Yalvaririm okuyun!!!sesimi kimse duymuyor. Caresizim. Olmek istiyorum.

Siblm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
26
8
1
30
Icim yaniyor, bagira bagira aglamak istiyorum. Bi kac gun oldu evden gideli. Ben kocamla ailesi yuzunden bosandim. Ailesiyle aramizda 2 ev vardi cokc yakindik. Yaptiklari zalimlik.. Ona ragmen 9 ay cektim. 21 yasindayim. Cocuk yok.
Evlenmeden oncede cok seyler cekmistim aile ici. Sonra Kocama kandim, saf temiz sandim. Beni hep korur dedim, artik bu hayatda yalniz degilim dedim. Icim yangin yeri.. Olan yine bana oldu. Gul gibi baktim ben ona. Yaranamadim ailesine, hep asagladilar. Kocam baba delisi zaten. Adam isini biliyordu, guzelce beynini yediler onun.. Istedikleri oldu. Kendilerini bastan beri sevdirmediler, surekli normal olmayan hareketler... Tas oldum ve artik CATLADIM..

Simdi ben yine yalniz kaldim. Ailemle cok seyler yasadim, annemin yanindan zamaninda gitmek zorunda kaldim uvey baba yuzunden.
O simdi uzakta. Yakinimda teyzemler var. Simdi anneanemde kaliyorum evim cikana kadar.

Bende akil denen bisey kalmadi artik. Elimde birtek okulum kaldi.. Onada kafam kalmadi. Eger oda kotu giderse ben yikilirim.
Zaten suan aptal gibiyim, bi ruya gibi hersey..

Biliyorumki ogrenci evim cikinca ve ben o kapiyi kapatinca ben yikilirim. Yapayalniz kalicam o kucucuk odada. Oturup herseyin hesabini yapicam herzamanki gibi. Piskolojim cok bozuk. Artik yasamak istemiyorum. Ne icin cektim ben bunca seyleri. 1 gram deger gormeden.. Neler cektim hep itilen kakilan ben oldum hayatim boyunca. Hic bi umudum kalmadi hayata dair. Psikiyatriden ilaclar alicam bugun, anti depresan ve sakinlestirici yazdi. Biliyorumki yasamak istemiyorum artik. Evime gecince iste asil o zaman anlicam ne kadar yoruldugumu, cöktugumu. Allahim ben ne yapicam. Halim kalmadi hicbirseye.

Etrafimda gulen insanlari gordukce sinirlerim bozuluyor. Ben evlenmeden oncede depresyondaydim ilac kullaniyordum sonra biraktim. Annemin yanindayken cok denedim ölmeyi.. Simdi aynen oyleyim. Hic bir halim kalmadi..

Icimi acitan kocama cok anlatirdim derdimi, neler yasadigimi. Sandimki o beni kollar, bundan sonra kimse bana bisey yapamaz kiramaz. Asil o beni yikti gecti cirkef ailesi icin. Huzurumuz hic yoktu. Bi keresinde 4 gunluk uzaga gitmistik kucuk tatil icin.
Cok iyiydik, olmasi gerektigi gibiydik. Evli ve huzurlu. Birbirimize vaktimiz vardi.
Babasiyla ayni isyerindeler, evdeykende 24 saat cagiriyor kocami yanina. Ben ot gibi durup bekliyorum.

Yalnis anlamayin. Kocam icin degil. Artik cektiklerime agliyorum.
Namazimida kiliyorum. Biliyorum neyin gunah oldugunu. Ama dayanamiyorum. Kafam gidip geliyor. Artik yasamak istemiyorum. Cekemiyorum artik. Neye dokunsam olmuyor. Cocukluktan beri cekiyorum, aile hayati nedir gormedim. Annem babam ben bebekken ayrildilar babamla gorusmuyoruz cocukluktan beri. Bu dunyada Yalnizligin nedemek oldugunuda cok aci bi sekilde ogrendim ben. Kocam desen zalimin teki, umrunda degilim artik.

