- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
Artik kendi negatiflerinizi saymak yerine hedeflerinizi sayin. Çünki kendi negatiflerinizi ne kadar çok dile getirirseniz o kadar çok aklinizda yer eder ve o kadar çok sizi tesir altina alir. Ve bir bakmişsiniz ki gerçekten hicbir şey yapamayan bir bireysiniz. Oysaki hedeflerinizi durmadan kendinize hatirlatsaniz, yaomak istediklerinizi bunun için ne yapmaniz gerektiğinizi düşünseniz daha iyi olur. Mesema kpss.ye hazirlanicam. Kendinize bir hazirlanma rutini kurun. Kendinizin kendinize yetmesini oğrenin. Birakin kim sizi nasil biliyorsa bilsin. Her zaman başjniz dik ileriye bakin. Aşama aşama hedeflerinizi artirin. Asla ama asla ben beceriksizim ben yetersizim gibi laflari ne dilinize ne düşüncenize getirmeyin. Hayir yeteneklisin, güzelsin ve ozelsin. Bu kadar.
Selam arkadaşlar, uzun zamandır yalnızım ve artık çok bunaldım. Sevgili anlamında değil, İki bucuk yıl önce Ankrada çalışıyordum, nişanlıydım, sonra gögsümde kitle olduğunu öğrendim, annemde meme kanseriydi, nişanlım bunun üzerine soğudu benden, zaten güzel sayılmam hani bekliyordum ayrılmasını.
Üstüne işten çıkardılar mecbur döndüm ailemin yanına. Burada tanıdık yok, ünv arkadaşlarıyla görüşmeyeli yıllar oldu, kimseyi tanımıyorum ve iki yıldır kpss sınav derken kapandım eve. Çıksam tek başıma ne yapacağım o da var. Ailem desen aylardır şehir dışında, daha önce beni beceriksiz bulduklarına dair bir konu açmıştım bilen bilir, onlarla aram da iyi değil. Sınava hazrlık derken resmen hiç kimseyle konuşmadan günler geçiyor. İş bulamıyorım ve gerçekten çok bunaldım... Sınav sonrasıda aynı olacak herhalde.