Yalnızlık

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
336
118
33
Yaşıtlarımın her gün eşleriyle nişanlılarıyla restoranlarda yemek yediğini görüyorum. Ben hala ortaokuldan kalma tişörtüm üstümde evde çay içiyorum akşamları anne babamla.
En evlenmeyecek arkadaşlarım bile evlendi. Ben değil evlenmek, hayatımda hiç sevgilim bile olmadı.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Sonsuza dek bu yalnızlıkla kalacak gibiyim.
Herkesin zamanı vardır laflarından da sıkıldım artık.
Gelmiyor o zaman

yas kac?
evde oturup kendine aciyarak bir yere varamazsin. Restoranlar kafeler sadece evlilere nisanlilara hizmet vermiyor.
Klise ama bekarken ben de evlilere özenirdim, simdi evliyim ve bekarlara özeniyorum. :) evliligi bu kadar büyütme kafanda, önce bi sevgili yap, ki onun icin de bi süslen püslen disari cik bi zahmet

Görücü usulu hayali kurmuyorsan, kalkıp hayata karışman gerek, nasip zile basan bir şey değil

Evde oturarak nasıl olacak? Adamlar fal mı açsın?
Kaldı ki neden hemen evlilik. İş hayatına girseniz mesela, kendi paranızı kazansanız daha güzel olmaz mı?

Kaç yaşındasınız diye merak edip eski konulara bakayım dedim negatiflikte boğuldum, kötü enerji yüklendim. Bu enerjiye bir erkeğin çekilmesi mümkün değil.

Konular da biraz dengesiz sanki. Bir erkeğin elini tutmak istemem, kimseye aşkım diyemem vs. E adamlar şişme bebek falan alır bu kadar duygusuz olacaksa ilişki.

Bu işler tamamen kader.yani yapacak birşey yok bence.dediğin gibi kimler kimler ilişki yaşıyor insanın aklı almıyor.zor çok zor ama çözüm de yok gibi.bazı insanlar daha kısmetli oluyor işte.

Dışarı çıkıp sosyalleşmeniz lazım evlenmek istiyorsanız Maalesef bazı insanlar evlilik konusunda daha şanslılar nasipleri karşılarına erken çıkıyor ama kısmet diyelim herkesin yazisi bir değil inşallah en kısa zamanda sizi çok mutlu edecek çok değerli hissedecek iyi biri karşınıza çıkar

Güzel giyinip sokağa çıkmadığımı nerden biliyorsunuz?

Bence karşısına seveceği biri çıkmamış.bizim huysuz kuzen vardı etrafındaki herkesi kaçırtırdı, bir yüzü gülmezdi. Hatta bir keresinde görücü gelmişti de çiçeği kafalarında parçalamiştı o derece.bağıra çağıra kovmuştu.geçen evlendi biriyle güle oynaya.demem o ki bence bu durum sebep değil sonuç.yani olacak olsa olurdu.kısmet diye buna deniyor zaten.

Bu işler tamamen kader.yani yapacak birşey yok bence.dediğin gibi kimler kimler ilişki yaşıyor insanın aklı almıyor.zor çok zor ama çözüm de yok gibi.bazı insanlar daha kısmetli oluyor işte.
Öyle ama artık inanın kader demekten beklemekten yoruldum. Hiçbir çarem de yok

İnşallah çok sağ olum

Alakası yok. Senin kuzenin de normal değilmiş. Hayatına biri girsin isteyen normal insanlar karşı cinsten iğreniyormuş gibi davranmaz.

Kesinlikle. Benim ne arkadaşlarım var çekilmez. Tripli. Hepsi kaç kere sevgili buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…