Yalnızlıktan kurtulmak için ne yapabilirim?

by2016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
260
113
53
33
Türkiye
Herkese iyi akşamlar,
Ben ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum, buraya iş için geldim ve önceden tanıdığım kimse yok. İşim gereği sabit bi masam ofisim de yok, devamlı seyahat halindeyim, dolayısıyla iş yerinden arkadaş edinme gibi bi durumum yok. Ayın yarısı şehirdışında geçtiğinden ve hep farklı şehirlere gittiğimden yaşadığım şehirde devamlı bir kursa ne bileyim spora falan da gidemiyorum. Komşu deseniz tek yaşadığım için birini evime çağırmaya da tereddüt ediyorum, zaten 4 katlı bir apartman.
Gezmeyi yeni şeyler denemeyi seven biriyim, ama tek başıma gidiym şurada kahve içeyim, şu müzeye gideyim, sinemaya gideyim gibi huylarım yok, keyif almıyorum tek başıma. Evde kitap okuyorum, film izliyorum, işe gidiyorum, arada buraya bkıyorum böyle geçiyo hayatım :) Allaha şükür bi sıkıntım yok ama hep böyle yalnız mı olucam?

Ne iş yapıyorsunuz?

Daha yerleşik hayat yaşayabileceğiniz bir iş düşünmez misiniz?

Ne iş yapıyorsunuz?

Daha yerleşik hayat yaşayabileceğiniz bir iş düşünmez misiniz?

Özel bi denetim firmasında çalışıyorum, portföydeki firmaları denetime gidiyorum. Sosyal hakları, maddi imkanları beni memnun ediyor, firmalarda çalışma ortamı da güzel. 5 yıl kadar böyle çalışırsam devamında yüksek pozisyonlar var. Bu açıdan güzel ama sosyal hayat anlamında pek iyi değil

Vala bazen sosyal hayat aileler arkadaşlar içinde boğuluyorum
Şuan anlattıkların bana pek bir cazip geldi:)
Valla inanın ben de sosyal medyada görüyorum arkadaşlarım paylaşıyo herkes arkadaşıyla ailesiyle dışarda. Tabi herkes oraya en iyi halini koyuyo o ayrı da, ben hep yalnızım o kesin :)

Valla inanın ben de sosyal medyada görüyorum arkadaşlarım paylaşıyo herkes arkadaşıyla ailesiyle dışarda. Tabi herkes oraya en iyi halini koyuyo o ayrı da, ben hep yalnızım o kesin :)
Ya hiç sormayın şu sosyal medya budalalığını bu durum toplumun travması
Öyle olacağınıza böyle yaşayın daha iyi :)))
Şaka bir yana bir yerden hayatınıza kaliteli insanları alın

Ya hiç sormayın şu sosyal medya budalalığını bu durum toplumun travması
Öyle olacağınıza böyle yaşayın daha iyi :)))
Şaka bir yana bir yerden hayatınıza kaliteli insanları alın
Ya gerçekten millet artık işin suyunu çıkardı, yediği yemeğin anlık görüntüsünü koyuyor :) hayatıma birilerini almak istiyorum haklısınız ama alacak bi yer yok sorun o :)

Aaaa aynı ben! Üstelik benim gezme imkanım da yok iş yerinde iki kadın var evliler çoluk çocuk vs derken ortak paydamız yok onun haricindeki 10 erkekle de zaten bi ortak noktamız yok bende de kurs ya da sosyal ortam olmayınca bol bol sıkılıyorm arada yazışalım dertleşelim

Ya gerçekten millet artık işin suyunu çıkardı, yediği yemeğin anlık görüntüsünü koyuyor :) hayatıma birilerini almak istiyorum haklısınız ama alacak bi yer yok sorun o :)
Ben de son 2 senedir biri olsun diyorum ama kimse çıkmıyor karşıma
kurslara katıldım yine de yok, iş ortamında da çıkmadı valla insan paylaşmak da istiyor derdini de sevgisini de

Ben de son 2 senedir biri olsun diyorum ama kimse çıkmıyor karşıma
kurslara katıldım yine de yok, iş ortamında da çıkmadı valla insan paylaşmak da istiyor derdini de sevgisini de
Siz de mi tek yaşıyorsunuz? Benim arkadaşım da yok, erkek arkadaşım da, bunları edinebileceğim sabit bir sosyal çevrem de.

