- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Burda park ta çok uzak sağlık ocağı bile yakın dglKV melek de olsa ayri oturmak iyidir bence. Çocuğunu parka götürüp başka annelerle tanisabilirsin.
Hiç sikilmadinmi çalışmayı düşündüm ama kızım kucuk ilgi bekliyo bizi görmese aglioEvlendigimden beri ailelerden uzakta, senelerdir samimi komsu edinmeden oturdum. Calistigim zamanlar da oldu calismadigim da. Evde oldugum zamanlar kendime oyle isler cikarirdim ki aksam nasil oldu anlamazdim. Cocuk falan da yok. Kendinize bir hobi edinin bence. Yada cocugunuzla yapabileceginiz aktiviteler...
Keşke yakın olsaydık destek olurduk birbirimizeKocaeli de oturuyorum bende . Eşimin babasi en yakin bize oda karşıda her zaman gorusemiyoruz
Bnm face yok ki ayrıca ilk defa senden duyuyorum Mayıs ta yeni evli çift tasinacakmis karşı daireye onu bekliyorum ınsallahh iyi insanlardirTatlı yap komşulara dağıt yeni komşunuzum de birileriyle tanışırsın belki?
Ben dört senedir ailemden uzakta yalnız yalnız yasıyorum, hobi , dizi, kitap, film öyle geçir günlerini.
Çocuğun varmış sende bilmemne anne diye facebookta hesap aç bebenle oyna oyna resim atMillet öle şeyler yapıo şimdi
Hiç sikilmadinmi çalışmayı düşündüm ama kızım kucuk ilgi bekliyo bizi görmese aglio
Bnm face yok ki ayrıca ilk defa senden duyuyorum Mayıs ta yeni evli çift tasinacakmis karşı daireye onu bekliyorum ınsallahh iyi insanlardir
Kuran kursu iyi fikir bnde düşünebilirim aklıma yattiBen hamilelik donemimde pek ayakta duramadim kendimi online oyunlar oynayarak patik yaparak bazende tuval ve boya alip resim yaparak oyalardim. Bebegim biraz buyudugunde kuran kursu var evime cok yakin oraya gitmeyi dusunuyorum bos vaktim kalirsada eve katkim olmasi icin orgu orup kokulu tas ve isimlik yapip satmak istiyorum
Allah seniYoo sikilmadim. Evde dikis falan yapiyordum, farkli zamanlarda tavsanim, hamsterim, guienapigim vardi, suanda da kedim var. Zaten dikisin basina bir oturunca aksam nasil oluyor anlamiyordum, bazen yemegi bile yetistiremiyordum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?