- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Kesinlikle kabullenmek lazım sevilmediğini sevilmeyeceğini vs erkekler böyle aptal varlıklar hak etmeyenleri mutlu etmeyi severlerBu sevme sevilme durumları aşırı lüks geliyor artık bana imkansız olan bir şey gibi ... o yüzden takıp kendini üzmemeye çalış insanın elinde olan bir durum değil bu işler
Uyanıklıkla ilgisi yok.uyanık olanlar çoktan kaptı erkekleri bizede çer çöp kaldı
Yok bulamadıkUyanıklıkla ilgisi yok.
Hem maddi hem manevi beklenti çok. Beklentisini düşüren buluyor. Ya tipi, ya geliri ya da yaşından feragat edenler buluyor. Hepsi 1 arada olmuyor. Gerçekçi olun bulursunuz.
Bence de kabullenin, bu fesatlıkla zor çünkü…Kesinlikle kabullenmek lazım sevilmediğini sevilmeyeceğini vs erkekler böyle aptal varlıklar hak etmeyenleri mutlu etmeyi severler
Belki de uyanık olan erkekler iyi kadınları kapmıştır, siz (çer çöp demiyorum) kalmışsınızdır.uyanık olanlar çoktan kaptı erkekleri bizede çer çöp kaldı
Kesinlikle. Benim ne arkadaşlarım var çekilmez. Tripli. Hepsi kaç kere sevgili buldu
Ne alakası var herkesin bulmasını örnek göstermiş sadeceSiz neden bulamiyorsunuz? Acaba arkadaslarinizin sevgililerini, evliliklerini dusunmekten kendinize zaman ayiramamis olabilir misiniz?
Sizin gibi uyanıklar erkekleri kandırıyo bence sonrası malum ndndndmdmmdBence de kabullenin, bu fesatlıkla zor çünkü…
Belki de uyanık olan erkekler iyi kadınları kapmıştır, siz (çer çöp demiyorum) kalmışsınızdır.
Erkekleri kandırmak mı? Bu ne saçma bir düşünce öyle. Kimsenin kimseyi kandırdığı, nikah masasına oturttuğu yok. Mutlu, sağlıklı bir ilişkide birbirini seven, saygı gösteren,anlayan çiftler evleniyor. Ama sizin gibi sadece hayatımda illaki birisi olsun, çevremdeki herkesin sevgilisi var, hepsi nişanlı evli diye düşünen birisi için evlilik büyük mutluluk kaynağı olarak görünüyor. Mutluluğunuz size bağlı, evlenmenize değil. Öncelikle bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Bu şekilde hayatınıza giren birisi olsa bile mutlu olamazsınız. Negatif enerji yayıp onu kendinize çekiyorsunuz sürekli.Sizin gibi uyanıklar erkekleri kandırıyo bence sonrası malum ndndndmdmmd
Erkekler zekası olmayan yaratıklar ve biz kandırıyoruz yani sizin bakış açınızla.Sizin gibi uyanıklar erkekleri kandırıyo bence sonrası malum ndndndmdmmd
En zeki sensin en becerikli sensin aynen .Erkekler zekası olmayan yaratıklar ve biz kandırıyoruz yani sizin bakış açınızla.
Öyleyse zekası olmayan bir varlığı bile ikna edebilecek yetenekte ve zeka seviyesinde değilsiniz demektir. Üzüldüm.
Kesinlikle kabullenmek lazım sevilmediğini sevilmeyeceğini vs erkekler böyle aptal varlıklar hak etmeyenleri mutlu etmeyi severler
Yok valla hiçbir şey yapmıyoruz evli olduğum halde dışarıda ilgi görüyorum bunu belirtip tanışmak isteyen çok oluyor sosyal medyada yazanları saymıyorum bile benim yerimde olsan bi tarafını çoktan farklı oynuyordu belki ilgi çekmeyen biri olman bizim erkekleri kandırdığımız anlamına mı geliyor bir de daha önce hiç ilişkin olmamış nereden biliyorsun çok iyi bir partner olacağınıSizin gibi uyanıklar erkekleri kandırıyo bence sonrası malum ndndndmdmmd
Allah akıl fikir izan versinSizin gibi aynı .
Evli olan insanları bu kadar kıskanman normal değil.Sizin gibi uyanıklar erkekleri kandırıyo bence sonrası malum ndndndmdmmd
En miyim bilmem ama senden zeki ve becerikli olduğum kesin.En zeki sensin en becerikli sensin aynen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?