Yalnizliktan biktim

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Cok yalnizim
Bikac yildir yurtdisinda yasiyoruz esim ve cocuklarimla.
Ve malesef cok yalniziz.
Burdaki Turkler az ve sonradan geldigimiz icinmidir yoksa yeterince cevreleri oldugu icinmidir nedir bize ihtiyac duyan olmadi. 2-3 aileyle tanistik ki onlarda birbirleriyle arkadaslar ama bikac gorusmeden sonra aramadi sormadilar.
Napacagimi bilmiyorum ama cok bunaldim

Yurt disinda olmanin keyfini cikarin
Hayat sadece konu komsu akraba es dosttan ibaret degil cunku
Saglik, egitim, sosyal kosullar ve adalet var yurt disindaki cogu yerlerde ki bence bu yeterli mutlu olmak icin

Gurbet hayatı hele ki yurt dışında kesinlikle zordur.
O insanları kafa dengi olarak gördüyseniz siz görüşme çabasında olabilirsiniz.
Yalnızlığınızı dile getirebilirsiniz.
Yalnız kalmak gerçekten çok yorucu..

Saglik, egitim, sosyal kosullar ve adalet var yurt disindaki cogu yerlerde ki bence bu yeterli mutlu olmak icin
evet eğitim sağlık en önemlisi adalet konsunda bizden çok ilerideler. bizim eş dost var da ne oluyor :)

Nerede yasiyorsunuz....bende yurtdışında yasiyorum...seninle ayni durumdayim...bıktım yanlıztan ilk zamanlar aglıyordum da simdi alıstim sanırim yanlizliga

Sosyal hayat ve imkanlar elbette çok güzel ve değerli.
Ama insan bazen insana ihtiyaç duyar. 1 fincan kahve nelere bedel.

Sosyal hayat ve imkanlar elbette çok güzel ve değerli.
Ama insan bazen insana ihtiyaç duyar. 1 fincan kahve nelere bedel.
Muhakkak oyledir canim ama sanirim onceliklerin kisiden kisiye degismesinden kaynaklaniyor, ben imkanlara ve sosyal hayata daha cok deger veriyorum, onun disinda esim yanimda olsun yeterli

Belki karşınızdaki insanlar da sizinle aynı düşünüyor fakat cesaretleri yok ,çekinceleri olabilir..İlk adımı siz atsanız ,davet etseniz belki samimiyet kurulur.

Muhakkak oyledir canim ama sanirim onceliklerin kisiden kisiye degismesinden kaynaklaniyor, ben imkanlara ve sosyal hayata daha cok deger veriyorum, onun disinda esim yanimda olsun yeterli

Tabii ki herkesin önceliği farklı.
Şahsen sosyal hayat benim için de çok önemli.
Ama bir yerde tıkanabiliyor insan. Sevgiler

Ama siz yasamadiginiz icin bu duyguyu etrafinizda es dost akraba oldugu icin sizd e olmayan seyleri istiyosunuz dogal olarak cazip geliyo. Kapinizi calan olmazsa yalnizliktan kivransanizda boyle dusunurmuydunuz

Ben gorusme cabasina girdim zaten evime davet ettim disarda bulustuk kahve ictik falan ama bayan ilgisizdi cok soguktu bana karsi zaten burda dogmus kisiler aileleri arkadaslari var burda . Burasi tum hayatlari sonucta. Yani iliski de oyle kesildi gitti

Belki karşınızdaki insanlar da sizinle aynı düşünüyor fakat cesaretleri yok ,çekinceleri olabilir..İlk adımı siz atsanız ,davet etseniz belki samimiyet kurulur.
Zaten davet ettim evime ama bikac kezde disarda bulustuk ailecek ama devami gelmedi . Karsi taraftan adim gormeyince hep ben hep ben cagrinca devam edemedim aramaya zaten sicak degildi bana karsi hic.

Ama siz yasamadiginiz icin bu duyguyu etrafinizda es dost akraba oldugu icin sizd e olmayan seyleri istiyosunuz dogal olarak cazip geliyo. Kapinizi calan olmazsa yalnizliktan kivransanizda boyle dusunurmuydunuz
Canim ben de yasadim yurt disinda, kapimi da calan yoktu akraba ivir zivirla ugrasmadim hic. Ama calisiyordum ise gidip geliyordum siz hep evdesiniz sanirim onun da etkisi var
Dedigim gibi kisisel oncelikler farkli, ben avrupanin sosyal imkanlaria hayranim, bizim ulkemizde hasta olsan hastanede sira gelene kadar ölürsün, paran yoksa cocugun adam gibi egitim alamaz, adalet zaten yok , konunuzu sabote etmeyeyim olay farkli yerlere de gitmesin de devlet sosyal devlet olmayinca rezillik diz boyu oluyor malesef, hayat keske ulkemizin tasi topraginin guzel olmasiyla hallolsaydi

Demi yani insan insana hasret kalirsa hic onemi kalmiyor burdaki hayat standartlarinin. Kaldiki aman aman lux bi hayatimizda yok para icinde yuzulmuyo burda

Aman burda etrafımızda çok insan olunca ne oluyor..

Şuan bende aynen senin gibi hissediyorum hatta
Daha dün, arkadaşlarımın 2 yüzlülüğünü tesadüfen öğrendim..
İnsan çevresinde arkadaşı varken de yalnız hissedebiliyor.. Sahte dostları olmaktansa, hiç dostu olmaması daha iyi belki de insanın..

Bu duyguyu nasıl yok edeceğiz acaba?

Orda kurslara, spora falan gitseniz, belki çevreniz genişler

I
inan esim yanimda ama yetmiyor. Cocuklarim var 3 tane ama onlarada sadece biz yetmiyoruz. Ortam ariyolar cevre ariyolar . Haftasonu olunca tatillerde okuldan gelince bile bir ortam ihtiyaci icindeler. Aile akraba es dostun cocuklari olsa eglenirler enerji bosaltirlar ama yok yok yok. Bir acayip yerdeyiz yaa anlamadik gitti

Bu hayatın en korkunç getirisi yalnızlık.
Bu durumda bu yalnızlığa alışmaktan başka çare yok.
Bana da bu şekilde davranılsa tekrar görüşmeyi düşünür müyüm hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…