Yalvarırım yardım edin nolur...

yazdım yazdım sildim çok acımasızca oldu o yüzden sadece Allah akıl fikir versin diyorum bu kadar övünmeye ağlanmaya ilenmeye Rabbim bilemez ki bi hastalık versin ya kendine ya bi yakınına aşktan ölünmüyomuş dersin, insan evladını toprağa veriyoda sabır ya Rab diyo kendine gel saçmalamanın alemi yok

evet dünyada binlerce erkek var kız var.ama insanın sevdiği ayrı.sevmek de bu değil mi zaten binlerce kişi arasından tek kişiye sadık olmak.

hakediyorsa evet.demek ki haketmiyormuş.bende diyorum ki
onun için değer mi?
sen hayatına bak,seni ondan daha çok sevecek,değer verecek
biri çıkar elbet.birde hayat sadece bundan ibaret değil ki.

Konu başlığı "Yalvarırım yardım edin nolur" ama kesinlikle yardıma kapalısın.

41 sayfadır söylenmeyen söz,yazılmayan teselli kalmamış.
Yorum yazanlar geçmişlerinden örnekler bile göstermişler.
Bir forumda daha nasıl yardım edilebilir ki ?

Acınla mutlu ve hatta gururlu olur gibi bir halin var sanki.
Bence mutlaka psikiyatriste gitmelisin.

hakediyorsa evet.demek ki haketmiyormuş.bende diyorum ki
onun için değer mi?
sen hayatına bak,seni ondan daha çok sevecek,değer verecek
biri çıkar elbet.birde hayat sadece bundan ibaret değil ki.

size aynen katılıyorum
ayrıca sen bu kadar üzülürken acaba o ne yapıyo gülüm
ben söyliyim hayatına kaldığı yerden devam ediyo

Ayrıldıysa yapacak birşey yok
Seni istemeyeni sende istemeyip önüne bakacaksın

Yorumlar beni benden aldı

Beni ter edeceğine keşke ölseydi
Yok ben ölseydim keşke
Ah keşke ah keşke

Bari keşke derken güzel bi cümle çıksın ağzından
Ölün topluca, zaten melekler de nikah şahidiniz olmak için sizi bekliyodu öteki tarafta
Hey Allah'ım ya

Dünyadaki tek amacınız bir erkek mi ? Çok enteresan insanlarsınız
O yokken yaşanmıyo mu ? öyle davranırsanız kendini bulunmaz hint kumaşı sanar havaya da girer, gider de
Ayılmana sebep olması lazım senin iki lafın biri ölüm, zaten maneviyatımız müthiş olduğu için öteki tarafta altın taslarla zemzem bizi bekliyo di mi ?

Bn sana bencil mi dedim. Uslubuna dikkat et. Hafif bile yazdim.

Oyle bir aci yasarsin ki o zaman anlarsin asktan olunuyo mu olunmuyo mu. Insallah gelmez basina daha kotuleri. Ama sen resmen cagiriyosun. Hele bir de evlat acisi var ki. Kimse yasamasn insallah.

Ne diyim akil fikir diliyorum sana..

bi kere ben erkek olsam senin sevgilin olsam korkarım ki senden, bu kadar melankoli bu kadar depresif tavırlar insanı iter zaten, sorunlu insan ancak sorun getirir tedavi ol çok acil

Bu cocuk elini tasin altina sokmak istemiyor gibi, ikide bir ailene haber verdin mi diye sormasi bundan olabilir diye dusunuyorum. Yani kendisi ayrilmak istiyor, ama ortada bir 5 sene ve nisan var, ailelere soylenmesi yuzlesme gibi can sikici olaylari bir an once atlatmak bu nedenle de ailene senin soylemeni istiyor gibi. Mesaj atarsa ailene soyledin mi diye ben ne gibi bir aciklama yapacagim ki gel kendin acikla ya da ailen aciklasin niye ayrildigimizi diyebilirsin. Cocuk oyuncagi mi bu git annenlere soyle ben ayrildim diyebiliyor?

Bu arada arkadaslarin yazdigi cok dogru, bu kadar olucem ikinci intihar denemem oalcak gibi seyler insani urkutur. Hic kimse bu kadar bagimli bir insanla hayatini paylasmak istemez. Dusunsene evlenmeyi dusundugun insan sen gidersen intihar edebilecek bir halet-i ruhiyede. Senin canini sikan durum anladigim kadariyla 27 yasinda olman herkese yasin kac falan demissin. Guzelim ben 31 yasindayim,ama evlenecegimi dusunuyorum yani sen neden hic mutlu olamayacak missin bir daha karsina kimse cikmayacakmis dusuncesin kapildin ki?

Acini ikide birde dillendirme belki iyi gelir kabuguna cekil. Degisik birseyler yap, mesela kendine bir araba al tura yazil yurtdisina tatile cik. Dunyada 6 milyar insan var, disarida kocaman bir hayat var daha yasanacak. Ama kendimi oldurucem istifa edcem dagilabildigm kadar dagilicam diyorsan da sen bilirsin biri yazmis ya simdiden allah rahmet eylesin o zaman diye onun gibi birsey demek lazim gelir.

bi kere ben erkek olsam senin sevgilin olsam korkarım ki senden, bu kadar melankoli bu kadar depresif tavırlar insanı iter zaten, sorunlu insan ancak sorun getirir tedavi ol çok acil
o benim bu halimi bilmiyor bin kez yazdım burda

Sabah sabah sinirlerimi bozdu valla bu konu.

