Yalnizlik

Şimdi nerde otryn esenyurt un neresindeydi
Sokak adını unuttum da saadetdere metrobüse yakındı, yürüme mesafesi. Taşındım, 1 gün oturdum, patladım sıkıntıdan ertesi günü bile değil akşamına emlakçıyı çağırdım satılık yazısı astık. Tabi Şişli'deydim daha önce Şişli'den sonra sıkıcı geldi bana. Sonra yine Şişli'den bütçeme göre bi yer buldum Allah'a şükür, buraya taşındım, şimdi Şişli'deyim yani

Senin adına çok sevindim cnm

Senin adına çok sevindim cnm
Sagol, inşallahs enin için de hayırlısı olsun. Ama sana tavsiyem insanlardan cok beklentin olmasın kendi kendine yetmeyi bil. Benim bir cocugum bir anne babam kocam bile yok. Yalnızım. Ama Allah'a şükür sıkılmıyorum yapacak bişey buluyorum. Kendine mesgale yarat. Bir gün değişik yemek tarifi dene, bir gün yürüyüş yap vs...

Öyle cnm da burda kimseyi tanimiom ki nasıl gdcm
Bi yerden baslamak gerek. Girisken ol. Muhabbet etmeye basla sokakta gorduklerinle. Bunun icin tabi oncelik olarak disari cik. Elbette basarirsin. Annem pazarda sokakta yurure yuruye birden bire bursuru arkdas edindi. Artik evden pazara yururken her 5 ya bi tanidiga rastlae biz bi yol kat edemeyiz.

Haklısın bnm burda oturan yokmu ya

Oyy Allahım kedi ve tavşan tamam ama Hamster nasıl olur ya dışarda kemirmiyo mu bi yerleri guinepagim de Hamster cinsi mis oluyo

Ginepigle hamster, bir fil ve kuş kadar farklı hayvanlar. Herkes benzetiyor ama alakası yok.

Bir de hayvan alacağım ama çocuğum var, ona zarar vermesin, bakımı kolay olsun, kokmasın, onu bırakıp 1 hafta tatile gidebilelim, gürültüsüz olsun, komşulardan şikayet gelmesin, masrafsız olsun vs. diyorsanız hamster ideal bir hayvan, tavsiye ederim. Ayrıca fare falan da değil. Tiksinirim diyorsanız da annem ve babam fareden ölümüne nefret eden ve tiksinen insanlar ama hamsterime aşık oldular. Hele babam tepesinden indirmedi. Son derece de temiz bir hayvan. Aynı kedi gibi sürekli kendini temizliyor, tuvaletini bile kafesinde belli bir noktaya yapıyor. Eve saldığımızda yere bir kere bile pisletmedi. Zaten minik siyah pirinç tanesi gibi oluyor katı halde, bulaşma durumu yok.

Bilginiz olsun

Evet öyledir de ben çok araştırmistim bu konuyu kedi beslemek istiyorum evde ailem izin vermemişti evde beslenmesi caiz olan hayvanlar kedi kuş ve balık diğerleri caiz görülmüyor Necis oldugu icin Bilginize.

Evet öyledir de ben çok araştırmistim bu konuyu kedi beslemek istiyorum evde ailem izin vermemişti evde beslenmesi caiz olan hayvanlar kedi kuş ve balık diğerleri caiz görülmüyor Necis oldugu icin Bilginize.

Sonuçta seccademde gezmiyor, kendi pisliğini yiyen hayvan değil, tahılla besleniyor. Kedi gibi tuvalet alışkanlığı var ve her boş anında temizleniyor. Cevaz verildiği tarihte hamster diye bir hayvan ortalarda olmadığı için bu konuda kimse kesin de konuşamaz. Sıkıntı yok bence.

Kv ile oturmaktansa yalnızlığı tercih ederim. Rahat mı batıyor canım

Evet kesin bişey diyemem Necis ligi konusunda bende okuduğumu soylemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…