• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALvarım yardım edin ?

Tamam saolun yazmayın daha cevap yazmayacağım burda sizden akıl isteyen ben suçluyum evet hakkettim size kalırsa iyi geceler yazık size
Niye böyle tepki veriyorsun ki burada insanlar yardım etmeye çalışıyor böyle kötü bir olay yaşandı bari bundan sonra benzeri olmasın diye akıl veriyorlar dayak karşılığı sarıldığın zaman demek dayaktan anlıyor aklı basına geldi vb düşünüp bir sonraki kavgada yine aynısını yapacak

Tamam saolun yazmayın daha cevap yazmayacağım burda sizden akıl isteyen ben suçluyum evet hakkettim size kalırsa iyi geceler yazık size
Bence sizin bu siniriniz kendinize.. Yerde sürüklenirken nasıl hissediyordunuz? Nefret etmediniz mi o an? Ve sonrasında iğrenmediniz mi? Sarılınca geçti mi? Kendinize verdiğiniz değer bu mu sizin? Bir insan kendine değer verme konusunda bencil olmalı.. Kadın erkek fark etmez.. Değil o adama sarılmak soluduğu havayı solumam ben...

Bu bir şaka mı ya ? Hanımefendi insanlar ne desin ? canım çok güzel yapmışsın dayak ye ve sarıl üzülme geçer iz bırakmaz mı desin ? Boşanmayacagınız aşikar . Ama bari kendinizi odanıza kapatıp sessiz kalsaydınız , konuşmasaydınız . Bir daha olursa beni kaybedersin imajı verseydiniz . Sarılmak çok yanlış olmuş . Saygı biterse zaten devamı gelir bu dayağın haberiniz olsun

Bilmiyorum yargılamayın beni tamam mı zaten tükendim ne yapım he Napim kolay mı yaşadığım kolay mı kimsem Yok kime sığınayım
Kimsesi olmayan elden ayaktan dusmus yaslilar var. Omrunun baharindasin birine dayanmak, siginmak neden? Denize dusup yilana sarilmissin. Karar senin.

Niye akıl danışıyorsunuz?? Size tokat atan adama sarılmışsınız. Burada buna yol gösterecek bir insan olacağını sanmıyorum. Böyle devam edin

Hemen haketmissin yaziyolar inanamiyorum ya abla bence sarilman yanlis dik durus sergilemeliydin ama olan olmus sen kendi duygularini tart bu adama karsi ne hissediyosun eger hala seviyosan duzelir belki bi umut konusarak halledersiniz sevmiyosan zaten bosan bi yandan da diyorum huylu huyundan vazgecmez diye ama yinede sana bagli bu bence problemlerinizi halletmeye calisin yada yardim alin profesyonel birinden cunku sizin oteki postunuzu da okumustum baya problemli bi evliliginiz var

Hemen haketmissin yaziyolar inanamiyorum ya abla bence sarilman yanlis dik durus sergilemeliydin ama olan olmus sen kendi duygularini tart bu adama karsi ne hissediyosun eger hala seviyosan duzelir belki bi umut konusarak halledersiniz sevmiyosan zaten bosan bi yandan da diyorum huylu huyundan vazgecmez diye ama yinede sana bagli bu bence problemlerinizi halletmeye calisin yada yardim alin profesyonel birinden cunku sizin oteki postunuzu da okumustum baya problemli bi evliliginiz var
Teşekkür ederi..Burada beni suçlamayan bir sizsiniz bilmiyorum neden sarıldım o an ama boşluktaydım Hale'nde öyleyim sabah oldu konuşması beni bu raddeye sen getirdin oldu ;( kahvaltı hazırladı ve gitti... bana vurduktan Sonra bitti dedi bana şuan sağlıklı düşünemiyorum yA anneme anlattım gel demesini bekledim arkamda olucak mısın dedim oda özür dilediyse affet dedi ben anlamıyorum nasıl oldu beynim durdu artık ;(

İçimden konuşmak tepkimi koymak geliyor ama bişey beni durduruyor...Ben mi suçluyum o mu suçlu ben onu bu raddetteye getirdim ama yaptığı doğru değildi ne olursa olsun doğru değildi...

Neden herkes bu kadar anlayışsız neden suçlayıcı... Ben bile kendimi anlamazken neden ?
Yaşayan sizsiniz şu an mantıklı bakamıyorsunuz anneniz de aman kızımın yuvası gitmesin derdinde
Ama lütfen size değer vermeyen adama siz de değer vermeyin yoksa gerçekten tepenize çıkar ömürlük eziyete dönüşür
Burada kadınların dili sivridir ama doğru söylerler eşiniz bu yaptığının cezasını çekmeli mutlaka hakettiği dönüşü almalı sizden sarılırsanız işiniz var...

Back
X