Yalvarırım yardım edin nolur...

Vala cnm cok cok haklisin ama boylede nereye kadar bu bilinmezllik..ozaman uzulme kndini kahretme dha fazla...sen ondan gelecek bi haberi bekliyosan eger ya hic gelmezse...bide bakmisinki coktann hayatini kurmus...ozaman dha fazla uzulmeyecen mi...

biraz daha bekleyip aileme söylerim belki onlar birşey yapar. hala inanamıyorum ki beni gerçekten sevmediğini bilsem istemediğini bilsem herşeyi yapardım ama bunca şeyden sonra hala inanamıyorum.o bunca yılı yaşanmışlıkları çöpe attı ama ben azcık bi riski bile göze alamıyorum.yapacağım her küçük bi hata,sinirle söyleyeceğim herşey bütün ümitlerimi hayallerimi tamamen sileceğinden korkuyorum .inan her şeyden korkuyorum çok çaresizim

Bir aydr gorusmuyosunuz ama insan ozlemzmi konusmayi haber almayi ya...nden hic hber almiyo iyimisin naptin die ailesne soyledi diylm onlar nden aramiyolar...ailesi seni hc armazmydi bir ay olmus hic aramadi onlarda sni napiysn fln die aileleriniz hic gorusmezmiydi...kpukluk olmdimi hic ailen suphelenmiyrmu hic

zaten aynı yerlerde oturmuyor ailelerimiz arada telefonla konuşuyorlar. annesi aradı beni annemi de aradı 10 gün 15 gün önce . yani nişanlım ondan sonra mesaj attı bana ben aileme söyleyeceğim diye

annesi aradığı zaman birşey demedi bana hal hatır sordu o kadar

Son düzenleme:
Bunları <kendini aşık zannedip> ölüm düşünenlere ders diye okutmalisiniz... tebrik ederim. .. yani düşünceleriniz icin....

Çok teşekkür ederim :)) bilmiyorlar işte kolay sanıyorlar o tereddüt kesiği olayını bilseler,ölümün korkunçluğunu görseler,kan kokusunu alabilseler ailelerinin onlardan sonra yaşadıklarını bilseler bu kadar kolay bahsedemeyecekler.

valla tatlım hayatımda tek ceset görmedim, görmek de istemem zaten, kan kokusu desen sadece parmağımı kesiyorum ondada koklayacak kadar çıkmıyor hiç koklamadm. ama öle birşeyi asla ama asla düşünmedim. düşünmem.... ulan hayat benım baska yok.. bir tane işte. ne elin herifine, ne açlığa, ne acıya hiçbirşeye değmez... ben hayatımı kimse için çöpe atamam. bence mevzu zihniyet... yani ailesini düşünmeli insan dediğin gibi ama kendine bunu yapmayı düşünen insan zaten alabildiğine bencil ailesini nerde düşüncek... ahh ahh.. çocuklarımıza "biricik" liklerini, kıymtlerini, bu b*ktan hayatın hiçbirşeye değmeyeceğini, tadını çıkarıp sonuna kadar yaşamaları gerektiğini bir öğretebilsek ufak yaştan.... kendini aşk acısı için öldürmek isteyene de, kocasını eziyetine sessiz kalana da, ona da buna da.... bunları bi anlasalar... belki sende dizleri üstüne yıkılan anneleri, kalp krizi geçiren babaları görmezsin... umutlu günlere demekten başka bir şey yok maalesef.....

Ya intihar o kadar farklı bir boyut ki.Hiç unutamıyorum bir bayan intihar eden çocuğunun arkasından hem Allah belanı versin içimizi yaktın hiç sebepsiz yere diye bağırıyordu hem de o korkar ben onu nasıl toprağın altına koyayım şimdi,onu böcekler yerken canı acır diyordu.Kadını o an öldürün ya bu ona ödül gelir öyle bir içleri yanıyor ki o yangın geçmeyecek kadın şimdi kim bilir ne haldedir belki o da ölmüştür,uğruna intihar edilen de hayatına aynen devam ediyordur ben buna eminim ya. Nefret ediyorum hiçbir şekilde saygı duymuyorum bunu yapan insanlara.Hangi aşk bu kadının bunu yaşamasına değer.Çok mu yakışıklı? çok mu karakterli? çok mu zengin ne yani bulunmaz yapan ne hadi diyelim dünyada tek ee olursa olsun cehennemin dibine gitsin.Şurada acı çekeceğin en fazla 1 yıl.Kimsenin hayatı bu kadar değersiz olmamalı.

çok kötüyüm kızlar kendimi yiyecem nerdeyse

sen kendini ne kadar parçalasanda üzsende ağlasanda herşey olacağına varıyor nihayetinde.sen sabırlı ol dur et bol bol.gün gelecek bugunlere dönüp bakacaksın geçmiş gitmiş olaacak.her işte bir hayır vardır unutma.içini ferah tut sen.sürekli düşünme slow şarkılar dinleme ona konsantre olma kısacası.

bence ayrılmanız çok hayırlı olmuş
yok 11 dk da gittin yok 3 dk geç kaldın diyen bir psikopatla ömür geçer mi ya??
bencede. oturun şükretin. böyle hayat esas delitrtecekti sizi. adam normal değilmişki.
3 dakikanın hesabını soran ruh hali tımarhaneliktir.

