- 23 Mart 2016
- 216
- 324
- 103
Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm. Bana bir kac saat once mesaj atti cok soguk davrandi kanama olmamış sanirim öyle diyor. Ve bir sene onceki erkek arkadasimla uzun iliskim olduğu icin onunla birlikte oldugumu ima etti ve yüzüğü falan attı. Ayrildik. Hiçbir şey yaşamadım bugune kadar. Cok ağır konuştu ablalarim be. 22 yasindayim. Ve bana o mesajindan önce yazdigi mesaj şu "hamile olabilirsin gidersin aldirirsin bulursun bi yolunu senin icin sıkıntı yok ama benim için var" dedi. Bu kadar basit mi? Hamile olabilme ihtimalim varmis ne yaparim ben? Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden! Nolur bi yardim edin bi akıl verin.. Canım cok yanıyor ve ona verdiğim değer icin pisman olsamda yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ne yapmaliyim?
Kullanıp atmak ne ?Ne diyeyim ki ben sana..Niye pisman olacaginiz seylere izin veriyorsunuz.Adam kullanmis atmis.Niye bilincinde degildin adam gazozuna hap mi atti.Kusura bakma da senin icin de degil digerleri icin diyorum erkekle icki icip sabah kalkip aglamayin biz bile soyleyebiliriz o gece ne olacagini.Sinirlendim ya..
Dedikleri gibi eger konun gercekse konusmaya calis anlat kendini
Konu gerçek değilse bile bazı yorumlar akıl mıncıklaması yaşattı bana...
Yahu kadın doğum doktorları bekaret kontrolü yapmıyo ki! Bu insanların işi bu değil bi kere. Nedir bu git temiz kağıdı al diye akıl vermeler... Ne o öyle 'vesika' gibi etiket yapıştırmalar.
Yok kendimi tatmin ediyodum de baksın doktor sana de...
İğrenç ya iğrenç...
Bir kadın olarak ben utandım yemin ederim...
Ayrıca , tövbe etmesi konusuna gelince, Telli babaya gidip çapıt da bağlasın mı?
Temiz kağıdı demek hmmm... Temiz olduğunu ispat etsin ki davar sözlüsü terketmesin mazallahhhh!!! Zorla sahip olup üstüne de iftira atıp yüzüstü bırakan bir davarı bir daha nerden bulacak zaten???
Cok haklisin abla okudukca daha kotu oldum..
Kadını önce kadınlar aşağılıyor ki zaten diyecek söz yok!
Böyle bir herif icin asla doktora gidip muayene etdirmem. Birdahaki sefere de düzgün insan secerim. Kizlik zarin bozulduysa bile bu dünyanin sonu degil inan bana. Yerinde olsam ertesi gün hapi alirdim yarin eczaneden. Bide bende böyle olmustu iliskiye girdikden 6-7 saat sonra kanama oldu buna kanama denirse bir iki damla acik turuncu renk geldi ic camasirima. Her kadin foşur diye kanamiyor eekegin seyi girince
Yazik..Senaryo çok sıradan. Daha yaratıcı bir hikayeyle yine bekleriz sayın sahte konununun sahte sahibi.
Önce bir sakin ol. Hayatinda alacagin en guzel ve en hayirli karar ona tek kelime etmeden hayatindan cık... bugun bunu yapan s...... yarin neler yapmaz. Onunda bu yuzunu gormus oldun. Şans bile verme yuzugu atmiş olmasi cok yanliş. Ve hamile olabilirsin demek aldir demek bu nasil bir insan karaktersiz. Ayril ve hayatina bak herkesin kanamasi olacak diye birsey yok hayir bakire bile olmyabilirsin seni boyle yargilamaya hakki yok. Cogumuz gorduk ordan akan 1 -2 damla kan ama ne cinayetler ne ayriliklar ne kavgalar yaşaniyor. Boyle bir zihniyetten utanç duyuyorum. Sen sakin ol ve hayatina bak. O s....... tek kelime etme.
ya sunu merk ettim nasil bilincinde degildin? uyusturucu etkinsinde miydin?Böyle moral verici cevaplar geldikce kendime ozguvenim tekrar geliyor. Sagolasin..
Bugün sozlumle iliskiye girdik. Ama bilincinde degilim nolur beni yargilamayin psikolojim bozuk intihar etmeyi bile düşündüm.
Isteyerek olmadı hiçbir şey. Tiksiniyorum kendimden!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?