- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
evet dünyada binlerce erkek var kız var.ama insanın sevdiği ayrı.sevmek de bu değil mi zaten binlerce kişi arasından tek kişiye sadık olmak.
hakediyorsa evet.demek ki haketmiyormuş.bende diyorum ki
onun için değer mi?
sen hayatına bak,seni ondan daha çok sevecek,değer verecek
biri çıkar elbet.birde hayat sadece bundan ibaret değil ki.
sizin gibi mutlu olsam sevdikerim benimle olsa bende istemem tabi hastalığı.gelsin ve gitmesin hastalık gitmesini kim istiyor ki
ya anlamayan yazmasın buraya.asıl bencil olan sizlersiniz ben sizin kadar değilim.ne yaşadığımı ne çektiğimi anlamayanlar yazmasın .şımarıklığı da yapan sizsiniz ki anlamayarak karşıma geçip şımarık şımarık konuşuyorsunuz.ben ölüyorum resmen diyorum siz bana tek sen misin diyosun evet ölürken tek benim bu acıya ben yaşıyorum.herkes kendi acısını yaşar.anlamıyorsan yazma
Bu cocuk elini tasin altina sokmak istemiyor gibi, ikide bir ailene haber verdin mi diye sormasi bundan olabilir diye dusunuyorum. Yani kendisi ayrilmak istiyor, ama ortada bir 5 sene ve nisan var, ailelere soylenmesi yuzlesme gibi can sikici olaylari bir an once atlatmak bu nedenle de ailene senin soylemeni istiyor gibi. Mesaj atarsa ailene soyledin mi diye ben ne gibi bir aciklama yapacagim ki gel kendin acikla ya da ailen aciklasin niye ayrildigimizi diyebilirsin. Cocuk oyuncagi mi bu git annenlere soyle ben ayrildim diyebiliyor?
Bu arada arkadaslarin yazdigi cok dogru, bu kadar olucem ikinci intihar denemem oalcak gibi seyler insani urkutur. Hic kimse bu kadar bagimli bir insanla hayatini paylasmak istemez. Dusunsene evlenmeyi dusundugun insan sen gidersen intihar edebilecek bir halet-i ruhiyede. Senin canini sikan durum anladigim kadariyla 27 yasinda olman herkese yasin kac falan demissin. Guzelim ben 31 yasindayim,ama evlenecegimi dusunuyorum yani sen neden hic mutlu olamayacak missin bir daha karsina kimse cikmayacakmis dusuncesin kapildin ki?
Acini ikide birde dillendirme belki iyi gelir kabuguna cekil. Degisik birseyler yap, mesela kendine bir araba al tura yazil yurtdisina tatile cik. Dunyada 6 milyar insan var, disarida kocaman bir hayat var daha yasanacak. Ama kendimi oldurucem istifa edcem dagilabildigm kadar dagilicam diyorsan da sen bilirsin biri yazmis ya simdiden allah rahmet eylesin o zaman diye onun gibi birsey demek lazim gelir.
o benim bu halimi bilmiyor bin kez yazdım burdabi kere ben erkek olsam senin sevgilin olsam korkarım ki senden, bu kadar melankoli bu kadar depresif tavırlar insanı iter zaten, sorunlu insan ancak sorun getirir tedavi ol çok acil
o benim bu halimi bilmiyor bin kez yazdım burda
Sabah sabah sinirlerimi bozdu valla bu konu.
Hangi aşk öldürmüş ki. Çok fazla türk filmi izleyip arabesk müzik dinlediniz kanımca. Leyla ile Mecnun falan diceksiniz de o da uymuyor sana canım hiç kusura bakma. Sendn bir tez konusu konusu çıkar. Türkiyede aşk kavramının karmaşıklaştırılması ve arabesk doğu kültürünün etkileri. Seni örnek vaka seçtim. Aşk böyle bir şey değil canım. Sen yanlış anlamışsın.
insan bir günde bir anda bu kadar saçma bi hale gelmez sen farkında olmasanda bu tuhaf hallerini elbet görmüştür dışardan bakan biri olarak
o benim bu halimi bilmiyor bin kez yazdım burda
hiç bir şekilde benden haber almıyor.zaten uzakta benden
hiç bir şekilde benden haber almıyor.zaten uzakta benden
öncesinde diyorum ayrılmadan önce, illa ki bu kadar melankolik bi insan halini tavrını belli eder olaylar karşısındaki tutumundan yorumundan anlar karşı taraf, atıyorum en ufak olayda ortalığı velveleye veren insanları sevmem panik atağımı tetiklerler sevgili iken eşimde bu tip hareketler sezsem devam etmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?