Yalnizlik

Muhafazakar cemaatçi kesimde oluyor

Valla benbirtek benm basimda saniyordum.
Bugun bu begenilerinizle beni mutlu ettiniz kizlar
Gercekten ogrenmek isterim ama iletisime
Acik imaj cizmek icin ne yapmak lazim

Hayata pozitif bakmazsan iletişime açık mesajı veremezsin.yüzün gülecek ama yapmacık olmadan.insanlar hissediyor.

Hayata pozitif bakmazsan iletişime açık mesajı veremezsin.yüzün gülecek ama yapmacık olmadan.insanlar hissediyor.
Anliyorum ben de milletin ikiyuzlulugunu hisssettigim zaman samimi olamiyorm o da benden kaynaklaniyor.
Hayata pozitif de bakiyorum aslinda. Umudumu korurum her nefeste.
Ama ben kendi adima soguk bi karakterim o da yapim oyle degisebilir mi bilemedim

Ben de benzeri bir dönemden geçiyorum. Yalnızlık o kadar kötü değil ama yaş 27. Evden çalışıyorum. Arada bir çıkan taliplerin hiç birine ısınamadım. Bir tanesi ile nişanlanma eşiğine gelmiştik o da bitti. Karamsarlık çöküyor Herkesin evlenip, nişanlandığı bir ortamda gerçekten zor anlayabiliyorum durumunu.

konu sahibi beni anlatmış resmen bende 28 yaşındayım . neler yapabiliriz sizce banada yardımcı olun
Hiçbir şeycik de yapamazsın.ölene kadar bekleyeceksin öyle biri gelsin de tanışsın diye.boşuna demiyorum hayat güzel birşey değil çocuk yapmayın diye.gerçi 40 yaşında da olsa kör topal bir koca bulsanız siz de tutturursuunuz ya çocuk çocuk diye.kime ne anlatıyorum.aman aman doğrurun amanın.mutluluktan uçuyoruz ya zaten.

Zombi gibi gezen insanlar var ya.gel de bunlara selam var.sanki bu dünyada değillermiş gibi.

28 yasina geldim adim atan sadece bir kisi oldu onunda psikolojik sorunlari vardi. Neden boyle anlamiyorum. Yalniz hissediyorum ben
Her seye bu kadar negatiflige yüklenmesen mi ya rainyy azcık pozitiflige yana kay, artık mesajınızı pızitif görelim..

Pozitif olunmak istenince pozitif olunuyor mu.kız sevişemiyor.nasil pozitif olsun.
İsteyince oluyor da ben bi nebze umut ettim malum bdv’yi ilallah ettiriyor sürekli erkek erkek yalnızım niye olmuyor vs say say bitmez negatifleri asırı fazla yoguruyor

valla benim de sizin gibi aynı. ben de 33 yaşındayım. iş yerindeki kızlara birini tanıştırın desem kimse aracı olmak istemiyor. herkes evli. birini bulmak isteyince de belamı buluyorum :)
evden işe işten eve. kendime yönelik şeyler yaparak yalnızlığı azaltmaya çalışıyorum. bakalım nereye kadar.

Aracı maracı bazı kişilere ömür boyu denk gelmiyor.ben burada tanıştırılan kişilere çok şaşırıyorum mesela.bir de başkasının tanişirdığıyla ego kasıyorlar hee.tanıştığım görüştüğüm çok kişi oldu diyor bakıyorsun tanıştırma.ben de kendi bulup tanışıyor sanıyorum saf saf.

Bunun gerçekten tek çözümü var sosyal olmak. Yani eneejini inaanlara açmak. Yani şu devirde akraba bile birbirine aracı olmuyor, işyerinden kişilerin olmamasını da makul buluyorum. Ama yani insan istiyor tabii sevmek sevilmek

Valla isyerinde kim nasil davranirsa ole karsilik vermek lazim. Sole ki, hastalandimmi hastalik saglik insan icin. Gecmisolsun diyene o da hastayken gecmisolsun yoksa susuo geciyorum. Bizi dikkate almayanali biz neden alalim..
Ayni sekilde resmi olana resmi samimi olana samimi. Varsin tek olayim oraya para kazanmaya gidiyoruz en nihayetinde milletin gonlunu hos etmeye diil..
Millet derken muduru falan kasdetmiyorum tabi bizimle ayni duzeydeki calisanlari..

28 yasina geldim adim atan sadece bir kisi oldu onunda psikolojik sorunlari vardi. Neden boyle anlamiyorum. Yalniz hissediyorum ben
4554533 kiş iadım atsa içlerinden bir kısmı ana kuzusu,bir kısmı psikopat,bir kısmı cimri çıkacak yani yalnız olman şu an için çoook hayırlı ( eski konularına bakarak söylüyorum )
Türkiye sınırları içerisinde yaşayan bir kadının asla ve asla yalnız kalabileceğini düşünmüyorum ama karakteri vs düzgün birini bulmak zorlaştı
Sen bulma birini biraz daha tek başına kal ,acele etme yani şu an için 28 yaş nedir allah aşkına ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…