Herkese iyi akşamlar,
Ben ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum, buraya iş için geldim ve önceden tanıdığım kimse yok. İşim gereği sabit bi masam ofisim de yok, devamlı seyahat halindeyim, dolayısıyla iş yerinden arkadaş edinme gibi bi durumum yok. Ayın yarısı şehirdışında geçtiğinden ve hep farklı şehirlere gittiğimden yaşadığım şehirde devamlı bir kursa ne bileyim spora falan da gidemiyorum. Komşu deseniz tek yaşadığım için birini evime çağırmaya da tereddüt ediyorum, zaten 4 katlı bir apartman.
Gezmeyi yeni şeyler denemeyi seven biriyim, ama tek başıma gidiym şurada kahve içeyim, şu müzeye gideyim, sinemaya gideyim gibi huylarım yok, keyif almıyorum tek başıma. Evde kitap okuyorum, film izliyorum, işe gidiyorum, arada buraya bkıyorum böyle geçiyo hayatım :) Allaha şükür bi sıkıntım yok ama hep böyle yalnız mı olucam?
Belki saçma gelebilir ama arkadaşlık sitelerinden tek tükte olsa sağlam dostlar ediniliyor bir dönem bende bundan şikayetçiydim çok sayıda sosyal aktivite yapabilceğim insanlar oldu .Hala görüştüklerim de var kız erkek .

Belki saçma gelebilir ama arkadaşlık sitelerinden tek tükte olsa sağlam dostlar ediniliyor bir dönem bende bundan şikayetçiydim çok sayıda sosyal aktivite yapabilceğim insanlar oldu .Hala görüştüklerim de var kız erkek .
Hangi sitelerden bahsettiğinizi bilmiyorum ama burada çok okuyorum internette arkadaşça tanışıp sevgili olup karşısında evli adamı bulan hanımları. Arkadaşça niyetlenip konuşurum yalnızlık bu belki ilgi hoşuma gider ben de aynı şeyi yaşayabilirim o yüzden bana göre değil ama yazdığınız için teşekkür ederim.

Siz de mi tek yaşıyorsunuz? Benim arkadaşım da yok, erkek arkadaşım da, bunları edinebileceğim sabit bir sosyal çevrem de.
Evet tek yaşıyorum arkadaşım yok erkek arkadaşım ilk geldiğimden beri yok 4 senedir sosyal çevre de yok maalesef tanıştırmak isteyenlerinki de havada kaldı olmadı bi türlü

Konuyu takipteyim
Biri beni anlatmış:)
Ama benim iş yeri sabit :)
Aynen benim iş yeri de sabit ev iş arası mekik dokuyorum

Ben de denedim bu dediklerinizi o tür sitelerde tanıştığım erkeklerle duygusal bağ kurma ihtiyacı oluyor ama adamlarda iş çıkmıyor dengesiz tipler
kadınlar desen var kkdan da var ama aynı şehirden olmayınca, buluşup ortak aktiviteler yapmayınca havada kalıyor

Evet tek yaşıyorum arkadaşım yok erkek arkadaşım ilk geldiğimden beri yok 4 senedir sosyal çevre de yok maalesef tanıştırmak isteyenlerinki de havada kaldı olmadı bi türlü

Ben de denedim bu dediklerinizi o tür sitelerde tanıştığım erkeklerle duygusal bağ kurma ihtiyacı oluyor ama adamlarda iş çıkmıyor dengesiz tipler
kadınlar desen var kkdan da var ama aynı şehirden olmayınca, buluşup ortak aktiviteler yapmayınca havada kalıyor

Kötü bişey ya paran var ama çıkıp gezemiyosun ailen arkadaşların çok uzakta
Ay inşallah anlasacagimiz arkadaşlar buluruz

Sen Nerdesin ki şuan?

Kötü bişey ya paran var ama çıkıp gezemiyosun ailen arkadaşların çok uzakta
Ay inşallah anlasacagimiz arkadaşlar buluruz
İnşallah...
Yılda 1-2 kez görüştüğümüz bir arkadaş çevremiz var ama hep ben gidiyorum onlar hiç gelmedi bana. Ben de istiyorum evimde sevdiklerimi ağırlayayım onlar için çay demleyip kek yapayım ne bileyim hep tek taraflı çaba da yoruyor insanı

İnşallah...
Yılda 1-2 kez görüştüğümüz bir arkadaş çevremiz var ama hep ben gidiyorum onlar hiç gelmedi bana. Ben de istiyorum evimde sevdiklerimi ağırlayayım onlar için çay demleyip kek yapayım ne bileyim hep tek taraflı çaba da yoruyor insanı

Arkadaşlık biraz şans işi
Anlıyorum sizi aslında arkadaşa ihtiyacı olan çok insan var ama denk gelemiyoruz işte:)

Back
X