Yalnızlıkla baş etmeyi öğrenenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu düşünceleri umursama bende böyle yapa yapa bunu iyice takıntı haline getirmisim yıllar sonra farkettim. Boşver yasa gittiği yere kadar arkadaş ol biterse bitsin böyle nereye kadar ki.. o zaman bitecek diye hiç arkadaşımız olmasın bitecek diye sevgilimiz olmasın yani ölücez diye yaşamayalım gibi bişey bu yasatmadim da kendime resmen sevgiliden kaçtım ettim.bu korkularla kaygılarla oysa herkes hayatı yaşıyor üzülmek de insanı ağlamak da yeri gelince yaşamak lazımmış meğer

27 yaşında bir insanın yalnızlıktan şikayetçi olmasına aklım almıyor
Şu yaşlarınızı saçma şeylere takık geçiriyorsunuz ya çok pişman olursun ilerde

Kime göre neye göre saçma ? Kaygı korku durumu yaşayınca psikolojik oalrak insan hayatı kaçırıyor iste

Sevgiliden kacma arkadasım, sans ver yeni insanlara olur olmaz dene. Deneyip ogren. Ask guzel sey. Cok guzel seven adamlarda var bu hayatta, umarım onlardan birine denk gelirsin ben gelemedım

Kime göre neye göre saçma ? Kaygı korku durumu yaşayınca psikolojik oalrak insan hayatı kaçırıyor iste
Bu senin zayıf biri olduğunu gösterir
Evet saçma arkadaşlarım evleniyor eee
Sende evlenirsin bu mu yani?
Bu kadar başka insanlara bağlanırsan ki bu sevgilin de olabilir üzülürsün hep
Bu tarz konu açıp duruyorsun
İnsanlar sana öneriler veriyor kendince dikkate almıyorsun bile

bence sonu yok o yuzden yaşasın yanlızlık, yaşasın insanlardan azad olabilme, yaşasın sorunsuz hayat...
sadece birkaç tane çok yakın arkadaşım var çok yetiyorlar, onlar da 13-15 yıllık zaten.
ama beni yanıltırlarsa hayatımdan çıkarmakta zorlanmayacak kadar çok seviyorum, öyle vazgeçilmez değiller.

Dikkate almıyor değilim uygulama kısmında sıkıntı yaşıyorum yani mazoşist değilim ama nasıl anlatayım bilmiyorum ki anksiyete durumu yasamayan cidden anlayamıyor bende onun anlamamasini anlayabiliyorum işte..

Ne bekliyordunuz? Birlikte yaşlanmayı Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…