yalvarırım yardım edin çok kötüyüm ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi zakzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konu açılalı sadece 2 saat olmuş ama sayfalar almış başını gitmiş
bu kaçıncı konu hamilelik korkusu ile ilgili
güzelim korkma bir şeycik olmaz
sperm dış ortamda YAŞAMAZ

ooo biz okadra uğraşıyoruz sabaha kadar kalmıyoruz gebe kalmıyoruz sen öyle gebe kalırsan ohoooooooo

şaka gibi :)) butun sayfaları kahkahayla okudum.kızlar anket yapalım sizce hamiLE kalırmı kaolmazm hahhaha.kız biseycık olmaz sen bıde bu sorunun aynısın haydar dumene gonder bakalım one soylıyecek

yaw anlamıyorum neden dalga geçildiğini.böyle birşey mümkünmü değilmi?sadece soru buuuu

bu konu etıketsız kalmamalısempatiksalakcinni

yiyosa yazın
imza Kazen :roflol:delikafadulden:roflol::roflol:
bu kez kazen affetmez aklinialirimsmilesempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol:

bişi olmaz arkadaşımm okadar kolay değil hamile kalmak
hele bide kuru meniyle hiç olmaz

yaw anlamıyorum neden dalga geçildiğini.böyle birşey mümkünmü değilmi?sadece soru buuuu

19 yaşında önünde internet olan bir genç kızın bu şekilde konuşması mümkün değil kötükedihüso

okudum ve gülmekten yarildim....konu sahibiarkadas sana sölüyorum tabisi dalga gecilir...senin soruna degil milletin gülüsü sorma sekline...yan yana otururken üsütümüz giyinikti bisiyler yasadik...yikamayi unuttum falan filan..bunlar cok komik kusura bakmada bu sorunun cevabini kimse veremez cünkü eminim böle bi deneyim yasayan pek yoktur:))bisiy olmaz korkma korkuyosanda bidahakine gercekten ama gercekten yan yana oturun!!

yiyosa yazın
imza Kazen :roflol:delikafadulden:roflol::roflol:
bu kez kazen affetmez aklinialirimsmilesempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne oldu ki etiketlerle ilgili bi uyarı mı yapmıştı? etiketlere kopuyodum ben yakaydirigubbakcemile3

% 50 ihtimalle hamilesin :ecrin_bebek:
% 50 ihtimalle değilsin boshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…