Yalvarırım yardım edin nolur...

aşktan kimse ölmüyor kızım belki biraz sert oldu ama yaşadım ve bitti ve gitti agladım sızladım dinlemedi ayrıldı 6 aydan sonra içim yandı ama ooooooooooo köprüden cokkk sular gecti geri dönmek istedi kapı orda dedim evlendim mutluyum hayat bizi zorlamadıkca kavgada etmiyoruz bile hayat yüzüne gülermi mantıklı düşünürsen güler ama aşktan kimse ölmüyor hayatında kararmıyor haberin olsun

arayan falan var mı kendini uğraştıracak şeyler bul gez,dolaş, kitap oku kafanı dağıtacak şeyler bul düşündüktükçe canın daha çok acır

arayan falan var mı kendini uğraştıracak şeyler bul gez,dolaş, kitap oku kafanı dağıtacak şeyler bul düşündüktükçe canın daha çok acır

hiç birşey yapasım yok ki.hem gezilecek bi şehirde değilim soğuklarda eksilerde dısarı çıkılmıyor. çıksam ne olacak ki yine eve giricem yine yatacam yine düşünecem bu döngü böyle gidecek

hiç birşey yapasım yok ki.hem gezilecek bi şehirde değilim soğuklarda eksilerde dısarı çıkılmıyor. çıksam ne olacak ki yine eve giricem yine yatacam yine düşünecem bu döngü böyle gidecek

ya ne diyeceğimi bilmiyorum bari ben aileme söyledim sende söyle dese yada msj atsa işin gerçekten zor hele insan başını yastığa koyduğunda o kadar zor ki bu düşüncelerle uyumak

ya ne diyeceğimi bilmiyorum bari ben aileme söyledim sende söyle dese yada msj atsa işin gerçekten zor hele insan başını yastığa koyduğunda o kadar zor ki bu düşüncelerle uyumak

o söylerse ailesine bende söyleyeceğim bi yolu bulunursa bulunur bulunmazsa işte o zaman naparım bilmiyorum.

Asktan olunmez. Ask acısı yüzüne olusan kirisiklar gibidir. Yani hepinizde vardır. Ve onlar sadece iz bırakır. Bize ölümcül tehlike vermez. Tam tersine ders verir. Ve her acı seyin sonu da tatlidir. Buda hayatın döngüsü. Gece varsa gündüzde var.
Simdi bu edebiyat kısmını geciyorum. Cunku acın taze. Anlamayacak beynin kalbin. Karamsarlık tavan yapmis durumda. Ağlamak üzülmek nefes alamayacak gibi yasamak. Su an sana tokat atsak yine kendine gelmeyeceksin.
Bunu soyle düşünmeni öneriyorum. Tecrübeli olarak öneriyorum.
Grip oldun diyelim. Bu hastalığı ateşlenmeden öksurmeden en ağır ilaçları da alsan halsiz hissetmeden atlatabilir mısın?
Çıks hayır.
Aşkta boyle bir hastalık. Giriş gelişmesi guzel hoş. Sonu hüsransa eger bu süreci atlatmadan geçmeyecek. Yani ne yaoarsan yap bu süreci bir an once tüketmeye bak. Hani grip olunca çıkmayın yataktan dinlenin derler ya. Niye derler? Vücud kendini çabucak toplasın o süreci olabildiğince hızlı atlatsın. Sende bunu kabullen ve ağla sızla bagir çağır. Avını olabildiğince hızlı yasa. O süreci uzatma.
Sana vereceğim ilk tavsiye ne yazık ki ağlayabildigin kadar ağlamak olacak.
Biliyorum kotu yazdıklarım. Ama ikinci tavsiyem de kendini bu iliskiden soyutlamak.
Soyle düşünmek ise yarıyor. Kendine dıştan bakıyorsun bir kaç saniye. Kendi yüzüne hareketine haline üzüntüne yaşadıklarına. Sonra izliyorsun. Sadece bir film izler gibi izliyorsun.
Sunu bil ki yapacağın hic bir fiil olayı senin lehine su an çeviremez. Cunku senin hatandan kaynaklı bir ayrılma yok.
O yuzden sadece izle. Ailesiymis ailenmis. Susma hakkını kullan ve izle.
Gribe benzettik ya bu isin ilacı da spor yeni kitap yeni dizi ya da en zoru yeni ortam.
Içimden gelmiyor diyorsun. Cok iyi bilirim o hissi. Ve o hissin bunları yaptikca nasıl azaldığını da bilirim.
En basta spor beni oyle bir kendime getirmişti ki. Şükrediyorum kosu bandıma.
Ve insanlara hayata tutunmak icin en iyi gelecek bir ilaçta yardım etmektir. Birileri icin ise yarama duygusu birileri mutlu etme duygusu care olma duygusu oyle bir güç verir ki insana.
Umarım kendi tecrübelerim bir ise yarar da sende sonunda kırısikliklarina bundan sonra sadece gulumsemekten olanları eklersin

