Yalvaririm bir yol gosterin ablalarim..

Yol ver gitsin pisliğe .O kadar önemliyse onun için ,o niye ilişkiye giriyor Seninle evlenmeden.Kalite kontrol mü yapıyor.Sen de onun canını yakacak bi msj at ve yol ver gitsin.Hayatına giren insanlara geçmişteki tüm yaşadıklarını anlatma

Lütfen canım yarin sabah ertesi gün hapı al .Hamile kalmamak ićin.

Senaryo çok sıradan. Daha yaratıcı bir hikayeyle yine bekleriz sayın sahte konununun sahte sahibi.

Cnm illa kan gelcek diye birşey yok zaten istersen doktora gidebilirsin ona da söyle ama bana kalırsa bu insanla birlikte olmayı düşünme çok karaktersizmiş

Bence kendine hemen bi tane ertesi gün hapı al.kendine güveniyorsan eğer al nişanlini doktora git kontrol etsin bakalim bi.sonrada

Konuya inanmıyorum zaten konu sahibi de ortada yok ama size de inanmak istemiyorum.
Aldı diyelim temiz kağıdını, iyi de bu kiz zaten sozlusuyle beraber olmuş. Yani sizin mantığınıza göre temiz değil.
Kıza sözlü öncesi için iftira atiyor,
Böyle bir adama kendini ispatlamak zorunda değil.
O temiz kagidini napacak bu durumda? O adama geri mi dönecek?

Boşuna akıl verip birbirinize düşüyorsunuz bayanlar zira konu sahibi ortada yok ve hikayede açık yerler var. Bence bu konu fake.

22 yaşında yetişkin biri için anneden ne onayı isticekler merak ettim?

Önce bir sakin ol. Hayatinda alacagin en guzel ve en hayirli karar ona tek kelime etmeden hayatindan cık... bugun bunu yapan s...... yarin neler yapmaz. Onunda bu yuzunu gormus oldun. Şans bile verme yuzugu atmiş olmasi cok yanliş. Ve hamile olabilirsin demek aldir demek bu nasil bir insan karaktersiz. Ayril ve hayatina bak herkesin kanamasi olacak diye birsey yok hayir bakire bile olmyabilirsin seni boyle yargilamaya hakki yok. Cogumuz gorduk ordan akan 1 -2 damla kan ama ne cinayetler ne ayriliklar ne kavgalar yaşaniyor. Boyle bir zihniyetten utanç duyuyorum. Sen sakin ol ve hayatina bak. O s....... tek kelime etme.

Sinirlenmiş ve üzülmüş o yüzden böyle davranıyor olabilir bazı erkekler çok takar bu olayı sen sakin ol o dönecek mutlaka

Ya bi de dil dökmüşsünüz birsürü,yormayın kendiniziii..Konuyu açan bariz bir şekilde kekliyoo..

Amaaa akıllara zarar bir yorum vardı kahkaha atmama sebep oldu;"annenin onayıyla doktora gideceksin,temiz kağıdı alacaksın,tövbe edeceksin"
Yahu 22 yaşındaki birinin aile onayına ihtiyacı yoktur hiçbirşeyde.
Temiz kağıdı da ne? Bakire olmayanlara pis kağıdı filan mı veriliyor,tühh rezil filan mı yazıyo kagitta?
Ve son olarak böyle birşey varsa bile tövbe nedir arkadaş ya! günahkar mı olunuyor yani?
Böyle düşüncelere sahip olanların keklenmesi de çok normal aslında

Ne diyeyim ki ben sana..Niye pisman olacaginiz seylere izin veriyorsunuz.Adam kullanmis atmis.Niye bilincinde degildin adam gazozuna hap mi atti.Kusura bakma da senin icin de degil digerleri icin diyorum erkekle icki icip sabah kalkip aglamayin biz bile soyleyebiliriz o gece ne olacagini.Sinirlendim ya..
Dedikleri gibi eger konun gercekse konusmaya calis anlat kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…