nasıl bu hale geldiniz ailenizin haberi var mı
bilemiyorum küçük sorunlar bunlar aslında. bunca yıl her zorluğu aşıp bu zamana geldik bundan sonra ayrılacak deredece sorun yoktu.neden böyle yaptı bilmiyorum.ya artık sevmiyor beni ya da aklında başkası var.başka bi ihtimal yok gibi geliyor bana.
en son işte 3 gün önce mesaj attı bana ailene söyledinmi ben söyleyeceğim diye. ama söyledimi söylemedimi bilmiyorum
bilemiyorum küçük sorunlar bunlar aslında. bunca yıl her zorluğu aşıp bu zamana geldik bundan sonra ayrılacak deredece sorun yoktu.neden böyle yaptı bilmiyorum.ya artık sevmiyor beni ya da aklında başkası var.başka bi ihtimal yok gibi geliyor bana.
en son işte 3 gün önce mesaj attı bana ailene söyledinmi ben söyleyeceğim diye. ama söyledimi söylemedimi bilmiyorum
evet ararlardı . ya onlara söyledi aramayın şimdilik demiştir ailesine ya da daha söylemedi bilemiyorumya belkide kafası karışmıştır eger ailesine söyleseydi sizi aramazlar mıydılar
yaşınız kaçtı ayrıldığınızda ve ne kadar süre nişanlı kaldınız acaba merak ettimŞu an anlamayacaksın ve ne desek merhem olmayacak biliyorum
Ben de nişanlımla ayrılmıştım
Üstelik nikah günü bile alınmıştı
Büyük bir yıkımdı ama şu an bir başkasıyla evliyim,hamileyim,eski nişanlımsa umrumda bile değil
Iyi ki ayrılmışım da eşimi tanımışım diyorum
Onunla evlenmekten Allah beni korumuş
Neyse yıkımının boyutunu tahmin ediyorum ve ne dersek diyelim bildiğini yapacaksın ve yarana merhem olmayacak farkındayım ama tek bir önerim var ki mutlaka yap
Lütfen allahım hayırlısı olsun diye dua et
Herseye iyi yönden bakmalisin.
Sen su anda bu yasadiklarini kimse yasamadi saniyorsun, bir tek sen bu aciyi biliyorsun, kimse seni anlayamaz diye zannediyorsun ama öyle degil.
Herkes yasadi, yasiyor ve yasayacak. Bunlar hayatin gercekleri.
Biz kadinlarin yaptigi en büyük hata erkekleri hayatin merkesi gibi görüyoruz ve tüm hayati funksiyonlarimizi onlara bagliyoruz.
Yani onlar yoksa biz nefes alamayiz, yasayamayiz, bir daha mutlu olamayiz diye düsünüyoruz. Ne kadar büyük bir yanlis.
Hem sükredin, sizi cok sevdigini zannettiginiz biri aslinda sizi gercekten o kadar cok sevmiyormus bunu görmüs oldunuz.
Her gece nasil sabaha cikiyorsa, su anda icinde bulundugunuz günlerde, iyi günlere mutlu günlere cikacak.
ya belkide kafası karışmıştır eger ailesine söyleseydi sizi aramazlar mıydılar
haklısın ama ailesine söylediyse sizi neden aramıyorlar
belki de bizden bekliyordurlar
ya en azından neden böyle oldu diye sorarlardı bence :44::44::44:
evet öyle. o zaman daha söylememiştir
her gece nasıl sabaha çıkıyor biliyor musun uyumayarak günlük 2 saat uykuyla.istesem de uyuyamıyorum .iyi insandı kötü biriydi diyemiyorum (kötü biri olduğunu bilsem ki öyle olsa şu zamana kadar anlardım) kötü biri olsa bu kadar üzülmem sevinebilirimde ama birden bire böyle yapması yıktı beni çöktüm resmen.beni sevmemesine umursamamasına dayanamıyorum.hele de bi başkasında gözü varsa düşünmesi bile korkunç
aramız iyi.çok görüşemiyoruz zaten ayrı yerde yaşıyoruzya ne azından ne oldu neden böyle oldu diye arayıp sorarlardı herhalde kv aranız nasıldı peki
bu kısmı kaçırmış olabılırım sen ailene soyledın mı?
kesinliklene ümitlenin ne de o kadar çok üzülün ama fazla ümit edince sonra olmayınca insan kötü yıkılıyo
neyse ben ıcımdekılerı yazim;
nişanlılık uzatılmaması gereken bıseydır..
uzarsa genellıkle ıpler kopuyor..
neyse senın ıcın soylıyecegım sey..1 aydır kuskunlugu nasıl uzattın..
sımdı neden perısan oldun?
hanı okadar sevıyordun madem nasıl 1 aydır ayrısın..
yerınde olsam,sız nısanlısınız bu ısın bı cıddıyetı var sonuçta
alırım onu karsıma butun herseyı konuşurum..
ne kaybedecem kı,bunu yaparak?
en azından vıcdanım rahatlar,benı ıstemedıgını yüzüme soylemesı belkı bendeki herseyı bıçak gıbı kesıp atacak..
belkı blöf yapıyor,senın bıseyler ıcın çabalamanı ıstıyor,belkı bu konuşma tum buzları erıtcek..
bılemıyorum dıger yorumları ve cevaplarını okumadım ama benım fıkrım bu..
ayrıca bunca senelik nısanlısınız,aılelerın bu konuda sıze bı el atmaması cok garıp..
evlılık arefesındesınız çocuk oyuncağı degıl kı bu..
gerekıyorsa bı buyuk alsın sızı karsısına konussun
bu anlattıkların senı ondan soğutmuyor mu hala?aramız iyi.çok görüşemiyoruz zaten ayrı yerde yaşıyoruz
kesinlikle
çünkü gerçekten hiç suçum yoktu onun araması gerekiyordu arar diye düşündüm.insan hem arayı bozup hemde kkarşı taraftan özür bekleyemez.aslında bir ay önce gitti o kadar ciddiye almadım çünkü böyler şeyler oluyordu arada ama 40 gün sonra mesaj attı ve tamamen bittiğini kesinleştirdi.blöf bile yapsa insan der mi mümkünü yok artık diye.
aileme söylemedim ben. o bana 3 gün önce ben söyleyeceğim herkes bilsin ,sende üzerine düşeni yap dedi.
ayrı yerlerdeyiz ,çalışıyrum ben iznim yok gitme şansım yok izin de alamıyorum .o evde boş oturuyor onun gelmesi en azından konuşması gerekli benle. telefonda konuşmakla olmuyor ,mesajda ne ise telefonla konuşmak da aynı bizim için . hep tartışmlar. daha önce de buna benzer şeyler oldu mantıklı olarak konuşan taraf hep ben oldum.ama yok her seferinde olmayan şeylerden birşeyler çıkarıp fındık kabuğunu doldurmayan şeyler yüzünden üzdü beni tartışma açıldı.bende haliyle sinirleniyorum.önemli bi konu olsa konuşulur ,açtığı tartıştığı konular hep basit şeyler olunca bende dayanamıyorum
ya ne azından ne oldu neden böyle oldu diye arayıp sorarlardı herhalde kv aranız nasıldı peki
bu anlattıkların senı ondan soğutmuyor mu hala?
ailene soyle bence,nerden ıncelırse ordan kopsun..
senı umursamayan bırı ıcın uzulmeye degermı?
bence gecen 5 yılına üzül..
ayrıca olacağı varsa zaten olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?