Son düzenleme:
Canm çok şeyler yasamissin belli yasin da çok küçük okulunu bitir kendini topla ilaç falan içme onlar seni aptal gibi yapar. Dik dur bundan sonra kendin için yaşa kendini üzme lütfen

Üzülme bu da geçer.Daha hayat yeni başlıyor.Sabret ve hayatını pişman olmayacağın şekilde yaşa.Ben okurken bunaldım sen yaşamışsın.Çoğu gitti azı kaldı,bundan sonrasını güzel olur inşAllah.

Iste en cok buna uzuluyorum. Gencligimin basinda en buyuk hatayi yaptim. Tabi nerden bilebilirdim. Allaha havale ettim onu ve ailesini.. Genc bi kizi alip sonrada sefil etmek nedemek gorsunler

Canm çok şeyler yasamissin belli yasin da çok küçük okulunu bitir kendini topla ilaç falan içme onlar seni aptal gibi yapar. Dik dur bundan sonra kendin için yaşa kendini üzme lütfen

Allah razi olsun, mesajini okumak iyi geldi. Napim yine toparlanmak zorundayim. Ben yinede ilaclari icmeye basladim. Derin dusunmemi engellemek icin kullanicam..

Allah razi olsun, mesajini okumak iyi geldi. Napim yine toparlanmak zorundayim. Ben yinede ilaclari icmeye basladim. Derin dusunmemi engellemek icin kullanicam..

Onlar üzülsun kaybettikleri ne yansinlar sen boşver

Onlar üzülsun kaybettikleri ne yansinlar sen boşver

wala cnm hepsını okumdım ama pes etmen ıcın erken daha yasn cok kucuk okulun varms ne guzel oyalan onnla.. ayrıca su bı gercekkı malesef aılede sorn yasayıp onune geln ılk adamı kurtulus sanpo kadr ck kız varkı. allah ıyılerle karsılastrsn hepımızı....

Geçmiş geçmişte kalsın artık canım, inan yaşadıklarını geçmişte bırakabilir sen mutlu olmayı başarırsin..ailesi ne yapmış, eski eşin seni kollamamis bunları unut..
Artık önüne bakki yönünü yolunu çiz.. Okuluna odaklan bitir, çalış, mutlaka ki ayaklarının üzerinde durdugunda, sende dengini bulacak mutlu olacaksın..daha hayatın çok basindasin
Allah yardimcin olsun

Bak tatlim emin olki bu gunlerde gececek srn okuluna odaklan ve kocan yaptigi hatalarin farkina varicak ve senden geri donmeni istecek bence o haplari icme hayatina bak annen seni birdaha dunyaya getirmicek inan buna sen tek caren zaman o zaman su gibi akip gecicek ve ben ne yapmisim neden uzlmusum diye dusuneceksin zaman herseyin ilaci suan daha cok yeni hersey biliyorum ama kendini yipratma okadar insan tek basina duruyoki ayakta senin ne eksikligin var sadece bekle ve rabbimden sabir dile gecicek hersey ve bu gunlere gulucek sin bugunlere nasil tek basina geldiysen bundan sonrada devam edebilirsin unutma bunu bence uzme kendini hic kimse icin deymezzz

Sen ölsen kim üzülecek kaç gün üzülecekler...
Ama okulunu okur bir iş bulup çalışrsan kendi ayakların üstünde durursan ozaman herşey değişecek
Hem bu dünyanı hem ahiretini bir insan için mi mahvedeceksin ya da rabbimden geldi huzur onda diyerek ayağa kalkmak için çabalayacakmısın
Tek başına yaşamak çok zor ama ne güzel hayatının genç döneminde sıkıntısını çekip inşallah orta yaşlarını kurtardın rahat etmek artık senin elinde kendi çabanla herşeyi düzeltebilirsin
Şöyle düşün 4 yıl sonra bu sıkıntılar seninle olmayacak...

