Yalnızlık

danae

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
216
5
16
Isparta
Foruma daha bugün katıldım ama hiç arkadaşım yok dertleşeceğim insan yok kendimi çok yalnız hissediyorum çevremdekilere güvenemiyorum of sorun bende mi :( :53:

hmm anladım yaşınız kaç. bazı aileler çocukları zarar görmesin diye milletin hep kötü niyetli olduğunu aşılar çocuğa :)bnm aielemde biraz böyleydi... küçükken neden herkes kötülüğümü istesin ki niye kimse kimsenin iyiliğini istemez diye sorgulardım. büyüdükçe anladım gerçektende kimse kimsenin iyiliğini çekemiyor.istisnalar var tabi.. benım belki bu sebepten çok arkadaşım olmadı ama gerekte yok...bir iki tane olsun sağlam olsun yeterli.. sizde güvenin birine birşey olmaz merak etmeyin :) herkeste kötü değil ya :)

güvenebileceğiniz bir arkadaş edinin bence sonuçta illaki çevreniz vardır size yakın gelen samimi hissettiğiniz biriyle bağ kurun. sanki dertleşip ne yapacaksınız en mahrem sırlarınızı zaten kimseye vermeyin de anlatmayın da iki kişinin bildiği sır değildir :52::52: ama güncel sıkıntılarınızı anlattgınız arkadasınızn mutlaka olması lazım bunun içinde öyle aşırı bır güvene gerek yok bnce:52:

hmm anladım yaşınız kaç. bazı aileler çocukları zarar görmesin diye milletin hep kötü niyetli olduğunu aşılar çocuğa :)bnm aielemde biraz böyleydi... küçükken neden herkes kötülüğümü istesin ki niye kimse kimsenin iyiliğini istemez diye sorgulardım. büyüdükçe anladım gerçektende kimse kimsenin iyiliğini çekemiyor.istisnalar var tabi.. benım belki bu sebepten çok arkadaşım olmadı ama gerekte yok...bir iki tane olsun sağlam olsun yeterli.. sizde güvenin birine birşey olmaz merak etmeyin :) herkeste kötü değil ya :)

16 yaşım benim bu zamana kadar çok sevdiğim arkadaşlarım vardı liseye geçince unuttuk hep birbirimizi lisede daha yakın arkadaşlarım oldu ama erkek olanlara pek güvenemiyorum çoğu insanlar erkekler bu yaşta sizi arkadaş görmez diyor kızlardan biri de 3 yıllık arkadaşım

bende aksine yalnız olmayı severim daha rahat ederim benimde güven sorunum var ama dialog kurmama engel degil sadece samimiyet kurmuyorum :))) tabiki tercih meselesi ama benim için yalnızlık candır valla

anladım kardeşim:) erkeklerle çok arkadaş olunmaz bu yaşlarda doğru şimdi sizin kanınız deli akar fıkır fıkır :) sende çok erkek arkadaş edinme derslerine güzelce odaklan arkadaş bulunur illa ki önemli olan gerçek bir dost bulabilmek. o da aramakla olmaz be güzelim birgün cıkar karşına her yönüyle güvenebileceğin bir kız arkadaş..hee güvenmek istiyorsan sende güven vermelisin bunu da unutma:34:

Back
X