Yalnizlik

Ben senin yerinde olsam gunlere takilirdim.
Bi diger secenek; musavakalara, kuran okuyorlar, sohbet yapiyorlar. Mesela bu musavakalarda en sevdgim kurallardan biriside ´3 cesitten fazla yiyecek yapilmiycak´ bu hem ev sahibine kolaylik oluyor hemde israf olmuyor.
Sizde her 4 5 haftada bir eve davet etseniz, 3 cesitide cok guzel yaparsiniz bebegnize ragmen.

Yoo sikilmadim. Evde dikis falan yapiyordum, farkli zamanlarda tavsanim, hamsterim, guienapigim vardi, suanda da kedim var. Zaten dikisin basina bir oturunca aksam nasil oluyor anlamiyordum, bazen yemegi bile yetistiremiyordum o derece
Ahayvanat bahçesine döndürdün yani evi ne güzel hehe guinepagim nedir ya alla alla

Konu komsuyla kaynaşması çaya çağır kek börek vs yap götür muhabbet ilerler inşallah bebek içinde sosyalleşmek iyidir belediyelerin etkinlikleri yok mu takip et onlara git sohbet grupları bul ilgin varsa oralara git

Öyle cnm da burda kimseyi tanimiom ki nasıl gdcm

Öyle cnm da burda kimseyi tanimiom ki nasıl gdcm

Esenyurt kirac a tasındık kiraya bilmediğim bi yer arkadaşlarım evli hepsi anadolu yakasinda
Avm lere yakınsın. Gidip kızınla dolaşabilirsiniz. Hatta bazılarında kapalı oyun alanları var. Sen çayını kahveni içerken o içeride oynar. Avcılar marmara caddesi var yine git gez. Bir sürü kurs var millieğitime ait arkadaş ta edinirsin. Büyük çekmece sahil yakın havalar ısınıyor. Gidip turlayabilirsin.

Sen de mi burda otrysn

Ay Esenyurt'tan ev almştım 1 gün zor dayandım ertesi gün hemen satılığa çıkardım. Orda yalnızlık hissetmen çok doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…