senin aşık olacağın adam işe yaramaz tecrübe konuşuyor .Sana deli divane aşık her dediğini yapan adam daha makbul bir kocadırAman o koşanlardan bir b.k olmuyor vallahi. Ölüyorum bitiyorum aşkımdan diyip sonra hayatımı b.k edip gidiyorlar. Önemli olan hayırlı olması vallahi billahi.
senin aşık olacağın adam işe yaramaz tecrübe konuşuyor .Sana deli divane aşık her dediğini yapan adam daha makbul bir kocadır
Bi sevgilin yok diye kendini yalnız hissetme canım.nasibin geldiğinde, ruh eşin gelip bulacak seni emin ol.Şuan yalnızlığın keyfini çıkar bol bol.evlenince çok özlicen25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı kendimi çirkin hissediyorum hiç sevenim peşimde koşanım aşık olan olmadı filmlerdeki gibi bir aşk istiyorum sizce güzel olmadan mümkün mü bu(((
geçer geçer geçmez se sen de heyecanlı kız arkadaşlar edinirsin aynı benim gibiAyyyh yok heyecan duymadığım herifle zaman geçmiyor
ya insan gözünün içine bakaçak derdini paylaşıp sevip sevilecek birini istiyor hayatındaBi sevgilin yok diye kendini yalnız hissetme canım.nasibin geldiğinde, ruh eşin gelip bulacak seni emin ol.Şuan yalnızlığın keyfini çıkar bol bol.evlenince çok özlicen
geçer geçer geçmez se sen de heyecanlı kız arkadaşlar edinirsin aynı benim gibi
yok öyle değil hani bir film vardı ya notebook öyle bir aşk isterdim iste :)Dizilerdeki gibi aşk yaşamak mı cidden buna mı özeniyosun yılda 2 kişiyle evlenip boşanıp başka kişilerle dönüyolar sevgililerini bu iğrençliklere özenilmez adam zengin yakışıklı holding sahibi ama hiç çalışmaz 7 24 romantiktir aldatır başka kadını hamile bırakır sen sandım aşkım der blaa blaa
alakası yokderya sen misin bak söyle valla kızmıycaz aynı konu aynı cümleler bu kadar tesadüf fazla
yok haklısın o kadar iç bayanla da olmaz ki sen araştırmaya devam et derim o zaman başarılar dilerim bütün bekar kadınlaraAhhaashhasyarabandı diyorum peşimde koşan ama almadığım heriflere bir b.ka derman olmaktan çok içimi bayıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?