Yalnızlık

Bu sevme sevilme durumları aşırı lüks geliyor artık bana imkansız olan bir şey gibi ... o yüzden takıp kendini üzmemeye çalış insanın elinde olan bir durum değil bu işler
Kesinlikle kabullenmek lazım sevilmediğini sevilmeyeceğini vs erkekler böyle aptal varlıklar hak etmeyenleri mutlu etmeyi severler

Alış yalnızlığa işin gücün paran güzellik hiçbiri önemli değil sevilmek evlenmek için kabullen yoksa mutsuz oluyoruz

Kesinlikle kabullenmek lazım sevilmediğini sevilmeyeceğini vs erkekler böyle aptal varlıklar hak etmeyenleri mutlu etmeyi severler
Bence de kabullenin, bu fesatlıkla zor çünkü…
uyanık olanlar çoktan kaptı erkekleri bizede çer çöp kaldı
Belki de uyanık olan erkekler iyi kadınları kapmıştır, siz (çer çöp demiyorum) kalmışsınızdır.

Sizin gibi uyanıklar erkekleri kandırıyo bence sonrası malum ndndndmdmmd
Erkekleri kandırmak mı? Bu ne saçma bir düşünce öyle. Kimsenin kimseyi kandırdığı, nikah masasına oturttuğu yok. Mutlu, sağlıklı bir ilişkide birbirini seven, saygı gösteren,anlayan çiftler evleniyor. Ama sizin gibi sadece hayatımda illaki birisi olsun, çevremdeki herkesin sevgilisi var, hepsi nişanlı evli diye düşünen birisi için evlilik büyük mutluluk kaynağı olarak görünüyor. Mutluluğunuz size bağlı, evlenmenize değil. Öncelikle bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Bu şekilde hayatınıza giren birisi olsa bile mutlu olamazsınız. Negatif enerji yayıp onu kendinize çekiyorsunuz sürekli.

M Masmavi85
Sizin konularınızı ve yazdıklarınızı okuyunca zihnimde bir görüntü oluşuyor. Katrana bulanmış ve atmayan bir kalp.
Neden bu kadar kötüsünüz?
Neden gözünüz hep diğer insanların üzerinde?
Niye kendinizle ilgili gerçekçi olmayan algılarınız var?

Erkekler zekası olmayan yaratıklar ve biz kandırıyoruz yani sizin bakış açınızla.

Öyleyse zekası olmayan bir varlığı bile ikna edebilecek yetenekte ve zeka seviyesinde değilsiniz demektir. Üzüldüm.

Yok valla hiçbir şey yapmıyoruz evli olduğum halde dışarıda ilgi görüyorum bunu belirtip tanışmak isteyen çok oluyor sosyal medyada yazanları saymıyorum bile benim yerimde olsan bi tarafını çoktan farklı oynuyordu belki ilgi çekmeyen biri olman bizim erkekleri kandırdığımız anlamına mı geliyor bir de daha önce hiç ilişkin olmamış nereden biliyorsun çok iyi bir partner olacağını

Hiç ilişkinizin olmaması bana normal gelmedi. Demek ki yolunda olmayan birseyler var. Bence buna odaklanın. Belki de çok içe kapanıksiniz. Hersey gyzellik değil ama , mesela daha iç açıcı, renkli ,pozitif hissettiren elbiseler deneyin. Tarzinizi degistiri. Sosyal kulüplere girin, spora başlayın. Bunlar erkek arkadaş bulmak için değil, sizin kişisel gelişiminiz icjn verdiğim öneriler. Önce kendinizi geliştirin kendinize önem verin, erkek arkadaş iliski düşüncesini bence kafanızdan atın.
Tiyatroya gidin mesela. Siz kendinize birsyeler kaçtıkça, farkli olacaksınız. O zaman da size göre insanlar gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…