- 20 Mart 2018
- 1.144
- 1.626
- 133
Bu birilerini birileriyle tanıştıran akraba ve arkadaşlar nerede ben hiç anlamıyorum zaten.ne kendim denk geldim ne de başkaları için denk geldim.ee sizin de varmış tanıştırmak isteyen arkadaşlar.gerçi olmuyor da pek.
Valla benbirtek benm basimda saniyordum.Iletisime acik bir imaj cizmek icin ne yapmak lazim?
Etraftaki adamlar evli..
Ise gidiyorsin Gunaydinlar gunaydin vb. diyosun insanlarin yarisi selami aliyor yarisi almiyor.. hal hatir soruyosun o da ayni sekilde.
Hadi bikac sefer olur da 7-8kez de ayni sey olursa belli ki konusmak istemiyo..
Bole insanlarin nesiyle iletisices
Hayata pozitif bakmazsan iletişime açık mesajı veremezsin.yüzün gülecek ama yapmacık olmadan.insanlar hissediyor.Valla benbirtek benm basimda saniyordum.
Bugun bu begenilerinizle beni mutlu ettiniz kizlar
Gercekten ogrenmek isterim ama iletisime
Acik imaj cizmek icin ne yapmak lazim
Anliyorum ben de milletin ikiyuzlulugunu hisssettigim zaman samimi olamiyorm o da benden kaynaklaniyor.Hayata pozitif bakmazsan iletişime açık mesajı veremezsin.yüzün gülecek ama yapmacık olmadan.insanlar hissediyor.
Ben güler yuzluyum ama hiçbir şey değişmiyorHayata pozitif bakmazsan iletişime açık mesajı veremezsin.yüzün gülecek ama yapmacık olmadan.insanlar hissediyor.
Sosyal çevreni değiştir kuzucum. Belli ki sosyal çevren seninle aynı şeylerden hoşlanan insanlardan oluşmuyor. Sevgileeer28 yasina geldim adim atan sadece bir kisi oldu onunda psikolojik sorunlari vardi. Neden boyle anlamiyorum. Yalniz hissediyorum ben
Hiçbir şeycik de yapamazsın.ölene kadar bekleyeceksin öyle biri gelsin de tanışsın diye.boşuna demiyorum hayat güzel birşey değil çocuk yapmayın diye.gerçi 40 yaşında da olsa kör topal bir koca bulsanız siz de tutturursuunuz ya çocuk çocuk diye.kime ne anlatıyorum.aman aman doğrurun amanın.mutluluktan uçuyoruz ya zaten.konu sahibi beni anlatmış resmen bende 28 yaşındayım . neler yapabiliriz sizce banada yardımcı olun
Zombi gibi gezen insanlar var ya.gel de bunlara selam var.sanki bu dünyada değillermiş gibi.Valla benbirtek benm basimda saniyordum.
Bugun bu begenilerinizle beni mutlu ettiniz kizlar
Gercekten ogrenmek isterim ama iletisime
Acik imaj cizmek icin ne yapmak lazim
Her seye bu kadar negatiflige yüklenmesen mi ya rainyy28 yasina geldim adim atan sadece bir kisi oldu onunda psikolojik sorunlari vardi. Neden boyle anlamiyorum. Yalniz hissediyorum ben
Pozitif olunmak istenince pozitif olunuyor mu.kız sevişemiyor.nasil pozitif olsun.Her seye bu kadar negatiflige yüklenmesen mi ya rainyyazcık pozitiflige yana kay, artık mesajınızı pızitif görelim..
İsteyince oluyor da ben bi nebze umut ettim malum bdv’yi ilallah ettiriyor sürekli erkek erkek yalnızım niye olmuyor vs say say bitmez negatifleri asırı fazla yoguruyorPozitif olunmak istenince pozitif olunuyor mu.kız sevişemiyor.nasil pozitif olsun.
valla benim de sizin gibi aynı. ben de 33 yaşındayım. iş yerindeki kızlara birini tanıştırın desem kimse aracı olmak istemiyor. herkes evli. birini bulmak isteyince de belamı buluyorum :)Rainyyciğim, bende bu durumu yaşadım ve yaşıyorum da. Bu konu hakkında çok düşündüm ve kendim için bulduğum şeyleri senle paylaşmak isterim. Belki aa evet bendr böyle olabilirim diyebileceğin şeyler olabilir.
Çok fazla arkadaşım yok. Olan arkadaşlarımda beni arkadaşlarıyla tanıştırmaz. Hadi diyelim ki tanıştırdı bunlar kız olur.
Hobim yok. Bir kursa vs gitmediğim için yeni insanlarla tanışmıyorum
İşyerinde beğenebileceğim birisi yok, işyerinde bu tarz şeylere mesafeliyim
Arkadaşlarımın beni tanıştırmak istediği bir kişi vardı. Yaşından dolayı adını bile bilmediğim birisini istememiştim. (Ön yargılıydım bi oturup konuşabilirdim.)
Sosyal medyan yok yeni kişilerle tanışmıyorum.
Yani kısacası çevremde 3-5 insan varken yeni birileriyle de tanışmazken, sosyal bir çevre de bulunmazken adım atabilecek bir kişi de olmuyor.
23 yaşındaydım aynı böyleydim, 30 yaşımdayım yine böyleyim ve durumumda bir değişiklik olmadı maalesef.sende durumlar nasıl peki
Aracı maracı bazı kişilere ömür boyu denk gelmiyor.ben burada tanıştırılan kişilere çok şaşırıyorum mesela.bir de başkasının tanişirdığıyla ego kasıyorlar hee.tanıştığım görüştüğüm çok kişi oldu diyor bakıyorsun tanıştırma.ben de kendi bulup tanışıyor sanıyorum saf saf.valla benim de sizin gibi aynı. ben de 33 yaşındayım. iş yerindeki kızlara birini tanıştırın desem kimse aracı olmak istemiyor. herkes evli. birini bulmak isteyince de belamı buluyorum :)
evden işe işten eve. kendime yönelik şeyler yaparak yalnızlığı azaltmaya çalışıyorum. bakalım nereye kadar.
Bunun gerçekten tek çözümü var sosyal olmak. Yani eneejini inaanlara açmak. Yani şu devirde akraba bile birbirine aracı olmuyor, işyerinden kişilerin olmamasını da makul buluyorum. Ama yani insan istiyor tabii sevmek sevilmekvalla benim de sizin gibi aynı. ben de 33 yaşındayım. iş yerindeki kızlara birini tanıştırın desem kimse aracı olmak istemiyor. herkes evli. birini bulmak isteyince de belamı buluyorum :)
evden işe işten eve. kendime yönelik şeyler yaparak yalnızlığı azaltmaya çalışıyorum. bakalım nereye kadar.
+1konu sahibi beni anlatmış resmen bende 28 yaşındayım . neler yapabiliriz sizce banada yardımcı olun
4554533 kiş iadım atsa içlerinden bir kısmı ana kuzusu,bir kısmı psikopat,bir kısmı cimri çıkacak yani yalnız olman şu an için çoook hayırlı ( eski konularına bakarak söylüyorum )28 yasina geldim adim atan sadece bir kisi oldu onunda psikolojik sorunlari vardi. Neden boyle anlamiyorum. Yalniz hissediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?