olmayı flört anlamındaNe dusuneyim
Olmuyor ki isteYani birisiyle birlikte olmayı flört anlamında
Yo korkmuyorum ama hepsinin niyeti kotu onu anladim
kız bunları sen de yap koca bul bi rainy bi senAşko seninde hatan var. Don değiştirir gibi konuştuğun erkekleri değiştiriyordun. Farkında değilsin ama internetten bu şekilde sürekli tanımadığın erkeklerle konuşup, bilgilerini paylaşman çok tehlikeli. Ha netten tanışan mutlaka var ama böyle değil yani.
Erkekleri, sevgili işlerini hayatından çıkar, yarın sabah uyan güzel güzel cildine maske yap, gözlerine çay koy, yüzün gözün açılmış, parıl parıl parla böyle.
kız bunları sen de yap koca bul bi rainy bi senvalla siz evlenmezseniz artık 2ü sene bekleyin birinizi oğluma alayım napayım
kız bunları sen de yap koca bul bi rainy bi senvalla siz evlenmezseniz artık 20 sene bekleyin birinizi oğluma alayım napayım
ya ahahaha manyaksın yaAma hıdırellezde çöp adamdan kendime kocalar çizdim çeşit çeşit unutmadım koca işini
ayy kırışmışı boşver düzgün biri olsun yeter de ben senin ordu dağıtıcı yok edici olduğunu unutmuşumKız sen hormonlardan coşmuşsunnnbeni gelin olarak alırsan tüm evinizi arsanızı üstüme yaparım, perişan olursun. 20 yaşında gençecik dağ gibi oğluşunu bizim gibi kırışmış teyzelere mi yakıştırcan şöyle zengin, iyi ahlaklı eğitimli bir ailenin manken gibi genç güzel kızını iste oğluna.
Sosyal ilişkilerinizi geliştirmeye odaklanın, arkadaş edinin, aceleci davranmayın, zamana bırakınKizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
ya ahahaha manyaksın ya
ayy kırışmışı boşver düzgün biri olsun yeter de ben senin ordu dağıtıcı yok edici olduğunu unutmuşum
Niyetin gerçekten evlilikse ve gerçekten hayırlı bi evlilik yaşamak istiyorsan Bi dua söylerim sana okusan istediğin çıkar karşına ne dersjn??Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Gerçek hayatta olmadiginda bakisma oluyor yani..Kizlar gercek hayattan erkeklerle bakisma bile olmuyor hep boyle mi olucak hep yalniz olucam galiba?
Nerelerdeydin yoktunGerçek hayatta olmadiginda bakisma oluyor yani..
O nasıl oluyor ki
şimdiye kadar hep internetten birilerini buluyodu, gerçek hayatta bulamıyorum demek istemiş. gencecik insanların bu kadar sevgili derdine düşmesi çok üzücüGerçek hayatta olmadiginda bakisma oluyor yani..
O nasıl oluyor ki
Kızım beni bırak,o kadardır yoktum hala bir arpa boyu yol gidememissin.Nerelerdeydin yoktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?