Yalvarırım yardım edin nolur...

bir daha anlatmıştım burda.küçük şeyler bana bahane diye sundukları. kendini hep haklı görmeyi seven bir kişi ve haklı olamayınca hep sorunlar çıkartıp kendini haklı göstermeye çalışıyor.ben hep haklı görüyormuşum kendimi,o sorun çıkarınca hemen küsüyormuşum tavır yapıyor musum vs gibi şeyler.tabi küserim ortada bi konu olsa küsmem oturur konuşurum anlatırım ama çıkardığı sorunlar gerçekten çok saçma şeyler.bu sorularına cevap versem de inanmıyor ve ben sonra çileden çıkıyorum.
mesela en son tartışmamızı örnek vereyim.önce bizim evden teyzeme gittim sonra teyzemden çarşıya gittim . yok efendim sizin evle teyzenin evi daha uzak 11 dakkada gitmişimde teyzenin eviyle çarşı daha yakın neden 14 dakkada gitmişim başka yere mi uğramışım. bende hayır dedim uğramadım dedim teyzemin yolu karlıydı buzluydu ondan yavaş gitmişimdir dedim açıklamamı yaptım ama yok yine de baska başka sorular soruyor. her memlekete gittiğimde birşeyler çıkarıyor bana .şimdi ben bu konu da küsmüşüm darılmışım alınmışım diye suçlu mu oluyorum.istiyorum ki küçük küçük şeyleri sorun edipte bozmayalım aramızı bunu onla her zaman konuştum ama anladım ki bi kulagından girmiş diğerinden çıkmiş

bunlar sizin düşünceleriniz haklısınız da anlattıklarınızda.ama ben hiç bir zaman bencil olmadım hep karşımdakileri düşündüm.ama öyle bi duruma geldim ki daha fazla katlanamıyorum.bende istemem kötü şeyler olmasını ama Allah kimseyi o duruma sokmasın.şuan azcık daha sakinim ama o duruma yine girersem gözüm görmez içbirşeyi.insanın elinde olan şeyler değil bunlar.sadece somut olarak bakamazsınız herşeye.

ve ben güçsüz değilim şuan güçsüz durumda olabilirim ama bunu o bilmiyor hatta sizden başka kimse bilmiyor.onun gözunde güçsüz biri olarak görülmedim kendimi de göstermedim.bu yaşadıklarımı düşüncelerimi sadece bu topiktekiler biliyor bi ben bi Allah

Durumuzunuz da ne var?Birini sevmişsiniz ama ayrılmışsınız bu mu?Evet gerçekten hayatı sonlandırmak için muazzam bir sebep.Benim sorunum şu an siz değilsiniz inanın çünkü kendi hayatının değerini bilmeyen insanlar toplum işleyişini de aksatıyor ama ailenizi düşünüyorum.Yazık günah ya .İnsanlar evlat acısıyla yaşıyorlar annenizin de yaşamak zorunda kalacağı gibi onlar hayata tutunuyorlar. Somut bakmıyoruz olaya burada aşk acısı yaşamayan kaç kişi vardır acaba? bence yoktur.Ama ailesini mahvetmeyi düşünen çok az kişi var sizler gibi.Gözünüzü seveyim ömür boyunca unutmayın,mutlu olmayın evlenmeyin ama acınızı siz çekin ailenizi bulaştırmayın acıya onların suçu yok.

ilk seven ilk aşık olan ilk umutlarını hayallerini bağlayan siz olduğunuzumu sanıyorsunuz ? ne sevnler ayrıldı.. adam ölse arkasından yas tutsan anlarım seni, ama şu durumda madem gitti s.. olup gitsin.. iki gin ağlarsın alışırsın unutursun..biter gider..bitmeye mahkum.. el oğlu nihayetinde.. sil gözünün yaşını, önün bak..ailenden değerlimi ? anacığından babandan kardeşinden değerlimi? sen onların kıymetini bil.. yavrusunu kaybeden analar var..onlar ölürdü ölünse..yok öyle bi dünya.. yaşamaya devam..inadına ve daha iyi daha güzel daha mutlu olarak devam.. herşeyde Allah hayırlısını versin.. senin için hayrlısı değilse eğer ne yapacaksın öyle aşkı..gitmeyi seçmişse gitsin.. bsşkasına bakan adamı napıcaksın Allah ını seversen..evlenipte gitseydi aldatsaydı vs. vs. hayata bikere geliyoruz..en iyi şekilde yaşamaya çalış..birinin yasını tutarak değil.. adam gibi adam biri çıkar karşına o dengesizi de unutturur senide nasıl mutlu eder şaşarsın..

hiç düşünmediniz mi bütün bu saçmalıklar seni kendinden uzaklaştırmak için belki de........sizin durumunuzda vahim bir durum yok çünkü herşey çok net.....gitmek istemiş ve gitmiş
benim erkeğim çok saçmasapan bir adamdı........hiçbirzaman beni bırakmak istemedi ama hiçbirzaman da sevmedi.......ben senelerimi bu adamın ne yapmaya çalıştığını anlamakla geçti......bu adamla evlenip çocukla ortada kalsaydın çocuğun vay haline

Bu adam mı barışmazsanız yaşayamayacağınız adam???

