- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi sonay hasretim
-
NasılAnladığım kadarıyla eşinin korunma yöntemi geri çekilme.
Bu şekilde hamile kalma olasılığın var aslında.
Eveteşinin ilk evliligimi canım.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Yapmadigim sey kalmadi.ne kadar konustum bıktım canimdan.psikolojim bile bozuldu.herkez cocugunuz olmuyomu diyo ya cildircamseni çok iyi anlıyorum..ben 5 yıldır evliyim ve şükür 5 aydır bebek deniyoruz...şükür diyorum çünkü benimde eşim istemedi..ister korun ister korunma ister kocanı sarhoş et yani ne yaparsan yap eğer kocan istemiyorsa olmuyor canım...ne diller döktüm bende..5 aydır umutla bekliyorum henüz olmadı ama inşallah olcakinşallah seninde olur..bu konuyu konuşmaktan vazgeçme sakın..kayınvaliden falanda söylesin torun diye..
keske boyle bi derdim olmasada dalga geciyo olsam fake olsam keskeakilli uslu yorum yapmistim bu konuya ammaa.. ulan yine fake kokusu aliyorum.. konu sahibinin aciklamalari, verdigi ayrintilar filan.. pöf!
Yumurtlama gunume denk getirsem olabilirmi yaniGeri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Yapmiyorum zorlami diyo cildircamiki taraf istemediği takdirde çocuk yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum, ama size eşiniz söz vermiş hemen çocuk diye birde bu var, acaba bir sorunu varda size söylemiyor olabilirmi
bence çok istiyorsanız ; sen baba olmak istemiyorsun ama ben anne olmak istiyorum sorumluluk sadece bana ait olsada ben istiyorum , şeklinde kat i konuşmayı deneyin
sana millet o kadar, esini kandirma dedi, hala gunu denk getirme pesinde misin?Yumurtlama gunume denk getirsem olabilirmi yani
5 aydır bizimde olmuyor..kısmet herşey..insanların soruları bitmiyor malesef..bitane çocuğun olsa 2. ne zaman derler..sen boşver sakın kafanı takma..Rabbimden hayırlısını dile..Yapmadigim sey kalmadi.ne kadar konustum bıktım canimdan.psikolojim bile bozuldu.herkez cocugunuz olmuyomu diyo ya cildircam
Onunda hic olmamis her yolu denemis kayin pederim ustune kuma getirmis yani bana akil veren uvey kaynanam.asil kaynanam benim olmuyo saniyo.benim ogluma kizmi yok hicbiyerden bulamazsam gider yurt disindan alirim diyo ondan nefret ediyorum.uvey kaynanam cok iyi surekli bana soruyodu bende en sonunda soyledim o da boyle soyledi.kadincagiz napsinvauuuuu kayınvalidende neymiş yahu
ama böyle bir şeyi paylaşman yakışık almamış be konu sahibi
şaka bir yana eğer istemiyorsa belki bir sebep vardır
Allah kimseye bu durumu yasatmasin.bende yaptigimin farkimdayim ama su an benim yanimda olsan aklimda nasil intihar planlari yaptığımı gorsen dayanamazsin.sana millet o kadar, esini kandirma dedi, hala gunu denk getirme pesinde misin?pes
Senin bileceğin iş yaşın çok büyük değil neden bu kadar zorluyorsun eşini?Yumurtlama gunume denk getirsem olabilirmi yani
Beni de biri bir şeye bu kadar zorlasa yapmam. İnatlaşma eşinle zamanı gelince ister.Allah kimseye bu durumu yasatmasin.bende yaptigimin farkimdayim ama su an benim yanimda olsan aklimda nasil intihar planlari yaptığımı gorsen dayanamazsin.
haklısın ama o zaman benimle evlenmeyecekti.ben ona çocuk sahibi olmak istiyorum dedim vlenmeden önce oda tamam dedi.şimdi neoldubencede herkes çocuk sahibi olacak diye bir kural yok
çocuk yapmak ortak verilecek bir karar
yumurtalarımda sorun var yazdım galiba hatırlamıyorum.eşiminde haberi var zatenSenin bileceğin iş yaşın çok büyük değil neden bu kadar zorluyorsun eşini?
Zaman ver sen ısrarı bırakınca kendi ister zaten.
Bunlar tek kişilik kararlar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?