yalvarırım yardım edin çok kötüyüm ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi zakzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile kalmazsın merak etme....öyle bir olasılığın yok..için rahat olsun...:teselli:

ayrıca bu sert tavırlarında hiç hoş değil hem suçlusun hem güçlü..:mymeka:
.sen küçük yaşınla sevgilinin evine gidip ne haltlar karıştırıyorsun:mymeka:
ya birlikte olsaydınız ya hamile kalsaydın hiç mi aileni düşünmüyorsun sen..:mymeka:
.küçük yaşta böyle şeyler yapıp ne anlıyorsun..bir daha böyle hatalara düşme bir dahaki sefere böyle ucuz kurtulamayabilirsin...lmaz:

ayrıca benim çocuğum inşallah senin gibi olmaz olmaması için bilinçli bir anne olmaya çalışıyorum eğitimini doğru vermek için elimden geleni yapacağım bedduanda beni bu yüzden hiç rahatsız etmedi açıkçası...bayanssulusmileboshayallersmile

pantolonun üzerinden nasıl bulaştı ki..pantolon var iken bu durum nasıl gerçeklesti :uhm:

hamile kalmak o kdar kolay değil..nasıl hamile kalınır ,nasıl korunulur bunlarıda öğren diğerierinin yanında bence..

Yahu millet yıllarca ite kaka deniyor olmuyor, ne kadar beceriksizmişiz meğerse.
İşi bilmek lazım, meğer işin püf noktası yan yana oturmaktaymış bunu da öğrenmiş olduk vesselam..

Ay ban yiyeceğim heeeyvahedigeldismile
15 li mapıstaşlar beni ziyarete gelin emi yanlız bırakmayınkaydirigubbakcemile3

ne istiyon yollayak sana :a015: :roflol: :roflol:

olmuş işte ....:1ninca: :1ninca:

anneler evlatlarını beddua alsn diye dünyaya getirmiyor hem böyle bişeye kalkışıyorsn hemde adam gibi yanıt bekliyorsun hemde beddua ediyorsn sana iyi kötü cevap verilmş ona tşk et sen önce :enbuyukkk:

evet aynen öyle su yoktu .birde elim kuru olduğu için unuttum sanırım

Tamam, su yoktu da yıkayamadın anlamadığım meni elinde mi kurudu yoksa zaten kuru muydu?
Hayır, meni denilen şey akışkan ve yapışkan bir maddedir nasıl unutulur peçeteye falan silmedin mi?
Ayrıca o yavrucuklar havayla temas ettikten kısa bir süre sonra ölüyorlar buda dipnot olsun.

anneler evlatlarını beddua alsn diye dünyaya getirmiyor hem böyle bişeye kalkışıyorsn hemde adam gibi yanıt bekliyorsun hemde beddua ediyorsn sana iyi kötü cevap verilmş ona tşk et sen önce :enbuyukkk:

Ben söyledim bir özür borçlusun diye ama takmadan kaçtı gitti hemen ....

anaaam bedduayı yeni okudum...akannehir

haddini bil bakalım klava:

vajinana neden dokundun. bunun sebebi ne..kafamçokkarıştı.

Konu sahıbı alınmasın ama,
O kadar streslı bır gun yasıyorum kı,
yorumları okuyunca gulmekten kendımı alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…