özel evde kalıyorum
arkadaşsız günlerim geçmiyor gitmek istiyorum burdan.dertleşeceğim tek bir insan yok.okulla ev arası gidip gelmek zoruma gidiyor artık.tek başıma biyerlere gitmekten sıkıldım artıkkkkkkkkk.nasıl geçecek burda zaman nasıllll
senin neler hissettigini gayet iyi anlıyorum ve inan bana yalnız degilsin. Ben de su anda kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Gercekten dost diyebilecegim birisi yok hayatımda. Erkek, kız ayrımı yapmak istemiyorum ama Universite hayatımda da is hayatımda da kız sayısı az olmustur. Erkeklerle de kızlardaki gibi bi dostluk kavramı olmuyor malesef. Olan arkadaslarımda da hep bi seyler eksik oluyor. Bi gun iyi bi gun kotu. ben de malesef kotu bi davranısını gordugum anda, kolay kolay affedemiyorum hep aklıma geliyor ve gittikce soguyorum ve sogutuyorum.
Ama sana tavsiyem icine kapanma, kendini uzaklastırma insanlardan. Zaten bu boyle devam edicek diye pes etme. Bi şekilde caba göster, gerisi gelecektir. Bazen yüzsüz olmak gerekiyormus ya da salaga yatmak. Ben bunu ogrendim. Yoksa gururlu, dogrucu genç genellikle kaybeden oluyormus. Seni istemeseler de gruplarına sen biraz inat ediceksin. Dersleri, odevleri filan bahane et mesela.
Universitede aktivitelere, gruplara katıl. Mesela dans klübü. Orda cogu kisi birbirini tanımaz ya da yuzme, fitness vb. seylere.
Bu arada bilmiyorum kendine bakan birisi misindir, ama insanlar bir ortamda giyimiyle, saclarıyla dikkat ceken kisilerle muhabbet etmek isterler. yani bu genelde bir erkek olabilir. Bi sekilde birisi tanısır senle. Sonra o da baskalarıyla, bi de bakmıssın sen de arkadas cevresi yapmıssın. yani benim izlenimlerim bunlar :) Tabi umarım bu girdigin arkadasların ilerde en ii arkadasların olur. Ama mukemmeli aramamak gerekiyor gercekten yoksa benim gibi hafta sonunu evde boyle yalnız gecirirsin
Bi de kendim su sacma dusuncelerimden kurtulabilsem, bildiklerimi hayatımda uygulayabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?