Nişanlıyken hatalı olduğu halde 40 gün sizden bihaber yaşıyabiliyorsa evlenmeyin zaten bu adamla.
Tamam aşk güzel şey, ama göz göre görede insan kendini ateşe atmazki..

neden bilmiyorum ama hala inanmıyorum beni bıraktığına bırakacağına kızmayın ama öyle hissediyorum.ama hem öyle hissedip hem acı çekiyorum

Naptin canim ses yokmu sennkinden... Kiz belkide gercekten bitirdi..eger oyleyse sen boyle bekledigin icin daha cok uzuleceksin...netlesmesi senin icin daha iyi degilmi canim yaa... Ne olacak cok merak ediyorum inan bnde... Yinede isallah gonlunce olur... Cunku severek ayrildign icin aklin hp bu adamda kalacak cnki sana gore mukemmel bu bndan baskasi yok... Ama iste yaniliyosun ama yanildigini bile anlamiyosn...

Hem ondort subat gecti bak kimimiz karsyken kimimiz kutluyoruz degilmi oda seni ckk sevse ogun bi adm atmazmiydi sence... Yada gurur yapiyo diyelim sence buzamana kdar gurur kalrmi... Bekliyosun cnku ailesne dedyse bunu duymak istemiyosun kaciyosun belkide gerceklerden ama nereye kadar

canım bi sen beni anlıyorsun . ses seda yok.twitterda sürekli ordan bakıyom . ailesine neden demedi acaba yani deseydi illaki kokusu çıkardı bi yerden diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi.korkuyorum daha kötüsü olur diye korkuyorum .
aynen dediğin gibi aklım hep onda kalacak dünyanın en kötüsü de olsa beni bıraktığı için aklım onda kalacak.başka kızlarla konuştuğunu göre göre biterecem kendimi.
dün akşam o beni bırakmaz dedim ya o benden vazgeçmez dedim ve buna inandım mutlu oldum bi ara ama sonra umrunda bile değilmişim gibi twitterden yorumlarını falan görünce yine eski halime döndüm

14 şubatı zaten kutlamıyordu o.yani zaten beklemiyordum öyle birşey. ama çok kötü oldum herkese çiçekler falan gelince ben baktım öylece odaya gecip ağladım ,sanki hiçbirşeyi haketmiyorum bu hayatta

Canim ortak bi arkadasiniz filn yokmu onu konustrsan agzini arasa acaba senden mi bekliyor diyede dusunuyorum acikcasi arada...ama bak bn neye uzuluyorum biliyomusn onu hic unutmayacagni saniysn evet unutmuysn uzunnnnn bizaman ama bizamandan snra kalbini aciyosun baskalarina ama onun kirdigi kanattigi yerlrr duruyo oyle ama kanamiyo

evet bunun farkındayım o yüzden çok acı çekiyorum.

yok ortak arkadaşımız ayrı illerdeyiz zaten

Canim vala siz nisanlisinz sevgili degil yakismiyor boyle...bide sizde ne olmus okdar uzun yil ki nisnlilik suresi adamda sevildigini biliyor ya oyuzden rahat boyle..kndine guveni gelmis adamin biseler yasadiniz admn gozu acildi anladn mi cnku sen dedin ya biyerde bni karisi yerine koydu bnde onu kocam yerine iste siz biseleri fazlasyla yasamissiz ha ynlis anlama kari koca olmussunuz demiyrum asla ama adam fazlasyla dolmus...sevgi anlamindada...

bence ayrılmanız çok hayırlı olmuş
yok 11 dk da gittin yok 3 dk geç kaldın diyen bir psikopatla ömür geçer mi ya??

evet yakışmıuor.sanki nişanlı değiliz de sevgiliymişiz gibi davranıyor.onun okuluydu askerliğiydi derken bu zamana geldik işte.ben hep çalışıyordum okurkende.karı koca gibiydik evet sadece ayrı illerde yaşıyorduk,evli insanların ayrı yerlere ataması olur gibi.bi kızın bu kadar hayalleri yıkılır mı umutları yıkılırmı,bi erkeğe yakışır mı bu şerefsizlik değil mi bu.

bende doldum küçük küçük şeylerden çok büyük tartışmalarımız oldu ama atlattık hepsini.şimdi ise bahane sayılacak şeylerden bırakıyor beni.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bunca yılı bunca aaradaki ayrı geçen günleri atlattık ama o ne yaptı

bunlar hep ayrılıktan oluyor bize.bunu onla kaç kez konuştuk.bunca yılı devirdik ama artık sevmiyor demek ki. seven insan gitmez.

canım seni anlamaya çalışıyorum isyanında haklısın da
ben de eşimi evlenmeden 6.5 sene ayrı şehirlerde bekledim
kıskançlık da oldu aramızda, kavga da oldu, ayrılık da.
ama 1 ay süren ve hayatına olduğu gibi devam eden bir adam demek ki kafada bitirmiş ve yokluğun onu zorlamıyor?
yoksa ara verelim bi kafa toplayalım derdi en kötü.

ben olsam gururu bi kenara bırakıp bi şekilde karşısına çıkar yüzyüze görüşüp bir karara bağlardım.
atacağım son adım olurdu, bakardım adamın gözlerine anlardım zaten ben orada var mıyım yok muyum diye.
baktım o benden geçmiş o zaman bu işin adını da koyar elveda derdim.
böyle belirsiz şekilde ne kadar zaman bekleyeceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…