- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Cok yalnizim
Bikac yildir yurtdisinda yasiyoruz esim ve cocuklarimla.
Ve malesef cok yalniziz.
Burdaki Turkler az ve sonradan geldigimiz icinmidir yoksa yeterince cevreleri oldugu icinmidir nedir bize ihtiyac duyan olmadi. 2-3 aileyle tanistik ki onlarda birbirleriyle arkadaslar ama bikac gorusmeden sonra aramadi sormadilar.
Napacagimi bilmiyorum ama cok bunaldim
evet eğitim sağlık en önemlisi adalet konsunda bizden çok ilerideler. bizim eş dost var da ne oluyor :)Yurt disinda olmanin keyfini cikarin
Hayat sadece konu komsu akraba es dosttan ibaret degil cunku
Saglik, egitim, sosyal kosullar ve adalet var yurt disindaki cogu yerlerde ki bence bu yeterli mutlu olmak icin
Nerede yasiyorsunuz....bende yurtdışında yasiyorum...seninle ayni durumdayim...bıktım yanlıztan ilk zamanlar aglıyordum da simdi alıstim sanırim yanlizligaCok yalnizim
Bikac yildir yurtdisinda yasiyoruz esim ve cocuklarimla.
Ve malesef cok yalniziz.
Burdaki Turkler az ve sonradan geldigimiz icinmidir yoksa yeterince cevreleri oldugu icinmidir nedir bize ihtiyac duyan olmadi. 2-3 aileyle tanistik ki onlarda birbirleriyle arkadaslar ama bikac gorusmeden sonra aramadi sormadilar.
Napacagimi bilmiyorum ama cok bunaldim
Aynen yaaaaevet eğitim sağlık en önemlisi adalet konsunda bizden çok ilerideler. bizim eş dost var da ne oluyor :)
Yurt disinda olmanin keyfini cikarin
Saglik, egitim, sosyal kosullar ve adalet var yurt disindaki cogu yerlerde ki bence bu yeterli mutlu olmak icin
Muhakkak oyledir canim ama sanirim onceliklerin kisiden kisiye degismesinden kaynaklaniyor, ben imkanlara ve sosyal hayata daha cok deger veriyorum, onun disinda esim yanimda olsun yeterliSosyal hayat ve imkanlar elbette çok güzel ve değerli.
Ama insan bazen insana ihtiyaç duyar. 1 fincan kahve nelere bedel.
Gercekten cok haklisiniz öyle...insanin arkadaşı konusacagi kimse olmadigi zaman sosyal hayat önemsizSosyal hayat ve imkanlar elbette çok güzel ve değerli.
Ama insan bazen insana ihtiyaç duyar. 1 fincan kahve nelere bedel.
Muhakkak oyledir canim ama sanirim onceliklerin kisiden kisiye degismesinden kaynaklaniyor, ben imkanlara ve sosyal hayata daha cok deger veriyorum, onun disinda esim yanimda olsun yeterli
Ama siz yasamadiginiz icin bu duyguyu etrafinizda es dost akraba oldugu icin sizd e olmayan seyleri istiyosunuz dogal olarak cazip geliyo. Kapinizi calan olmazsa yalnizliktan kivransanizda boyle dusunurmuydunuzYurt disinda olmanin keyfini cikarin
Ben gorusme cabasina girdim zaten evime davet ettim disarda bulustuk kahve ictik falan ama bayan ilgisizdi cok soguktu bana karsi zaten burda dogmus kisiler aileleri arkadaslari var burda . Burasi tum hayatlari sonucta. Yani iliski de oyle kesildi gittiGurbet hayatı hele ki yurt dışında kesinlikle zordur.
O insanları kafa dengi olarak gördüyseniz siz görüşme çabasında olabilirsiniz.
Yalnızlığınızı dile getirebilirsiniz.
Yalnız kalmak gerçekten çok yorucu..
Zaten davet ettim evime ama bikac kezde disarda bulustuk ailecek ama devami gelmedi . Karsi taraftan adim gormeyince hep ben hep ben cagrinca devam edemedim aramaya zaten sicak degildi bana karsi hic.Belki karşınızdaki insanlar da sizinle aynı düşünüyor fakat cesaretleri yok ,çekinceleri olabilir..İlk adımı siz atsanız ,davet etseniz belki samimiyet kurulur.
Canim ben de yasadim yurt disinda, kapimi da calan yoktu akraba ivir zivirla ugrasmadim hic. Ama calisiyordum ise gidip geliyordum siz hep evdesiniz sanirim onun da etkisi varAma siz yasamadiginiz icin bu duyguyu etrafinizda es dost akraba oldugu icin sizd e olmayan seyleri istiyosunuz dogal olarak cazip geliyo. Kapinizi calan olmazsa yalnizliktan kivransanizda boyle dusunurmuydunuz
inan esim yanimda ama yetmiyor. Cocuklarim var 3 tane ama onlarada sadece biz yetmiyoruz. Ortam ariyolar cevre ariyolar . Haftasonu olunca tatillerde okuldan gelince bile bir ortam ihtiyaci icindeler. Aile akraba es dostun cocuklari olsa eglenirler enerji bosaltirlar ama yok yok yok. Bir acayip yerdeyiz yaa anlamadik gittiMuhakkak oyledir canim ama sanirim onceliklerin kisiden kisiye degismesinden kaynaklaniyor, ben imkanlara ve sosyal hayata daha cok deger veriyorum, onun disinda esim yanimda olsun yeterli
Ben gorusme cabasina girdim zaten evime davet ettim disarda bulustuk kahve ictik falan ama bayan ilgisizdi cok soguktu bana karsi zaten burda dogmus kisiler aileleri arkadaslari var burda . Burasi tum hayatlari sonucta. Yani iliski de oyle kesildi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?