çok güzel anlattıkların.şu an sadece bekliyorum ne olacağını izliyorum,ne olacak onu da bilmiyorum.

Anlıyorum seni çok, ama yanlış düşünüyorsun daha acın taze herşey bitti sanıyorsun. Bak sana bende hikayemi anlatayım da anla,
Bende tam sizin tanıştığınız yaşta tanıştım Onunla... 20 yani..
İnternette konuşarak başladık. Normalde antalya da yaşıyordu ama istanbula ablasının yanına gelmişti 1 haftalık ziyarete. O 25 yaşındaydı. Golf eğitimcisiydi ve müthiş yakışıklı bir erkek. Yeşil gözlü esmer 1,85 boy yapılı. face den resimlerini görmüştüm. bi yandan da sohbetteyiz. konuştuk sonra dönmeden buluştuk. Benim aklımda flört yoktu arkadaşlıktı sadece sonra 2.görüştük ve etkiledi dediğim gibi yakışıklılığını da kullandı. Müthiş bir özgüveni vardı zaten.
Gelgelim sevgiliyiz çok iyiyiz döndü bu antalyaya yine üzerime düşüyor hep. 14 şubatta 3 aylık sevgiliydik bu geldi uçakla sabah pırlanta yüzük almış taktı gezdik bütün gün gitti. ya o kadar etkiliyordu artık deli gibi seviyordum.. herşey güzel hatta evlenelim diye baskı kurdu bi süre sonra ailemle tanışmak istedi ailesi... Bu arada telefonda ailesi ile konuşuyordum ablası ile de yüzyüze görüşüyorduk.
herşey iyiydiii. Her ay geldi 1 hafta ablasında kalırdı hep gezerdik. O'na herşeyimi versem azdı ! Çok sevdim fedakarlıklarım büyük oldu hep... Sonra herşey iyi hoş giderken birgün ansızın içime birşey düştü. Lavabodayken tel.i aldım elime bi kızın mesajı geldi. Napıyorsun canım ! bende kıllandım mesaj attım buna sevgilisiyim c... şuan müsait değil yazdım. aa tamam o zaman yazmış. dedim demekki sevgilisi olduğunu biliyor. Ama kızın ismini unutmadım gene de içimde bişey vardı. O kızı mailden soyismini en son da mail adresini buldum. Ekledim profilde onunla ikimizin resmi. Bu da anlattı herşeyi bursadaydı kız neler demiş kıza oraya geleyim görüşelim. Hatta yolladığım mesajı sordum 'o bir şakaydı ablamın arkadaşı atmış sana' demiş inanabiliyor musun ? yıkıldım aradım onu, kabul etti hepsini. Küfürleri saydım yığıldım kaldım. O da her zamanki gibi sakin elit tavırlar...Ama üzüldü o an hisettim.. Aylarca ölüydüm ölümde düşündüm yıkıldım.. İş yerine geliyordum uyuyarak telefon çalardı algılayamazdım. Bitiktim. ara ara mesj atardı bende cvp verirdim tam kopmadı bağımız ama olmuyordu sindiremedim. İçindeki koca onla doldurduğun yer bomboş... Sonra bigün noldu biliyor musun ? Eşim le arkadaş oldum dertleştik o da aldatılmıştı bende arkadaş olduk tam 2 yıl. Tabi o çocukla bağım kopmadı sevgili de değiliz sonra aradım hakkımı helal etmediğimi Allah a havale ettiğimi ve başka bi kızın canını yakmamasını söyledim ve hattı kırdım eşimi sevgiliyken değil de nişanlıyken tam olarak bağlandım şimdi asıl aşkı onla yaşıyorum. Çok şükür mutlu bi yuvam var. İyi ki de o çıkmış hayatımdan. Düşün ben her gece ağlardım işyerinde lavaboda ağlar kan kusardım 'küllerimden doğdum' ve çok daha güzel bi ilişkim oldu. Çok zor silindi ama kendime geldim... Direneceksin olumlu düşüneceksin, slow şarkı dinlemeyeceksin ve de sosyal çevre şart ! Kendini bir silkele..