öyle ama dayanamıyorum arkadaşım . bu gidişle galiba işi bırakacağım
bu konu hala aktif mi? Demek hala barışmadın.
Hayat bu şekilde işte bazen çark ettirebiliyor. Barışmama ihtimaline karşı diyorum tabi. Çok saplanmamaya çalış insanların hayatları bazen tepe taklak olabiliyor çok daha ciddi olaylarla. Ama bir yerden yeniden başlamak lazım. Yoksa aynı yerde takılı kalmak kardan çok zarar getirir sana.

elimden başka birşey gelmiyor.yapamıyorum umursamadan duramıyorum acı çekmekten kendimi alamıyorum ,işimi bile yapamıyorum

elimden başka birşey gelmiyor.yapamıyorum umursamadan duramıyorum acı çekmekten kendimi alamıyorum ,işimi bile yapamıyorum

Çok kötü o zaman. Hiç bir şey kafanı dağıtmıyorsa hep böyle mi kalacaksın?
Hayatının tek merkezi var demek senin.

Valla tatlım artık elini taşın altına koyma zamanı geldi bence. Korkunun ecele faydası yok. Bence artık arayıp ne yapmaya çalıştığını sormalısın. Bittiyse ailelere söylemeliyiz demelisin. Böyle acı çeke çeke nereye kadar, can mı dayanır. Bak adam hayatını gayet güzel sürdürüyor, olan sana oluyor, işinden gücünden olacaksın, sana da yazık. Ya bismillah de ara çöz bu konuyu, böyle havada kalması çok çok daha kötü, bittiyse de en azından ne için acı çektiğini bilirsin.

o çoktan bitirmiş de ben bitirmedim galiba . bu hafta perşembe günü söyleyeceğim aileme.arasın konuşsunlar

o çoktan bitirmiş de ben bitirmedim galiba . bu hafta perşembe günü söyleyeceğim aileme.arasın konuşsunlar

Bence de en doğrusu bu. Çok sinir bozucu farkındayım ama inan bana atlatacaksın. Bak ben ne fırtınalardan sonra 35 yaşımda buldum doğru insanı, şimdi geriye baktığımda bir sızı bile yok içimde artık. Sana şu anda ne kadar imkansız gelse de durum sende de değişmeyecek. Hayırlısı buymuş diye düşün ve kendini Allaha emanet et, o senin için en doğrusunu yapıyordur zaten.

Ise gidin gelin yemek yiyip uyuyun. Bir sure kendinizi dinleyin. Acinizi kendi basiniza sonuna kadar yasayin. Bir sure sonra sakinlestiginizi alistiginizi goreceksiniz.

Nisanlinizla ilgili sunu soyleyebilirim, bizim komsumuzun oglu istemedigi bir kisiyle evlendi iki cocugun uzerine bosandi. Benzer sekilde bir tanidigimizin kizi da millet ne der diye nisan atmadi, o da bosandi. Insanlar cocuklariyl birlikte terk ediliyorlar. Su an en buyuk aciyi yasiyormus gibi hissedebilirsiniz ama oyle degil.

Isi birakmak, intihar etmek nisanlinizdan bir intikam alma yontemi degil. Ancak kendinize zarar verirsiniz ve sizi sevenlere.

Acikcasi sizin yerinizde olsaydim, illa donsun diyecegime kendim artik bu evlilige suphe ile bakardim. Bosanmak daha da can sikici cunku. Diyelim ki dondu, vicdan yapip donmus ya da ailesinin baskisiyla donmus olamaz mi? Evlenince daha da bogulacak cunku evlilik demek iyi gunlerin yani sira kotu gunde de karsindakinin elini birakmamaya soz vermek demek ama sizin nisanliniz daha kotu gun olmadan sizin elinizi birakmaya yeltenmis. Bilemiyorum

bunca zaman hic bir ses cikmamasi zatn hayra alamet dgl...adam bitirmis biseleri bnce sende artik kndine eziyt etme neye uzuldugunu bil artik...

naptin canim aradin mi

Çok kötü o zaman. Hiç bir şey kafanı dağıtmıyorsa hep böyle mi kalacaksın?
Hayatının tek merkezi var demek senin.

çok kötüyüm kızlar ölüyorum resmen bütün gün yataktan çıkmadım işw gitmedim.dün gece mesaj attı bana tekrar söyledın mı diye.o söylemiş.önce çok kötü şeyler dedi.senın yuzunden artık seni istemiyorum bundan sonra asla ama asla olmaz.sonra mesj attı bana inanmayacaksın belki ama seni çok seviyorum diye seviyorum ama bu iş olmaz artık seni daha fazla üzemem sen beni seni sevmiyormusum gibi bil,buralardan gideceğim çok uzaklara umutlarımı hayallerımı sildim attım ben .sende unut beni bu bızım için daha iyi.bende nedenini sordum beni sevdiği halde neden bıraktıgını sordum söylemedi sadece nedenini ben biliyorum dedi.ısrar ettim ama söylemedi.bu öğlen yine ısrar ettım ya niye anlamıyorsun istemiyorum seni artık falan seyler dedi olmaz daha dedi yıne neden diye ısrar ettim. söyleyecegım ama yemin et daha uzatmayacaksın bitireceksin ve kendine birşey yapmayacaksın dedi.tamam dedim . soğudum senden dedi,erseyin nedeni bu soğudum senden dedi.buralardan çok uzaklara gidecem seni içimden de terketmem gerek dedi. ve mesajlar arasında geleceksiniz konuşacagız demiştim seni göremem dedi seni görürsem gidemem dedi.kızlar ben birşey anlamadım bu işten .inanın helak oldum kendimi atacak yer bulamıyorum canım çıkıyor şu an dayanamıyorum. bu geceyi ve yarını atlatabilsem diğer gün onun yanına gitmeyi planlıyorum ama geçmiyor saatler her dakika acı çekiyorum .ben ondan baskasını sevemem ondan baskasıyla olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…