yalvaririm yardım edin allah rızası için

Bu konuda sana kimse yardim edemez , Esinle konusmalisin.
Beraber verebileceginiz bir karar bu.

Korunmasan hamile kalsan belki sonradan bu fikre alisabilir ama ne malum yuzune vurmayacagi..
Bir erkegi zorla baba yapmakta sacmalik geliyor bana.
Senin en dogal hakkin ama tek basina buna karar veremezsin.
Kayinvalidene anlat durumu ogluyla konussun madem oyle ..

Yapmadigim sey kalmadi.ne kadar konustum bıktım canimdan.psikolojim bile bozuldu.herkez cocugunuz olmuyomu diyo ya cildircam

Yapmiyorum zorlami diyo cildircam

Yapmadigim sey kalmadi.ne kadar konustum bıktım canimdan.psikolojim bile bozuldu.herkez cocugunuz olmuyomu diyo ya cildircam
5 aydır bizimde olmuyor..kısmet herşey..insanların soruları bitmiyor malesef..bitane çocuğun olsa 2. ne zaman derler..sen boşver sakın kafanı takma..Rabbimden hayırlısını dile..

vauuuuu kayınvalidende neymiş yahu
ama böyle bir şeyi paylaşman yakışık almamış be konu sahibi
şaka bir yana eğer istemiyorsa belki bir sebep vardır
Onunda hic olmamis her yolu denemis kayin pederim ustune kuma getirmis yani bana akil veren uvey kaynanam.asil kaynanam benim olmuyo saniyo.benim ogluma kizmi yok hicbiyerden bulamazsam gider yurt disindan alirim diyo ondan nefret ediyorum.uvey kaynanam cok iyi surekli bana soruyodu bende en sonunda soyledim o da boyle soyledi.kadincagiz napsin

Bence zorlama eşini, zamana bırak ve bu zaman zarfında neden baba olmak istemediği konusuna kafa yor canım. Ona mı denk getirsem, bunu mu yapsam diye düşünme, Zorla güzellik olmaz. Zorla baba hiç olunmaz.

bence zorla bişey yaptırmayın. sizin başınıza gelse hoşunuza gitmezdi sanırım. vebale girmeyın ayrıca herkez farklı bırının kocası dönmuş olabılır ya eşin dönmezse ve daha kötü şeyler olursa. en güzeli sabır ve dua. inşallah eşiniz düzelir.

hepiniz haklısınız eşime haberi olmadan böyle birşey yapamam haksızlık olur.tabi başına gelmeyen bilemez.biraz sitemkar olacak ama.aşim benimle evlenirken hemen çocuk yapalım diyo sonra vazgeçiyo.tamam onuda geçtim.ama yarın öbrü gün o istediğinde artık benim olmayacak.yinede sağolun herşey için.inşallah sizin başınıza gelmez.

Cocugu cok istediginizi ve razi gelmezse bosanma yoluna gideceginizi soyleyin..
Herkes kocani kandirma demis ama ilk basta kocaniz sizi kandirmis evlenmeden once..
(Ha bu demek degildir ki haktir git sen de kandir..)
Simdi dereyi gectik nasil olsa diyip soyledigi sozden donmus..
Zannetmiyorum ki daha evlenmeden ben cocuk istemiyorum deseydi sizin yinede evleneceginizi..
O yuzden ciddi ciddi oturup konusun bu konuyu..
Her erkek kalp atisi duyunca yumusamaya bilir cunku..
Olduda zorla yaptiniz ya ben korunuyordum bana ne derse yada sizin bir seyler karistirdiginizi ogrenirse..
Bana ne ben istemedim sen istemissin git aldir diye baski yaparsa o zaman nolacak..
Siz de aldirmayip bosansaniz dimdizlak ortada cocukla ne yapacaksiniz..
Anlicaginiz o isler oyle kolay degil..
Ya cocugu her iki tarafta isteyerek yapacak yada bosanma yoluna gidilecek, aksi cok riskli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…