arayan falan var mı kendini uğraştıracak şeyler bul gez,dolaş, kitap oku kafanı dağıtacak şeyler bul düşündüktükçe canın daha çok acır
hiç birşey yapasım yok ki.hem gezilecek bi şehirde değilim soğuklarda eksilerde dısarı çıkılmıyor. çıksam ne olacak ki yine eve giricem yine yatacam yine düşünecem bu döngü böyle gidecek
ya ne diyeceğimi bilmiyorum bari ben aileme söyledim sende söyle dese yada msj atsa işin gerçekten zor hele insan başını yastığa koyduğunda o kadar zor ki bu düşüncelerle uyumak
ya neden söyledim yada söylemedim demiyo sizin onu ne kadar sevdiğinizi biliyo buna mı güveniyo kaç yaşında ya
Asktan olunmez. Ask acısı yüzüne olusan kirisiklar gibidir. Yani hepinizde vardır. Ve onlar sadece iz bırakır. Bize ölümcül tehlike vermez. Tam tersine ders verir. Ve her acı seyin sonu da tatlidir. Buda hayatın döngüsü. Gece varsa gündüzde var.
Simdi bu edebiyat kısmını geciyorum. Cunku acın taze. Anlamayacak beynin kalbin. Karamsarlık tavan yapmis durumda. Ağlamak üzülmek nefes alamayacak gibi yasamak. Su an sana tokat atsak yine kendine gelmeyeceksin.
Bunu soyle düşünmeni öneriyorum. Tecrübeli olarak öneriyorum.
Grip oldun diyelim. Bu hastalığı ateşlenmeden öksurmeden en ağır ilaçları da alsan halsiz hissetmeden atlatabilir mısın?
Çıks hayır.
Aşkta boyle bir hastalık. Giriş gelişmesi guzel hoş. Sonu hüsransa eger bu süreci atlatmadan geçmeyecek. Yani ne yaoarsan yap bu süreci bir an once tüketmeye bak. Hani grip olunca çıkmayın yataktan dinlenin derler ya. Niye derler? Vücud kendini çabucak toplasın o süreci olabildiğince hızlı atlatsın. Sende bunu kabullen ve ağla sızla bagir çağır. Avını olabildiğince hızlı yasa. O süreci uzatma.
Sana vereceğim ilk tavsiye ne yazık ki ağlayabildigin kadar ağlamak olacak.
Biliyorum kotu yazdıklarım. Ama ikinci tavsiyem de kendini bu iliskiden soyutlamak.
Soyle düşünmek ise yarıyor. Kendine dıştan bakıyorsun bir kaç saniye. Kendi yüzüne hareketine haline üzüntüne yaşadıklarına. Sonra izliyorsun. Sadece bir film izler gibi izliyorsun.
Sunu bil ki yapacağın hic bir fiil olayı senin lehine su an çeviremez. Cunku senin hatandan kaynaklı bir ayrılma yok.
O yuzden sadece izle. Ailesiymis ailenmis. Susma hakkını kullan ve izle.
Gribe benzettik ya bu isin ilacı da spor yeni kitap yeni dizi ya da en zoru yeni ortam.
Içimden gelmiyor diyorsun. Cok iyi bilirim o hissi. Ve o hissin bunları yaptikca nasıl azaldığını da bilirim.
En basta spor beni oyle bir kendime getirmişti ki. Şükrediyorum kosu bandıma.
Ve insanlara hayata tutunmak icin en iyi gelecek bir ilaçta yardım etmektir. Birileri icin ise yarama duygusu birileri mutlu etme duygusu care olma duygusu oyle bir güç verir ki insana.
Umarım kendi tecrübelerim bir ise yarar da sende sonunda kırısikliklarina bundan sonra sadece gulumsemekten olanları eklersin
canım dayanamıyorum daha ölmek istiyorum artık hayatta olmama gerek kalmadı. bu üzüntüyle yaşayamam her gün tekrar ölemem .verilen sözler edilen yeminler bunca sevgi boşa gitti..beni sevmıyor . güçüm kalmadı artık,güç de istemiyorum daha dayanmak istemiyorum sabır istemiyorum yaşamak istemiyorum
Canım aynı böyleydim 4 sene önce ayrıldığımda 5 senelik sevgilimden,aileler herkes biliyordu artık evlenecez diye kalacağımız yer dahi belirlenmişti.sonra üni. Bitti atandı gitti 1 sene uzatma sürdü ama kanırta kanırta sonra hazır değilim evlenmeye dedi ve gitti.geberdim günlerce ağladım ailemle kavga ettim sonra sarıldım sınavlara atandım başka yere 1 sene içinde tanıştım aşık oldum evlendim hemde hayatımın erkeğiyle ve daha iyi konumda.şuan bir çocuğum var ve herşey rayına oturdu çok şükür bazı sorunlardan sonra..ama hayat devam ediyor sakın unutma zaman çok iyi bir ilaç şuan sudan çıkmış balık gibisindir boşlukta düşüyor tutunacak dalın yok gibidir birkaç güne toparlan ve hayatta kaçırdığın güzellikleri yeniden keşfet inan 5 yılı heba ettiğini anlayacaksın
yardım edin arkadaşlar nolur ölecem yoksa .5-6 yıllık nişanlımlım istemiyor beni ayrıldı benden . beni deliler gibi köpekler gibi sevdiğini söyleyen nişanlım ayrıldı benden. bir aydır küs gibi bi ayrılığımız var daha önce de konuşmamıştık uzun zamandır ama bu sefer ayrıldı benden .dayanamıyorum napacam ben. kusura bakmayın ağlamaktan yazamıyorum ne yazacağımı da bilmiyorum
Sen ondan önce yaşamıyor muydun, nefes almıyor muydun, dünya ondan mı ibaret, onun etrafında mı dönüyor, yapma allasen ya. Bu kadar köle olma bi erkeğe Allah aşkına. Azıcık dik dur, kendine saygın olsun, biraz vurduğun yerden ses gelsin azıcık. Kusura bakma ağır olacak ama adam resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış seninle, sen de "eeeeeeh... sen kimsin beeee, hadi arkadaşım, hadi naşş" deyip karşısında dimdik duracağına yerle yeksan olmuşsun, gel beni az daha ez diyorsun.
Yav inadına yaşa; gez toz, süslen püslen, arkadaşlarınla buluş, ye iç, kahkahalar at, ona onsuz da varolabildiğini göster, haaa ondan sonra bak işte nasıl kıymete biniyorsun, lan bi dakka bu bensiz nefes alamazdı nooluyo ya dedirtiyorsun. Bi bunları yap ondan sonra izle olacakları mal gibi kalıyo mu kalmıyo mu. Sen bu kadar çantada keklik izlenimi verirsen daha çoook at koşturur o arkadaş. Nasılsa bu bensiz yaşayamaz, ben biraz artistlik yapayım, azıcık gezeyim tozayım, gülüme de ne zaman dönsem dönerim, nasılsa kabul eder beni.... heee oldu paşam, pasta börek de yapalım yanına. Bu mu senin kendine biçtiğin değer? Bak güzelim benden sana abla tavsiyesi, hayatta kimseye bu kadar taviz verme bu kadar peşinden koşma, yoksa kaybeden hep sen olursun. Azıcık gözlerini aç da önüne bak artık.
şu anda anlıyorum zaten 5 yılımın heba olduğunu.ben şanslı değilim siz kadar.
peki sonra hiç aramadımı seni geri dönmek falan istemedimi.evlendimi o şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?