Yalnızlıktan kurtulmak için ne yapabilirim?

Arkadaşlık biraz şans işi
Anlıyorum sizi aslında arkadaşa ihtiyacı olan çok insan var ama denk gelemiyoruz işte:)
Ben şunu gördüm arkadaşa ihtiyacı olanlara da çok denk geldim ama herkes kendini ağırdan satıyor arkadaşım ol ama benim şartlarımı karşıla modundalar
Mesela ben de bana bişeyler katan insanlarla vakit geçirmeyi severim hep aynı muhabbetten sıkılıyorum dedikodu sevmem boş muhabbet sevmem insanlarda kendini geliştirme yok dolayısıyla kendi kafa dengimi bulamıyorum

Ben şunu gördüm arkadaşa ihtiyacı olanlara da çok denk geldim ama herkes kendini ağırdan satıyor arkadaşım ol ama benim şartlarımı karşıla modundalar
Mesela ben de bana bişeyler katan insanlarla vakit geçirmeyi severim hep aynı muhabbetten sıkılıyorum dedikodu sevmem boş muhabbet sevmem insanlarda kendini geliştirme yok dolayısıyla kendi kafa dengimi bulamıyorum

Ben de şunu gördüm insanlar menfaati olana kadar arkadaş
Yani benim karsilastiklarim böyleydi

Ben de şunu gördüm insanlar menfaati olana kadar arkadaş
Yani benim karsilastiklarim böyleydi
Evet öyle gerçekten son zamanlarda o yüzden insanları çıkartıyorum hayatımdan neden derseniz yanında olup da her şeyine koştuğum insanlar, ben zora düşünce ya da yardım isteyince ortalıktan kayboldular ha sonra da ben kötü oldum işte o zaman anladım o menfi arkadaşlığı. Ben dostluğa önem veririm işte beklentiler herkesin var benim de var ama önce benim menfaatimi karşılansın düşüncesiyle arkadaş istemedim sadece karşılıklı paylaşımımız olsun yeter derdim
Bilmiyorum umarım hepimizin gönlüne göre bir arkadaş/dost/sevgili çıkar

Evet tek yaşıyorum arkadaşım yok erkek arkadaşım ilk geldiğimden beri yok 4 senedir sosyal çevre de yok maalesef tanıştırmak isteyenlerinki de havada kaldı olmadı bi türlü

Aynen benim iş yeri de sabit ev iş arası mekik dokuyorum

Ben de denedim bu dediklerinizi o tür sitelerde tanıştığım erkeklerle duygusal bağ kurma ihtiyacı oluyor ama adamlarda iş çıkmıyor dengesiz tipler
kadınlar desen var kkdan da var ama aynı şehirden olmayınca, buluşup ortak aktiviteler yapmayınca havada kalıyor
Iste buyuzden ayri eve cikmiyorun.Ama o sehir bu sehir guzel bence.Yanlizligini alir biraz bence.Monotinluktan kurtarir enazindan.
Net evet guvenilir degil.Ordaki adamlar hep kasar.Belden asagi amacla kullaniyorlar densizler.

Evet öyle gerçekten son zamanlarda o yüzden insanları çıkartıyorum hayatımdan neden derseniz yanında olup da her şeyine koştuğum insanlar, ben zora düşünce ya da yardım isteyince ortalıktan kayboldular ha sonra da ben kötü oldum işte o zaman anladım o menfi arkadaşlığı. Ben dostluğa önem veririm işte beklentiler herkesin var benim de var ama önce benim menfaatimi karşılansın düşüncesiyle arkadaş istemedim sadece karşılıklı paylaşımımız olsun yeter derdim
Bilmiyorum umarım hepimizin gönlüne göre bir arkadaş/dost/sevgili çıkar

Bu konuda size çok katılıyorum.

Iste buyuzden ayri eve cikmiyorun.Ama o sehir bu sehir guzel bence.Yanlizligini alir biraz bence.Monotinluktan kurtarir enazindan.
Net evet guvenilir degil.Ordaki adamlar hep kasar.Belden asagi amacla kullaniyorlar densizler.
ne alır yalnızlığımı anlamadım?
Bir de evet netteki erkeklerin derdi belli az önce diğer kızın konusundaki yorumlarınızı okudum erkeklerin masumiyetiyle ilgili işte insan o yüzden güvenemiyor da

Benim de ayni canim inan.koca sehirde bir arkadasim bile yok.bari biraz insan icine karisayim dedim işe girdim ama ordaki kizlar da cok soguklar bana karsi.kendi aralarinda muhabbet ediyorlar hep.ben konusmaya calisinca da kisa kisa cevaplar verip gecistiriyorlar arkadas olayim diye cabaladim ama olmayinca ben de kendi halimde takiliyorum artik.bilmyrm bi de soguk ve fzla cddi bir insan gibi duruyorum galiba.off ben hep boyle yalniz kalcam galiba :(

Siz de mi tek yaşıyorsunuz? Benim arkadaşım da yok, erkek arkadaşım da, bunları edinebileceğim sabit bir sosyal çevrem de.