Canım aynı böyleydim 4 sene önce ayrıldığımda 5 senelik sevgilimden,aileler herkes biliyordu artık evlenecez diye kalacağımız yer dahi belirlenmişti.sonra üni. Bitti atandı gitti 1 sene uzatma sürdü ama kanırta kanırta sonra hazır değilim evlenmeye dedi ve gitti.geberdim günlerce ağladım ailemle kavga ettim sonra sarıldım sınavlara atandım başka yere 1 sene içinde tanıştım aşık oldum evlendim hemde hayatımın erkeğiyle ve daha iyi konumda.şuan bir çocuğum var ve herşey rayına oturdu çok şükür bazı sorunlardan sonra..ama hayat devam ediyor sakın unutma zaman çok iyi bir ilaç şuan sudan çıkmış balık gibisindir boşlukta düşüyor tutunacak dalın yok gibidir birkaç güne toparlan ve hayatta kaçırdığın güzellikleri yeniden keşfet inan 5 yılı heba ettiğini anlayacaksın

şu anda anlıyorum zaten 5 yılımın heba olduğunu.ben şanslı değilim siz kadar.
peki sonra hiç aramadımı seni geri dönmek falan istemedimi.evlendimi o şimdi

ne hali varsa görsün. evlensen dahamı iyi. seven insan asla bırakmaz. çözüm arar. durduk yere ayrılıyorsa defolsun gitsin. valla ablacım hayat çok kötü. evlilik çok zor. nişanlıyken bitmesi daha iyi bazı şeylerin. koşma peşinden kaçan kovalanır.

valla yazmayayım dedim ama dayanamadım. arkadaşım sen kaç yaşındasın? işin gücün yok mu? herşey insalar için ölüm de ayrılık da birazcık metin olun, sakin olun.
kendinize zaman verin, iyi yanlarını düşünün,Allaha sığının belki Allahın sevdiği kulusun belki çok büyük sıkıntılar yaşayacaktın evlenseydin? her şerde bi hayır var. hala yok onsuz olamam, ölürüm, biterim diyorsanız bence kendinizi öldürmekte geç kalmışsınız.

şu an sana ne yazsak boş gelir zor gelir..

zorla gelecek değil..sabretmeye çalış..

zaman ilaçtır ama.. bazı yaraların sadece üstünü örter..

Sen ondan önce yaşamıyor muydun, nefes almıyor muydun, dünya ondan mı ibaret, onun etrafında mı dönüyor, yapma allasen ya. Bu kadar köle olma bi erkeğe Allah aşkına. Azıcık dik dur, kendine saygın olsun, biraz vurduğun yerden ses gelsin azıcık. Kusura bakma ağır olacak ama adam resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış seninle, sen de "eeeeeeh... sen kimsin beeee, hadi arkadaşım, hadi naşş" deyip karşısında dimdik duracağına yerle yeksan olmuşsun, gel beni az daha ez diyorsun.

Yav inadına yaşa; gez toz, süslen püslen, arkadaşlarınla buluş, ye iç, kahkahalar at, ona onsuz da varolabildiğini göster, haaa ondan sonra bak işte nasıl kıymete biniyorsun, lan bi dakka bu bensiz nefes alamazdı nooluyo ya dedirtiyorsun. Bi bunları yap ondan sonra izle olacakları mal gibi kalıyo mu kalmıyo mu. Sen bu kadar çantada keklik izlenimi verirsen daha çoook at koşturur o arkadaş. Nasılsa bu bensiz yaşayamaz, ben biraz artistlik yapayım, azıcık gezeyim tozayım, gülüme de ne zaman dönsem dönerim, nasılsa kabul eder beni.... heee oldu paşam, pasta börek de yapalım yanına. Bu mu senin kendine biçtiğin değer? Bak güzelim benden sana abla tavsiyesi, hayatta kimseye bu kadar taviz verme bu kadar peşinden koşma, yoksa kaybeden hep sen olursun. Azıcık gözlerini aç da önüne bak artık.

