yalnızlık

kirmizipelerin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
15
2
1
37
yeni üye yeni konu..
bu ikinci üyeliğim.. kardeşlerim ailem bildiği için..

ben çok yalnızım.. çok fazla yalnızım..
üniversite günlerimi, eski günlerimi çok özlüyorum..
hafta sonu iki gün konuşmadan, ağzımdan tek bir kelime çıkmadan günlerim geçiyor..bu o kadar içimi acıtıyor ki.. kekelemeye başladığımı görüyorum.. bununda sebebi neredeyse hiç konuşmamam..
ağlama saatim var sanki, her gün içim o kadar yanıyor ki.. bunları yazarken bile göz yaşlarıma engel olamıyorum..
nedenler niçinler sebepler.. yani bilemiyorum.. çok kötü biriydim diyorum bazen, çok mu kötüydüm de iyi birşeylere denk gelemedim..

çok sosyal çok geçen biriyim aslında.. ama tayinim çıktığı yerde bunları yapmam çok çok zor..
arkadaşımda yok, sosyal aktivite yapabilecek bir yerde..
köy gibi bir yer..
sokaklar kahvehane dolu zaten..
napıcam bilmiyorum..
bu şekilde yaşamak istemiyorum..
29 yaşındayım.. bir ömür bekar kalacak, bir ömür boyu böyle yalnız kalacakmışım hissi beni çok üzüyor..

Herşey değişicek hiçbirşey aynı kalmaz düzelicek buna inan. Hepsi sadece bir dönem. Sen içini ferah tutmaya gönlünü karartmamaya bak. Depresyona sürüklersin kendini. Sağlığın için elinde olanlar için şükret ve bol bol dua et. Dua herşeye iyi gelir. Buradan da bizlere yaz sıkıldıkça :) Güzel arkadaşlıklar burada da var

Tayin süreniz kaç yıl ki ömür boyu yalnızlık,ayrıca kim yalnız kalmış da siz kalacaksınız,
Evlilik için bu kadar üzülmeyin evliler de görüyorsunuz sürekli dert konusu açıyor buraya.
Tayininizin çıktığı yerde sizden başka çalışan da olacaktır mutlaka,arkadaş olursunuz.Ayrıca evde kendinize keyifli bir sürü hobi vs bulabilirsiniz en azından ben bulabiliyorsam herkes bulur gibime geliyor.
Sizin sanırım sorununuz canınızın sıkılması bu aralar,geçer.
Yalnızlık candır yaa.

sürekli dua ediyorum. şükür ediyorum. vardır muhakkak bir sebebi diyorum..
ama hergün aynı şeyler gerçekten bir süre sonra katlanamıyor insan

tayin işi çok sıkıntı.
ben 2senedir ayrı yaşıyorum.
kulağa hoş geliyor. bir evde tek başımayım, özgürüm falan filan.. ama bir süre sonra olmuyor..
iş yerinde erkek ağırlıklı 10 15 kişiyiz. iki bayan var. onlarda malesef bana göre değiller.. yani yapı düşünce mizaç..
biri bir kere evime geldi kocasından saklanma amaçlı bende bir daha gelsin istemedim açıkçası.. bekar ve tek yaşıyorum başıma birşey gelsin istemedim..
dünya kadar kitap okudum, filmler, yabancı diziler.. bir saatten sonra artık olmuyor..
iki lokma yiyecek halim bile olmuyor.. bıktınlık.. üzüntü mahvediyor beni.

bu arada evlilik için herhangi bir acelem yok.. öyle evlenmediğim için üzülmüyorum.
elbette doğru insan olursa neden olmasın..
yani benim temel sorunum bu değil zaten..
pisikolojik olarak zor dönemler geçiriyorum..
tedavimi olsam dedim. ama neyin tedavisini olucam bilemedim..
halk eğitim merkezindeki kurslar hep haftaiçi mesai saatleri içinde..
napıcam inanın bilmiyorum.. çok yoruldum artık

Haftasonu olan kurslar,şehir merkezinde düzenlenen aktiviteler,sosyal medyada aktifseniz bulunduğunuz şehirdeki aktivitelere göz gezdirin derim.
O kadar mı köy gibi bir yerdesiniz?

