Yalnizlik

lulumom

gezmek icin gelmisim dunyaya
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
805
843
23
Mrb,kendi memleketimden uzakta yasiyoruz esim ve cocugumla cok şükür guzel bir hayatimiz var tabi kv ile yasadigim sorunlari saymazsak.Ama cok yalniz hissediyorum bikac arkadasim var ama konu komsu yok kafa dengim degiller ve yaşlari da büyük.Kv yuzunden esimin akrabalariyla da pek diyalogum olmadi ama cok bunaliyorum bazen bu sehirde güvenebileceğim bir tek eşim var.Calisma ortamında ailece gorusebilecegim kimse yok malesef esimin de oyle.Cok yakin arkadaslari hep baska sehirde yaşıyor suan.Oylesine içimi dökmek istedim kendi memleketime gitmek istiyorum ama oraya gidersek esimin iş sikintiya girecek..Alışamıyorum buraya bi turlu var mi benim gibi yaşayan belki teselli olur bana.

İkinizin de kolay iş bulacağı bambaşka bir şehirde
Bambaşka bir hayat
Yok burada hayat standartlarımız iyi dersen . Bolca tatil çözüm olabilir :)

Ne kadardır oradasiniz belki bir arkadaşınız olur zamanla.mutlaka birileri bulunur biraz cabalasaniz .arkadaş olursa her yer güzel gelir

Aynı durumdayım ama ben dayanamıyorum.
Çalışıyorum ama tempom yoğın değil daha çok kızımla ilgileniyorum.
Asosyal yaşam beni çok yıprattı eşimi çok seviyorum ama Duvarlar üstüme üstüme geliyor.
İş yönünden sıkıntımız yok devletteyiz tayin Hakkı'mız var.zaten bulunduğumuz yer bebeğimi büyütmek için hiç uygun değil.
Benim memleketime gideceğiz, ilk tayinde. İnşallah açılır.
Sizi anlıyorum, Allah yardımcınız olsun

Aynı durumdayım ama ben dayanamıyorum.
Çalışıyorum ama tempom yoğın değil daha çok kızımla ilgileniyorum.
Asosyal yaşam beni çok yıprattı eşimi çok seviyorum ama Duvarlar üstüme üstüme geliyor.
İş yönünden sıkıntımız yok devletteyiz tayin Hakkı'mız var.zaten bulunduğumuz yer bebeğimi büyütmek için hiç uygun değil.
Benim memleketime gideceğiz, ilk tayinde. İnşallah açılır.
Sizi anlıyorum, Allah yardımcınız olsun
Ben de calisiyorum ve cocugum var ama sorun su ki benim tayin olabilir ama esimin zor istifa etmesi lazim anca.Maddi olarak cok şükür hersey iyi ama gel gör ki omur geçiyor ve ben aitlik hissedemiyorum bu sehre bir türlü.Hep birgun burdan gidecegim umuduyla günü yasayamadan gecip gidiyor yillar.Hele cocuk oldugundan bu yana iyice bunaldim bir destege ihtiyacim oluyor yok es dost.Kv var ama yok.1 saat emanet edebilecegim hasta oldugumda kapimi çalıp yardim eden bir yakınım yok.

Çok zor bilirim.. varsa imkan karartın gözünüzü gidin. Belki daha az para kazanır eşiniz ama huzurunuz olur..

Arkadaş edinmenin en güzel yolu sosyal faaliyetlerdır diye düşünüyorum. Yok mu bi hobiniz uğraşıniz üstüne gitseniz... Kulüpler dernekler kurslar çok etkili oluyor.

Back
X