burda yazdıklarımla yanlış yönlendirmiş olabilirim sizi ama buraya yazdıklarımı sadece siz biliyorsunuz.ona karşı böyle davranmıyorum yalvarmıyorum hatta bir kez daha deneyelim mi diye de sormadım dön de demedim yapma demedim .bunları sadece size diyorum.dayanamıyorum diyorsam size bunu ona demiyorum.konuşmuyoruz zaten hiç. başka yerden de mutlu ya da mutsuz olduğuma dair hiçbir haber almıyor başka hiçbir yerde paylaşmıyorum bu halimi.yani o şuan benim ölüp bittiğimden zerre kadar haberi yok

şu anda anlıyorum zaten 5 yılımın heba olduğunu.ben şanslı değilim siz kadar.
peki sonra hiç aramadımı seni geri dönmek falan istemedimi.evlendimi o şimdi

Yoo giden gidiyor canım ben de arayacağını beklemedim benden 1 sene sonra atandığı okuldan bi kızla evlenmiş:) anlıycaan onun için terkedilmişim o zamanlar

Canim benim seni cok iyi anliyorum severek ayrilanlar bilirler ayriligin acisini...bir sarki sozydu degildi sanki ama ne guzel soylemsler degilmi.acin bitmeyecek sadece alisacaksin onsuzluga...artik beklemeyeceksn ondan gunydn msjlari iyigecelrr msjlari cnn acidgnda uzulmeyecek ama sen hala onu icnde yasatacaksn...ama alisacaksn onszluga ayni sehrde onsz olmaya gulmeye bile alisacaksn gezmeye tozmaya baslayp kaldgn yrdrn devam edecksn ama o orada sennle olacak....unuttum sanacaksn unutacaksnda ama oyle hemn olmuyor...snra baska brni ble seveceksn bliyomusun...bende sevdim deli gibi it gibi asik oldum ol dese olurdm be ugruna...okulda tanistk bir buck sene konustk o ayri bi okuldaydi ama sanki ynmdaydi memlekte gldikce bulusr gezerdk...bana evlnmek istedgni soyledi.cok mutluydum sevdgm adamla evlenecektim ama olmadi masal mutlu sonla bitmedi...bir aksam bana tlfn acti askim seninle ayrilmaliyiz dedi...ortada bise yoktu askim diyordu nelrr olmustu oysa saat sekizde shbet ettik onda ayrilma katari almisti megr ailesi evlnmk icn acele etmeyn demis isini buln ikizinde demsdi oda ayrilmisti bni yalvrdim biliyomsn ama birakti snra geri gldi cnku oda seviyodu bni denedik ama bn hp korktm ya yne birakrsa bni die olmadi bu defa bn istemedim seviyodum ama...tlfn elimde bekldm agladm uyuyamadim ac kaldm cok zayfladm kirk sekix kiloya dustum aileme mahcup oldum dahada agladim..bir sene snra acim haffledi ise grdm dedim napiyosun sen ya napiyosun...bir sene snra bn yni bir hayat kurmustum artik silmistm onu artik acim kalmamis icimde yzmde gluyordu ama olamaz oda ne mail gelms bni eklemz msn de ve sadece nasl oldugumu toparlandiigimi mrak etms...saka gibi dglmi eski x olmadigmi syedim bni rahatsz etmemesini soyledim bana cok drgsmissin sen ya dedi evet bni rahat birak artik dedim bn seni unuttm ltden kndini bana htrlatma sedim bni cok zor unutmus unitamams hala herkssi bna bnzetmis megr ayni seyleri yasamisiz ama bitmisti...yni srvgili bile bulmustum evlendim bni cok dusunuyo seviyo biliyomusn bnde onu bana sahip cikiyo sevdama ...bni birakmayacak ellerimi gozelrimi ondan mahrum etmeyecsk

Sekiz sene gecti onu son gordugumden bu yana...en son akrabalarimn aptnnda gordum kapida karsilastkll film gibi dimi bn kzimn el:-elden tutmusum o kapida bizim cikmamizi bekliyor ciktjm gittim...bir zamanlar yandigim adam karsimdaydi ama artik bana haramdi yanimda askimn meyvesi vardi...gordu iyikde gordu.gebrsn isteee alnna ne yazldysa o.icim acidimi aslaa unutmusum bak...demekki olmuyosun.ama sana tek tavsiyem ezdrme kndini onn kcni kaldrma o ck yuz blmus ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…