- 26 Nisan 2016
- 15
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi kirmizipelerin
-
Herşey değişicek hiçbirşey aynı kalmaz düzelicek buna inan. Hepsi sadece bir dönem. Sen içini ferah tutmaya gönlünü karartmamaya bak. Depresyona sürüklersin kendini. Sağlığın için elinde olanlar için şükret ve bol bol dua et. Dua herşeye iyi gelir. Buradan da bizlere yaz sıkıldıkça :) Güzel arkadaşlıklar burada da var
Tayin süreniz kaç yıl ki ömür boyu yalnızlık,ayrıca kim yalnız kalmış da siz kalacaksınız,
Evlilik için bu kadar üzülmeyin evliler de görüyorsunuz sürekli dert konusu açıyor buraya.
Tayininizin çıktığı yerde sizden başka çalışan da olacaktır mutlaka,arkadaş olursunuz.Ayrıca evde kendinize keyifli bir sürü hobi vs bulabilirsiniz en azından ben bulabiliyorsam herkes bulur gibime geliyor.
Sizin sanırım sorununuz canınızın sıkılması bu aralar,geçer.
Yalnızlık candır yaa.
Haftasonu olan kurslar,şehir merkezinde düzenlenen aktiviteler,sosyal medyada aktifseniz bulunduğunuz şehirdeki aktivitelere göz gezdirin derim.bu arada evlilik için herhangi bir acelem yok.. öyle evlenmediğim için üzülmüyorum.
elbette doğru insan olursa neden olmasın..
yani benim temel sorunum bu değil zaten..
pisikolojik olarak zor dönemler geçiriyorum..
tedavimi olsam dedim. ama neyin tedavisini olucam bilemedim..
halk eğitim merkezindeki kurslar hep haftaiçi mesai saatleri içinde..
napıcam inanın bilmiyorum.. çok yoruldum artık
Haftasonu olan kurslar,şehir merkezinde düzenlenen aktiviteler,sosyal medyada aktifseniz bulunduğunuz şehirdeki aktivitelere göz gezdirin derim.
O kadar mı köy gibi bir yerdesiniz?
Film izle vs dicem de zaten izlemediğin film de kalmamış,en iyisi kendi filmini çekevet malesef öyle. şehir merkezine 1saat uzaklıktayım. gezi turlarına baktım katılmak için. ama ilçeme son araba 8de olduğu için onlarada katılamadım. hafta sonu sadece ygs lys kursları var..
ya zaten merkezide çok küçük. avm si olmayan bir yer..
Film izle vs dicem de zaten izlemediğin film de kalmamış,en iyisi kendi filmini çek
Hayatın monoton ve tükenmişlik sendromu yaşıyorsun bana çok tanıdık geldi bu durum.
Yanına kardeşin varsa ya da kuzen falan sevdiğin arkadaşın müsait olan yakınlarından çağır işi olmayan gelsin kalsın sırayla sohbet muhabbet kafan dağılır daha ne kadar oradasın? kimse yoksa nette oyun oyna canlı sohbet edersin oradan birileriyle..
evlilik amaçlı falanmı? düşünmüyorum öyle birşeyinternetteki tanışma sitelerine uye olmayı hiç düşündünüz mü?
bende onu diyorum.Ohooo
Sanırsın 70 lik nine
Dur hele
Daha 29 yaşındasın
O şehirden ayrılman sıradaki tayine bakar
Evlilik nasip işi, daha yaşında erken
Dermansız derdin var gibi dizlerini dövünme yani
İlahi
Bende 29 yaşındayım
Ruhum 18
şehir ismi vermek istemiyormNerde yaşıyorsunuz
Kusura bakma ama sen bence dert görmemişsinbende onu diyorum.
dışardan bakınca herşey güzel gözüküyor. atandın ne güzel falanlar filanlar..
ama artık kaldıramıyorum gerçekten..
tayinim içinde eş durumu yoksa 4 sene..
bıktım artık.
geçen gün balkonu yıkarken kilitli kaldım..
otorup saatlerce ağladım.. çaresizliğime
daha derlerya kıyamıyorum. bende kendime kıyamadım o halde görünce.. napıcam bilmiyorum..
Ve gititkçe kötüye gidiyorum.
uyanmak istemiyorum artık. uyumaktan bazen başım ağrıyor..
kardeşlerim çalışıyor okuyor. yanıma gelemiyorlar. kuzen desen yok.
arkadaşlarımıda yanıma gelin demek istemiyorum. gelip ne yapacaklar köy gibi yerde
oyunda oynuyorum ama öyle biriyleriyle tanışmadım..
nebilim istemiyorum
evlilik amaçlı falanmı? düşünmüyorum öyle birşey
Kusura bakma ama sen bence dert görmemişsin
İnsanlar kelle koltukta yaşıyor yine senin kadar ağlamıyor
Balkonda kilitli kalınca ne oldu, camı kır elini daldır aç sonra. Cam taktırırsın zaten ucuz bişey
Ağlayınca kapı mı açılıyo
Çok nazlı geldin bana
Bu kadar katlanılmazsa niye tercihlerine o şehri yazdın, yazma.
Otur annenin dizinde , sıcak yemeğinden ye
15 yaşındakiler bile başka şehire gidiyo artık, senin tek problemin bunlar mı cidden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?