• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık

nesli-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Arkadaşlar bi sorunum var sizinle paylaşmak istiyorum. 27 yaşındayım küçük bir şehirde yaşıyorum. Yaşadığım şehre taşınalı baya oldu ve burada hiç okula işe vs gitmediğim için bir arkadaş çevresi edinemedim. Kendi kendime vakit geçirmeye çalıştım ancak bu durum iyice beni bunlatmaya ve depresyona sokmaya başladı. Ailem yanımda olsa da yakın bir kız arkadaş edinemediğim için kendimi fazlasıyla yalnız hissediyorum. Ne yapamam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. Yaşadığım şehir yaşlı memleketi gibi olduğundan etkinlik kurs vs.de olmuyor. İnsanlar arkadaşlarıyla gezip dolaşıyor kendimi çok üzgün mutsuz hissediyorum. Kimsenin bana ihtiyacı olmaması değersizlik hissiyatı veriyor ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen.

Arkadaşlar bi sorunum var sizinle paylaşmak istiyorum. 27 yaşındayım küçük bir şehirde yaşıyorum. Yaşadığım şehre taşınalı baya oldu ve burada hiç okula işe vs gitmediğim için bir arkadaş çevresi edinemedim. Kendi kendime vakit geçirmeye çalıştım ancak bu durum iyice beni bunlatmaya ve depresyona sokmaya başladı. Ailem yanımda olsa da yakın bir kız arkadaş edinemediğim için kendimi fazlasıyla yalnız hissediyorum. Ne yapamam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. Yaşadığım şehir yaşlı memleketi gibi olduğundan etkinlik kurs vs.de olmuyor. İnsanlar arkadaşlarıyla gezip dolaşıyor kendimi çok üzgün mutsuz hissediyorum. Kimsenin bana ihtiyacı olmaması değersizlik hissiyatı veriyor ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen.
Neden okumuyor yada çalışmıyorsunuz? Bende 8 yıl önce hiç bilmediğim bir şehire yerleştim başta bende sizin gibi hissediyordum ama okul okul bittikten sonra da iş hayatı derken geniş bir çevrem oldu haliyle. Gezerken vs zaten arkadaş edinemezsiniz kolay kolay ancak bir uğraşınız olursa olur. Kendinizi kapatmayın psikolojiniz daha da bozulur

Çalışmayı düşünmez misiniz? Ev kızı olmayı tercih edersiniz ölene kadar böyle bir hayat yaşarsınız, isteklerinizle örtüşmüyor seçimleriniz, onu dengeleyin.

Neden okumuyor yada çalışmıyorsunuz? Bende 8 yıl önce hiç bilmediğim bir şehire yerleştim başta bende sizin gibi hissediyordum ama okul okul bittikten sonra da iş hayatı derken geniş bir çevrem oldu haliyle. Gezerken vs zaten arkadaş edinemezsiniz kolay kolay ancak bir uğraşınız olursa olur. Kendinizi kapatmayın psikolojiniz daha da bozulur
Şuan 2. Üni okuyorum son sınıftayım 2 arkadaşım var fakat benden uzakta oturuyorlar. Bu sebeple de biraz yalnız hissediyorum. İş bulamama düşüncesi de kaygılandırıyor

Çalışmayı düşünmez misiniz? Ev kızı olmayı tercih edersiniz ölene kadar böyle bir hayat yaşarsınız, isteklerinizle örtüşmüyor seçimleriniz, onu dengeleyin.
Şuan üni son sınıftayım sadece yaşadığım şehirde bir lise geçmişim olmadığından ve üni arladaşlarım uzakta oturduğundan kendimi yalnız hissediyorum çünkü canım sıkılınca görüşecek kimsem olmuyor

Şuan üni son sınıftayım sadece yaşadığım şehirde bir lise geçmişim olmadığından ve üni arladaşlarım uzakta oturduğundan kendimi yalnız hissediyorum çünkü canım sıkılınca görüşecek kimsem olmuyor

Üniversitenizin kulup etkinlikleri yok mu? Doğa yürüyüşü, bir sürü etkinlik, sosyal sorumluluk projeleri vardır mutlaka.

Şuan 2. Üni okuyorum son sınıftayım 2 arkadaşım var fakat benden uzakta oturuyorlar. Bu sebeple de biraz yalnız hissediyorum. İş bulamama düşüncesi de kaygılandırıyor
Kampüsünde başka insanlarla tanışabilirsin. Başkalarının teklif etmesini bekleme sıcak gördüğün enerjinin uyduğu insanlarla sohbet başlat çay kahve teklifi yapabilirsin yada. Okulun etkinlikleri mutlaka oluyordur onlara katılabilirsin ayrıca. İş bulamama düşüncesi de kaygılandırmasın kimse hayallerindeki işi bulamıyor. 10 kez üni okusan da iş hayatına girdiğinde en aşağıdan başlıyorsun. İş illaki bulursun ama mesleğine istediğin kriterlere hitap etmez. İş hayatında devamlılık göstermeden de isteklerin olmaz zaten. En fazla iş hayatına ilk gireceğin zaman iş bulmakta zorlanırsın belki heyecan yaparsın nasıl konuşacağını bilmezsin cv hazırlayamazsın bir şey olur ama mutlaka bir yerden başlarsın

