- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Daha büyük oldugunuzu dusunmustum ama şu da bu söze çok inanırım insan sınanmadığı bir konu hakkında da büyük konuşmamalı. Dolayısıyla aslında 28 yaşta hiç sevgilisi olmamış aşkı tatmamış biri için evet biraz artık yeter diye hissedebileceği bir yaş bence. Ama hiç evlenemeyeceğim hep annem babamla yaşayacağım diye düşünmeniz için de çok çok genç bir yaş. Negatif olmayin, kendinizi gereksiz asagiya cekmeyin. Kaldı ki artık günümüzde gençler öyle erken yaşta evlenmiyorlar. Dolayısıyla siz aslında bir istisna değilsiniz.
ne kadar tatlı yazmışsınız teşekkür ederim. İçimi ferahlattınız. Dağlara taşlara bağırasım geliyor gelip buraya iç döküyorum ne yapayım. İnsan değiştiremeyeceği şeylere dertlenince ne yapacağını bilemiyor.Daha büyük oldugunuzu dusunmustum ama şu da bu söze çok inanırım insan sınanmadığı bir konu hakkında da büyük konuşmamalı. Dolayısıyla aslında 28 yaş da hiç sevgilisi olmamış aşkı tatmamış biri için evet biraz artık yeter diye hissedebileceği bir yaş bence. Ama hiç evlenemeyeceğim hep annem babamla yaşayacağım diye düşünmeniz için de çok çok genç bir yaş. Negatif olmayin, kendinizi gereksiz asagiya cekmeyin. Kaldı ki artık günümüzde gençler öyle erken yaşta evlenmiyorlar. Dolayısıyla siz aslında bir istisna değilsiniz.
Bir de ben evliliğin tamamen kader olduğuna inaniyorum. Dolayısıyla "beğenmediğiniz" arkadaşlarınız evlenmiş olabilir. Siz belki onlara göre daha kolay geçinilecek biride olabilirsin ama sonuç olarak kaderinizde kısmetinizde ne zaman yazıldıysa o zaman oluyor.
Kısacası yaşınız çok genç, asla olumsuz olmayın... sizin gibi birçok insanı okuyoruz şu yaşıma geldim hala da haaşkı tatmadım diyen.. yarın önünüze ne çıkacağını bilemezsiniz. Siz pozitif olun ki pozitif de enerji yayın.
Sevindim rahatlamanızane kadar tatlı yazmışsınız teşekkür ederim. İçimi ferahlattınız. Dağlara taşlara bağırasım geliyor gelip buraya iç döküyorum ne yapayım. İnsan değiştiremeyeceği şeylere dertlenince ne yapacağını bilemiyor.
allah tez zamanda güzel insanlar çıkarsın karşımıza inşallah
Ben de size dua edeyim öyleyse :) Allah tez zamanda hayal bile edemeyeceğiniz güzel insanı karşınıza çıkartsın inşallah.Sevindim rahatlamanıza
Bende zaman zaman kendi durumuma sitem edebiliyorum. Ben sizden yaşça baya büyüğüm, 45 yaşındayım. Yıllar önce boşandım ama aslında yani huyumu suyumu severim, niye benim tekrar ikinci yuvam olmadı diye banada bu durum Allah afetsin haksizlik geliyor bazen. Ama hersey kader kısmet, gerçekten eğer olmayacaksa olmuyor ama vakti zamanı da daha vardir belki diyorum... yani çıkmayan candan umut kesilmez hesabı bu sizin için de geçerli benim için de geçerli... belki haftaya karşımıza kaderimizdeki insan çıkacak bilemeyiz
Biz yeter ki birbirimizi dualarımıza bir kere olsa bile eklesek, bakarsınız oradan fayda görürürüzkimin duasi kabul olur bilinmezmiş ya
Allah'a emanet olun
Allah razi olsun. Gerçekten hep böyle dua ederim, duamin sonunda bu cümleyi eklerim hep. O yüzden cok sevindim bu tevafuka. :)Ben de size dua edeyim öyleyse :) Allah tez zamanda hayal bile edemeyeceğiniz güzel insanı karşınıza çıkartsın inşallah.
Amin sağ olunAllah razi olsun. Gerçekten hep böyle dua ederim, duamin sonunda bu cümleyi eklerim hep. O yüzden cok sevindim bu tevafuka. :)
Sizinde icinde ve isteyen herkes icin en dogru, en hayırlı kisi olsun. Hayal edebilecegimizden bile daha güzeli olsun. Amin
Siz kendiniz yazmışsınız hanımefendi evliler, nişanlılar lokantalarda diye bir de en garipsediğim nokta "en evlenmez dediklerim bile evlendi" lafınız.Evlenmek değil konu. Sevmek sevilmek istiyorum
her birlikte olan sevip sevilmiyor merak etme. o nadir yaşanan bir durum. ayrıca ya masumiyetini kaybetmemiş olup kendisi gibi saf kalpli eşini hemencecik bulmayı ya da ruhen çok kez metamorfoz geçirmiş, ne istediğinden emin 2 olgun insanın karşılaşmasını gerektiriyor. bu ikisinin arasındaki bütün deneyimler ya anlık arzuyla başlanan deneme yanılma ilişkileri, ya sevgi hakkında iyi(az kötü)-kötü-çok kötü dersler alınan ilişkiler, ya para/cinsellik/statü için yapılan çıkar ilişkileri, ya birbirinin psikolojik hastalıklarını tam olarak doğru ayarda besleyen iki enerji vampirinin ilişkisi vs vs. oluyor. zaten bulunsa da sürekli büyük heyecanlarla sürmüyor, aynı sıkıcı-yorucu hayatla birlikte mücadele etmeyi ve o dünyadan biraz olsun kaçıp huzur bulmayı getiriyor.Evlenmek değil konu. Sevmek sevilmek istiyorum
Valla ben evliyim bende çamaşır sulu tisortumle çay içiyorum akşamları.Bu taraftan bakıncada hayat öyle çok eğlenceli değil yani.Allah gönlünüze göre versin inşallah.Ama şunu da diyeyim evli olup yanlız olmak çok daha zor.Yaşıtlarımın her gün eşleriyle nişanlılarıyla restoranlarda yemek yediğini görüyorum. Ben hala ortaokuldan kalma tişörtüm üstümde evde çay içiyorum akşamları anne babamla.
En evlenmeyecek arkadaşlarım bile evlendi. Ben değil evlenmek, hayatımda hiç sevgilim bile olmadı.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Sonsuza dek bu yalnızlıkla kalacak gibiyim.
Herkesin zamanı vardır laflarından da sıkıldım artık.
Gelmiyor o zaman
yazdiklarindan o cikiyor cünküGüzel giyinip sokağa çıkmadığımı nerden biliyorsunuz?
Bazi kizlarin pesinde erkekler kosuyor kizin kur yapmasi vs gerekmiyor. Konu sahibinin kimseden hoslanmamasi sevmemesi psikolojik olabilir.Kendi kendinize aşabileceğiniz bir konu gibi görünmüyor. Bir şekilde imkanları zorlayıp profesyonel destek almalısınız. Aksi halde 27-28 derken bir bakmışsınız 38-48 ömür geçmiş.
Bu sevme sevilme durumları aşırı lüks geliyor artık bana imkansız olan bir şey gibi ... o yüzden takıp kendini üzmemeye çalış insanın elinde olan bir durum değil bu işlerEvlenmek değil konu. Sevmek sevilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?