Canım benim bir ablan olarak şunları söyleyeceğim. Öncelikle ilaçlarını doktorun önerdiği süre boyunca kullan.
Şu hayatta insanı her daim sahiplenen koruyan kollayan ve asla yalnız bırakmayan tek varlık Rabbimiz. Ona dayan ona güven ama tam bir teslimiyetle. E-vekil de yani islerini kendisine bırakanin işini en güzel şekilde halleden demektir.sen de el vekil ya Rabbi ben bu durumumu sana bıraktım de.
Sen sana düşeni yap okulunu bitir en güzel şekilde. Calismaya başla.
Herşeyin geçici olduğunu bil.bu da geçecek. Rabbim karşına iyi insan çıkarsın ve guzel bir ailen olsun inşallah.

Allah hepimizin yardimcizi olsun insallah, saol mesajin icin. Yoluma bakiyorum, dusunmemeye calisiyorum. Uzun bi sure alicak toparlanmam icin

Haklisin, benim uzulup uzulmemem kimseyi ilgilendirmiyor. Helede kocami, o suan beni evden atmakla iyi bisey yaptigini zannediyor.. Ne diyim Allaha bolbol dua ediyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Okuluma odaklanicam, ders calisicam. Baska neyim kaldiki.. Ev cikartip kendi basimin caresine bakmaliyim.

Belkide haklisin, belkide bundan sonra guzel seyler olucak. Cok cektim ben bu yasima kadar. Evliligimde olmadi. Hersey karanlik benim icin. Aptal degilim, onca yasadiklarima ragmen yine ayaktayim, ama bu cirkef ailenin yaptiklarini unutamiyorum.
Elimden bisey gelmiyor, sanirim unutmaliyim zamanla

Yaşın daha çok genç. ALLAh c.c seni el üstünde tutacak bir kulu karşına çıakrtır inşaALLAH. seni çocuğuyla benimseyen sahiplenen.. Değer bilmeyenlere ederi kadar değer vericeksin ve yoluna bakıcaksın güzel kardeşim.Sen elindn geleni yaptığın halde,bu insanlar hala çirkefliklerni sürdürdüyse vay onların haline ! ALLAHın adaleti teşhir ettiğinde kaçsınlar ! Sense ALLAHa hep sığın.

Aminn!! Allah kimseyi boyle insanlarin eline dusurmesin insallah. Ne hayallerle evlendim. Simdi esyamda o evde kaldi ve ben bi oda tutmaliyim, ogrenciyim. Simdi onunla ugrasiyorum. Kocami ben iyi kalpli temiz sandim, kimseye kiyamaz derdim ben hep insanlara. Ama beni hep ezdirdi ailesine karsi. Ben bu yasimda herseyi 4 4luk yapiyordum evin icinde. Kocam inan 20 kilo aldi 9 ayda. Hep onun rahatini dusundum kendim yoruldum aman o dinlensin dedim. Tek istedigim bama sahip cik derdim ama yok babasindan korkuyor. Tapiyor sanki babasina. Cok icli dislilar ve ne derse o onun icin sart oluyor.. Neyse iste, Allah yolumu acar insallah ve bunlari dusunmem artik. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Millet kvsinden dert yanar. Sende kpederinden dert yanmıssın

Herkes farklı farklı sınavlardan geçiyor kiminin ki çok ağır kiminin ki kendimize göre hafif keşke benim olsa dediğimiz hayatlarda neler yaşanıyor bilmiyoruz
Hayatının kötü dönemine odaklanma bundan sonra ne yapabileceğine odaklan sırtındaki kocanın yükünden kurtuldun
Okulun var istikbalin artık elinde çirkef dediğin insanlardan da kurtuldun
Koca bir yüktü geçmiş ama o yük kalktı şimdi at adımını yeni hayata

Canım benim ne kadar için yanmış belli allah yardimcin olsun
Benim gördüğüm duyduğum hep bu aileler mahvediyor evlilikleri sen kendini üzme ve değerli olduğunu düşün....
Seni yıkmaya çalışan insanlara fırsat verme onlara en iyi cevap güçlü olman

Demek ki bunların yaşanılacağı varmış öğreneceklerin varmış böyle düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…