Yaşınız 27 ise ikinci üniversiteyi okuyorsanız umarım çok çok iyi bir bölümdür yani bir işyerinde tecrübe de önemli hani okulu yeni bitirmiş olursunuz 22 vs neyse orda pek tecrübeye bakilmayabilir de yaş bazı yerlerde kriter oluyor yada bellli yaşta daha önce hiç iş tecrübesi olmayana pek şans verilmiyor .iş için çok beklememenizi tavsiye ederim fakat kpss ise onu bilemem tabiki.Oradaki iş imkanlarını da bilemem elbette .Dilerim iyi olur .Yalnızlıktan ziyade bu çok önemli bence.

Eee üniversiteyi farklı bir şehirde okuyorsan çevren de oradadır zaten. Aile evinde ne kadar vakit geçiriyorsun da, sıkılıyorsun ki?

Yaşınız 27 ise ikinci üniversiteyi okuyorsanız umarım çok çok iyi bir bölümdür yani bir işyerinde tecrübe de önemli hani okulu yeni bitirmiş olursunuz 22 vs neyse orda pek tecrübeye bakilmayabilir de yaş bazı yerlerde kriter oluyor yada bellli yaşta daha önce hiç iş tecrübesi olmayana pek şans verilmiyor .iş için çok beklememenizi tavsiye ederim fakat kpss ise onu bilemem tabiki.Oradaki iş imkanlarını da bilemem elbette .Dilerim iyi olur .Yalnızlıktan ziyade bu çok önemli bence.
Tarih okuyorum. İyi bi bölüm sayılmaz. Amacım akademisyen olmak fakat onunda zor olduğunu geçte olsa anladım. Kpss ve öabt çalışıyorum. Bilemiyorum artık ne olur

Eee üniversiteyi farklı bir şehirde okuyorsan çevren de oradadır zaten. Aile evinde ne kadar vakit geçiriyorsun da, sıkılıyorsun ki?
Farklı bir şeyhirde okumuyorum.

iş ve spor bence kurslarda vs hep 40 yaş üstü ev hanımları var
Turlarda bile 50 yaş üzeri kadınlar geziyor bu gençler nerede sadece TikTok ve spor salonlarında mı ben de anlamıyorum

Açıktan mı okuyorsun tarih çünkü üniversite de okusan orada arkadaş bulmak çok kolay
Açıktan okumuyorum. Yaşadığım şehirde yaşadığım şehirdeki üni giden yok pek geneli Ankaradan geliyo

Yaşadığınız şehirde okuyormuşsunuz işte, küçük bir şehirde yaşıyorum diyorsunuz küçük şehirde en fazla ne kadar uzak olabilirler görüşemeyecek kadar
liseyi okuduğunuz şehirde yaşamış olsaydınız bütün lise arkadaşlarınızla görüşecek miydiniz ya da hepiniz dip dibe mi oturuyordunuz? Aynı şehirde olduğunuz o 2 arkadaşınızla
yakın şehirlere geziler düzenleyebilirsiniz günü birlik ya da bir kaç günlük turlara katılabilirsiniz, oralarda yeni birilerini tanırsınız illa ki.

bu tarz konular açanlar neden evde otururken yakın arkadas bulabilmek istiyor? sosyalleşmeden, herhangi bi ortama girmeden gökten mi inecek arkadaş?

Tarih okuyorum. İyi bi bölüm sayılmaz. Amacım akademisyen olmak fakat onunda zor olduğunu geçte olsa anladım. Kpss ve öabt çalışıyorum. Bilemiyorum artık ne olur
Hiç belli olmaz inşallah iyi şeyler olur hiç vazgeçmeden cabalayin genede sonuçta emek tarih iyi hem ikinci dediniz . Ne garip bölümler var ona gelene kadar .Sizin ise inşallah iyi olur Sonucta 40 yaşında diploma alıp hiç iş tecrübesi olmadan iyi bir iş bulurum bu kadar işsiz genç varken kafasından daha iyi.İnsallah gönlünüze göre işiniz arkadaşlariniz olur .Tabi yanında dil vs bı kurs imkanı olsa iyi olurmuş ek olarak.İmkan varsa düşünün bunuda Ben okumaya hiç karşı değilim . Gerçekçi beklentilerle ..Bu kendi fikrim kimse katılmak zorunda değil.

Spor yapacak koşacak bir yer varmı orada oda olur hani sosyal medyadan takip etseniz şehir etkinliklerini falan

Spor yapacak koşacak bir yer varmı orada oda olur hani sosyal medyadan takip etseniz şehir etkinliklerini falan
İnanırmısınız bilmem dünyanın en etkinliksiz şehri. Buradaki insanların çoğu yaşlı ve emekliler

Back
X