Bende sizdenim :)) yalnız yaşıyorum ailemden uzakta. Sevgilim de yok. Kendimi spora ve tezime verdim çünkü olduğum şehir bana pek bişey katmıyor dogrusu

Bende sizdenim :)) yalnız yaşıyorum ailemden uzakta. Sevgilim de yok. Kendimi spora ve tezime verdim çünkü olduğum şehir bana pek bişey katmıyor dogrusu
Aslında ben büyük bir şehirde yaşıyorum, yapacak şey çok. Ama dediğim gibi tek başıma keyif almıyorum. Ara sıra dolaşmaya çıkıyorum o kadar. Ben de sizin gibi tezle uğraşıyorum bu aralar.

Koskaca istanbuldayım sosyal çevrem aslında var.Ama ben çok güzel izole ettim kendimi. Yalnızlıktan ölene kadar durucam böyle.
Kimseye güvenmiyorum.
Sizin konunuza gelince. Sosyal bir işiniz var bence.
Kurslar,müşteriler,komşular hic biri ise yaramadıysa sizden kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
Fazla seçici olabilirsiniz,fazla mesafeli ya da bilemedim:KK64:

En başta kendinizi sevin :)

Kendinizle vakit geçirmekten keyif alırsanız yalnızlık hissiniz de azalacaktır.

Sonrasında mümkünse birkaç arkadaş edinin,iş yerinden olabilir. tatil günlerinizi onlarla geçirebilirsiniz.

Ama en başta söylediğim gibi öncelikle kendi kendinizle vakit geçirmekten keyif almayı öğrenin, şahsen kendi başıma çok daha keyif alıyorum hayattan :)

Koskaca istanbuldayım sosyal çevrem aslında var.Ama ben çok güzel izole ettim kendimi. Yalnızlıktan ölene kadar durucam böyle.
Kimseye güvenmiyorum.
Sizin konunuza gelince. Sosyal bir işiniz var bence.
Kurslar,müşteriler,komşular hic biri ise yaramadıysa sizden kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
Fazla seçici olabilirsiniz,fazla mesafeli ya da bilemedim:KK64:
Konuya açıklık getireyim öncelikle. Firmalarda müşterilerle muhatap olmuyorum. İş için birkaç personelle görüşüyorum o kadar, bir firmada da 10 günden fazla kalmıyorum. Diyelim ben marmara bölgesi personeliyim, edirnenin falan ilçesindeki firmaya gidip 10 gün çalışıyorum, öbür hafta balıkesire gidiyorum, sonra istanbul gibi. Yani bi firma personelini maksimum 10 gün görüyorum, sonra da o şehirden gidince arkadaşlık olmuyor. Komşu da dediğim gibi 3-4 daire var, birinde öğrenci delikanlılar var, alt komşum yalnız yaşayan yaşlı bir hanımmış, üst komşumu tanımıyorum.
Kurs konusunda da sabit bir yerim olmadığı için sadece haftasonları hizmet veren bir kurs da henüz bulamadığım için kursa falan yazılamadığımı söylemiştim

En başta kendinizi sevin :)

Kendinizle vakit geçirmekten keyif alırsanız yalnızlık hissiniz de azalacaktır.

Sonrasında mümkünse birkaç arkadaş edinin,iş yerinden olabilir. tatil günlerinizi onlarla geçirebilirsiniz.

Ama en başta söylediğim gibi öncelikle kendi kendinizle vakit geçirmekten keyif almayı öğrenin, şahsen kendi başıma çok daha keyif alıyorum hayattan :)
Bu meslekte kalacaksam dediğiniz gibi tek başıma bir şeyler yapmaya alışmam gerekecek galiba. Şu ara tez için biraz yoğunum, ama zamanım artınca kitabımı alıp kahve içmeye gitmeyi ya da kendime sinema ısmarlamayı deneyeceğim :)

Satış işinde çalışmış biri olarak müşterim veya benim müşterisi olduğum fakat sonradan arkadaş olduum insanlar var.
Tabi devamlılığınızı bilmiyorum ama oluyor yani arkadaşlıkta bir süre sonra.
Bir de kendi kendinize sinemaya gitmekte ne var ki zaten sinemada sohbet falan etmiyorsun.
Ben arkadaşlarım olmasına rağmen kaç sefer sırf beklediğim filmi hemen izleyebilmek için koşa koşa yalnız gittiğimi bilirim :)
Çekinecek hiç birşey yok yani.
Peki madem seyahat halinde ve yalnız çalışıyorsanız yemek dışarıda yiyorsunuzdur diye düşünüyorum? Yalnız bir restorana gitmekten rahatsız oluyor musunuz? Olmayın yani ondan soruyorum.

Back
X