- 27 Mart 2016
- 40
- 38
- 18
- 28
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Cok severim kitap okumayı okurum da bcm şimdi bi arkadaşla karşılıklı kahve icip sohbet etmek gibi olmuyo kiInternetten kitap indirip okuyabilirsin . Bi ara cok okurdum :)
Ewet gerçekten denicem park yakın olsa orda da tanisilirdi da yokKuran kursunda arkadas edinebilirsin . Bi dene derim :)
Mayıs 29 da 2 yaşına grck cnmÇok şey kaçırıyorsun o zaman, facebookta bir sürü anne hesabı var instagramda da çocuğun kaç yaşında? Ona göre bir sürü aktivite oyun öğrenebilirsin oyuncu anne deli anne filan vardı
Ahayvanat bahçesine döndürdün yani evi ne güzel hehe guinepagim nedir ya alla allaYoo sikilmadim. Evde dikis falan yapiyordum, farkli zamanlarda tavsanim, hamsterim, guienapigim vardi, suanda da kedim var. Zaten dikisin basina bir oturunca aksam nasil oluyor anlamiyordum, bazen yemegi bile yetistiremiyordum o derece
Ahayvanat bahçesine döndürdün yani evi ne güzel hehe guinepagim nedir ya alla alla
Öyle cnm da burda kimseyi tanimiom ki nasıl gdcmBen senin yerinde olsam gunlere takilirdim.
Bi diger secenek; musavakalara, kuran okuyorlar, sohbet yapiyorlar. Mesela bu musavakalarda en sevdgim kurallardan biriside ´3 cesitten fazla yiyecek yapilmiycak´ bu hem ev sahibine kolaylik oluyor hemde israf olmuyor.
Sizde her 4 5 haftada bir eve davet etseniz, 3 cesitide cok guzel yaparsiniz bebegnize ragmen.
Öyle cnm da burda kimseyi tanimiom ki nasıl gdcmBen senin yerinde olsam gunlere takilirdim.
Bi diger secenek; musavakalara, kuran okuyorlar, sohbet yapiyorlar. Mesela bu musavakalarda en sevdgim kurallardan biriside ´3 cesitten fazla yiyecek yapilmiycak´ bu hem ev sahibine kolaylik oluyor hemde israf olmuyor.
Sizde her 4 5 haftada bir eve davet etseniz, 3 cesitide cok guzel yaparsiniz bebegnize ragmen.
Avm lere yakınsın. Gidip kızınla dolaşabilirsiniz. Hatta bazılarında kapalı oyun alanları var. Sen çayını kahveni içerken o içeride oynar. Avcılar marmara caddesi var yine git gez. Bir sürü kurs var millieğitime ait arkadaş ta edinirsin. Büyük çekmece sahil yakın havalar ısınıyor. Gidip turlayabilirsin.Esenyurt kirac a tasındık kiraya bilmediğim bi yer arkadaşlarım evli hepsi anadolu yakasinda
Hamster a benzioFotosunu buladım ama şöyle birşeydi
Eki Görüntüle 1803808
Bunlar da diğerleri (kendi fotoları)
Eki Görüntüle 1803809 Eki Görüntüle 1803810 Eki Görüntüle 1803811
Bulcm bi yolunu artikKonu komsuyla kaynaşması çaya çağır kek börek vs yap götür muhabbet ilerler inşallah bebek içinde sosyalleşmek iyidir belediyelerin etkinlikleri yok mu takip et onlara git sohbet grupları bul ilgin varsa oralara git
Sen de mi burda otrysnAvm lere yakınsın. Gidip kızınla dolaşabilirsiniz. Hatta bazılarında kapalı oyun alanları var. Sen çayını kahveni içerken o içeride oynar. Avcılar marmara caddesi var yine git gez. Bir sürü kurs var millieğitime ait arkadaş ta edinirsin. Büyük çekmece sahil yakın havalar ısınıyor. Gidip turlayabilirsin.
Nasıl meselaKendine bi hobi bulabilirsin bence. Hayat biraz Zaman'la evde para bile kazanabilirsin
Oyy Allahım kedi ve tavşan tamam ama Hamster nasıl olur ya dışarda kemirmiyo mu bi yerleri guinepagim de Hamster cinsi mis oluyoFotosunu buladım ama şöyle birşeydi
Eki Görüntüle 1803808
Bunlar da diğerleri (kendi fotoları)
Eki Görüntüle 1803809 Eki Görüntüle 1803810 Eki Görüntüle 1803811
Şimdi nerde otryn esenyurt un neresindeydiAy Esenyurt'tan ev almştım 1 gün zor dayandım ertesi gün hemen satılığa çıkardım. Orda yalnızlık hissetmen çok doğal.
Mesela örgüden anlıyırsanız bu ara instagramda örgü puflar çok moda. Veya etaminden işleme kolye aşk takvimi falan yapabilirsinNasıl mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?