Haftasonu olan kurslar,şehir merkezinde düzenlenen aktiviteler,sosyal medyada aktifseniz bulunduğunuz şehirdeki aktivitelere göz gezdirin derim.
O kadar mı köy gibi bir yerdesiniz?

evet malesef öyle. şehir merkezine 1saat uzaklıktayım. gezi turlarına baktım katılmak için. ama ilçeme son araba 8de olduğu için onlarada katılamadım. hafta sonu sadece ygs lys kursları var..
ya zaten merkezide çok küçük. avm si olmayan bir yer..

Film izle vs dicem de zaten izlemediğin film de kalmamış,en iyisi kendi filmini çek

Hayatın monoton ve tükenmişlik sendromu yaşıyorsun bana çok tanıdık geldi bu durum.
Yanına kardeşin varsa ya da kuzen falan sevdiğin arkadaşın müsait olan yakınlarından çağır işi olmayan gelsin kalsın sırayla sohbet muhabbet kafan dağılır daha ne kadar oradasın? kimse yoksa nette oyun oyna canlı sohbet edersin oradan birileriyle..

Ohooo
Sanırsın 70 lik nine
Dur hele

Daha 29 yaşındasın
O şehirden ayrılman sıradaki tayine bakar
Evlilik nasip işi, daha yaşında erken
Dermansız derdin var gibi dizlerini dövünme yani
İlahi

Bende 29 yaşındayım
Ruhum 18

Ve gititkçe kötüye gidiyorum.
uyanmak istemiyorum artık. uyumaktan bazen başım ağrıyor..
kardeşlerim çalışıyor okuyor. yanıma gelemiyorlar. kuzen desen yok.
arkadaşlarımıda yanıma gelin demek istemiyorum. gelip ne yapacaklar köy gibi yerde
oyunda oynuyorum ama öyle biriyleriyle tanışmadım..
nebilim istemiyorum

internetteki tanışma sitelerine uye olmayı hiç düşündünüz mü?
evlilik amaçlı falanmı? düşünmüyorum öyle birşey

bende onu diyorum.
dışardan bakınca herşey güzel gözüküyor. atandın ne güzel falanlar filanlar..
ama artık kaldıramıyorum gerçekten..
tayinim içinde eş durumu yoksa 4 sene..
bıktım artık.
geçen gün balkonu yıkarken kilitli kaldım..
otorup saatlerce ağladım.. çaresizliğime
daha derlerya kıyamıyorum. bende kendime kıyamadım o halde görünce.. napıcam bilmiyorum..

Kusura bakma ama sen bence dert görmemişsin
İnsanlar kelle koltukta yaşıyor yine senin kadar ağlamıyor
Balkonda kilitli kalınca ne oldu, camı kır elini daldır aç sonra. Cam taktırırsın zaten ucuz bişey
Ağlayınca kapı mı açılıyo
Çok nazlı geldin bana
Bu kadar katlanılmazsa niye tercihlerine o şehri yazdın, yazma.
Otur annenin dizinde , sıcak yemeğinden ye
15 yaşındakiler bile başka şehire gidiyo artık, senin tek problemin bunlar mı cidden ?

dar bir çevrede olduğunuz için yeni birileriyle tanışmak adına bir seçenek olarak düşünmüştüm.

yok aslında çok güçlü biriyim.. yani buradaki dertlere bakıp gereksiz şeyleri sorun eden insanları anlayamıyorum..
sorun orada camı kırmak yada camı doldurmak değil ki.
elbette cam da kırılı yeniside doldurulup ömür boyu o balkonda da yaşanılmaz..nitekimde yaşamadım..
2 koskoca sene..
tercihlerimde benim dışımda gelen şeyler..
insanın ne derdi varsa ona yoğunlaşıyor.. senin bebeğin kabız olur onu dert edersin.. birinin kocası eve gelmez onu dert eder biri de nişan bohçasını.. elbette binlerce şükür..
kekelemeye başladım.. konuşmamaktan.. hafta sonu ağzımdan tek kelime geçmeden günlerim geçiyor..
bir saaten sonra insan hayatı değişsin istiyor.. buda hakkımdır.. olur olmaz bilemem tabiki.. ben isterim, rabbim hayırlısıyla verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…