• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALvarım yardım edin ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Bu gece eşim bana tokat attı yatmedi saçımı çekip sürükledi ilk defa yaptı bana bunu ben Sonra yanına gittim neden dedim ne yaptım sana öfkelendi :( 2 gündür kavgalıydım bugün ben sıkıldım çıktım dışarı Sonra eve geldim köpürdü ve Bunlar oldu ;( yanına gittim yapma dedim önüne rakı koydu tabi sarıldım ona tüm bunlara rağmen ama bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin yargılamayın beni..

Bir konu okuyorum " " tokat attı ve bende her şey bitti "
Diğer konuya geçiyorum " beni yerde sürükledi , gidip sarıldım "

Ne diyeyim bilemiyorum . :( Hangi duygu , bu insan kılıklıya sarilmaniza sebep oldu anlayamıyorum..
Bir insan kendini , onurunu nasıl bu kadar hiçe sayar , anlayamıyorum :(

Dayak yedin ?gittin sarıldın sonra yargılama pardon !!!! Şuçlu da olsan hakettin mi bence konu açmamalıydın

Bilmiyorum yargılamayın beni tamam mı zaten tükendim ne yapım he Napim kolay mı yaşadığım kolay mı kimsem Yok kime sığınayım

Neden bunu yaptın diye sorman da saçma geldi. Dünyanın en anlamlı en haklı nedenlerini savunsa da yaptığı iğrençliği masum kılar mı?

Geç dönmedim parka gittim hatta o gelip anahtarı aldı benden biraz yardım edin yA kaldıramıyorum ben zaten tüm bunları kafayı yiycem yakın zamana kadar iyiydik sadece son 2 gün kavga ettik bu konuşmadık bende sıkıldım bişey demeden çıktım nereye der dedim demedi koltuktan kalk deri kalkmadım Sonra iteledi bu kadar ileri gidebileceğini düşünmedim bana vurabileceğini seviyorum ama bilmiyorum şuan uyuyor

Tamam saolun yazmayın daha cevap yazmayacağım burda sizden akıl isteyen ben suçluyum evet hakkettim size kalırsa iyi geceler yazık size

Bu gece eşim bana tokat attı yatmedi saçımı çekip sürükledi ilk defa yaptı bana bunu ben Sonra yanına gittim neden dedim ne yaptım sana öfkelendi :KK43: 2 gündür kavgalıydım bugün ben sıkıldım çıktım dışarı Sonra eve geldim köpürdü ve Bunlar oldu ;( yanına gittim yapma dedim önüne rakı koydu tabi sarıldım ona tüm bunlara rağmen ama bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin yargılamayın beni..

İyiki sarılmışsın. Artık elini asla kaldırmaz çünkü çok iyi bi ceza oldu bu ona.
Tamam arkadaşım boşanamıyor olabilirsin "dayak yedim diye yakamam gemileri hemen, denemem lazım boşanmak istemiyorum" de anlarım. AMA BARİ ŞU ADAMLARA Bİ DERS VERİN GÖZÜNÜ KORKUTUN Allah için ya. Dayağını yedin bide sarıldın özür diledin öyle mi? Bak çok samimiyim artık bi dahakine daha beter dövecek. Çünkü noldu dövdü ve sen alttan aldın çok güzel oldu. Dayaktan öldürmeli dimi o zaman mı aklın başına gelecek?

Aileniz var mi ? Mesleginiz ne ve yaşınız kaç ?
Kaç yıllık evlisini , çocuk var mi ?

Psikolojik bir destek alıyor musunuz ?

Lütfen ama lütfen size bunu yapan insana sarilmayin. Trip atın , yok sayın, boşanmak için yola çıkın , işte herneyse yapabileceğiniz yapın ama asla üste çıkmasına izin vermeyin.
Inanin devamı gelir kat kat fazla olarak.

Bu gece eşim bana tokat attı yatmedi saçımı çekip sürükledi ilk defa yaptı bana bunu ben Sonra yanına gittim neden dedim ne yaptım sana öfkelendi :KK43: 2 gündür kavgalıydım bugün ben sıkıldım çıktım dışarı Sonra eve geldim köpürdü ve Bunlar oldu ;( yanına gittim yapma dedim önüne rakı koydu tabi sarıldım ona tüm bunlara rağmen ama bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin yargılamayın beni..
Neden sarıldın şimdi?
Olmaz kuzum olmaz tepkini koymalısıñ. Sana çok kötü davranmış.

Ben artik siddet iceren evliliklere yorum yaparken, kocalara sormuyorum nicin dövüyorsunuz diye, kadinlara soruyorum, nicin dayak yiyorsunuz?
Sizi dövmesine nicin izin veriyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum adam yatmış uyumuş bile konu sahibi bu kadar çaresiz hissederken.

Back
X