Hangi aşk öldürmüş ki. Çok fazla türk filmi izleyip arabesk müzik dinlediniz kanımca. Leyla ile Mecnun falan diceksiniz de o da uymuyor sana canım hiç kusura bakma. Sendn bir tez konusu konusu çıkar. Türkiyede aşk kavramının karmaşıklaştırılması ve arabesk doğu kültürünün etkileri. Seni örnek vaka seçtim. Aşk böyle bir şey değil canım. Sen yanlış anlamışsın.

aksine hiç izlemem müzik ise dinlmıyorum zaten

o benim bu halimi bilmiyor bin kez yazdım burda

Annen mi öldü baban mı
Ne oldu yani
Abartıyosun
Ne sen Leylasın ne de o Mecnun
Anlaşamadınız bıktı gitti, sende önüne bak artık
Arkadan bi türkü tutturup dönmeyecek, Ferdi Tayfur filmlerinde oluyo o

Benim halimden ne anlayacaksınız ölü gibiyim vs. diyosunda
Ben sana film değil gerçek bi olay anlatayım
Daha geçen hafta oldu hemde bizim topiğin kızları bilir

Yakın arkadaşımın nişanlısı öldü
Hemde birbirini seviyor, evlilik hazırlığı yapıyorlardı
Hasta filan da değildi iş kazasında aniden öldü
Akşamları arkadaşımı görmeye gidiyorum
Senin kadar ayılıp bayılmıyo, üzgün sessiz çaresiz dua ediyo nişanlısına
Sen diyosun ah beni terk edeceğine ölseydi, vah ben ölseydim bilmem ne
Senin ki sevgi değil saplantı, yoksa kimse sevgidği için ah ölseydi demez diyemez

hiç bir şekilde benden haber almıyor.zaten uzakta benden

Yani bir anda mı böyle melankolik depresif bir insan oluverdin. ayrılmadan önce çok iyimser mutlu bir kişilik miydin? yoksa başına gelen her olaydan sonra ah vah eder misin?

Yaşadığın gerçekten çok zor,ne diyim bilmiyorum.Ama hayatta daha büyük acılarda var inan.Şehit anneleri var,küçücük bebeklerini kaybeden anneler var,ya da annesi-babası küçükken ölen kimsesiz masum yavrular var.Evladı gözünün önünde hastalıktan erirken maddi imkanı olmadığı için eli kolu bağlı evladı gözünün önünde eriyen anne-babalar var.İnsanlar yıllarca süren evlilikten sonra çocukları olmasına rağmen boşanıyorda ölümü düşünmüyor,senin aklına nerden geliyor? Lütfen kendini toparla ve mantıklı davranmaya çalış.

ailenden uzakta ve yalnız olduğun için onu daha fazla özlüyorsun.
korktuğun sonu görmek istemediğinden hala ümitle bekliyorsun.
erkekler bu kadar duygusal bakmıyorlar.baksalar da unutmaları ya da kendilerini toparlamaları çok zor olmuyor.

ayrıca kısaca okuduklarımdan yola çıkarak suçlamalarından anladığım kadarıyla bir güven sorunu yaşıyor.sorgulamalarıyla anlaşılan.
ayinesi iştir kişinin derler.kadına şüpheyle bakan,sıkan,sorgulayan erkeklerde vardır bir iş.
genelde böyle de çıkar netice.
dakikaları sayacak kadar paronoyak,güvensiz bir adam nasıl eş olabilir?
evlenince saniyeleri mi sayar,eve mi hapseder belli değil.

tabi sen şu an ondan ayrılma korkusu yaşadığından söylediklerimi idrak edemeyebilirsin.

çok uzun süre nişanlılık,çok fazla paylaşımlar vs...ondan kopmanı ağır hissettiriyor.

ama şunu unutma,hayat onunla başlamadı,onunla bitmez.

insanoğlu nefes aldığı sürece neler görüyor,nelere alışıyor.

hiç bir acı ilk gün ki gibi kalmaz.

bir yardım alman daha kolay atlatmana yardımcı olur.kendini tamir etmeye,ayakta tutmaya çabalamalısın.
iy ya da kötü de sonuçlansa da sen güçlü olmalısın.

hiç bir şekilde benden haber almıyor.zaten uzakta benden

öncesinde diyorum ayrılmadan önce, illa ki bu kadar melankolik bi insan halini tavrını belli eder olaylar karşısındaki tutumundan yorumundan anlar karşı taraf, atıyorum en ufak olayda ortalığı velveleye veren insanları sevmem panik atağımı tetiklerler sevgili iken eşimde bu tip hareketler sezsem devam etmezdim

yok bende . yani illaki her insanda olabilecek şeyler vardı. hatta son yıllardan ben hep anlayısla yaklastım ona .çok önceleri ikimizde kısıtlayıcı şeyler yaptık daha yeniydik vs sonra bin kez konustuk söyle değil böyle olsun vs diye ben düzelttim biraz sorgulamamaya cbaşladım daha anlayıslı olmaya başladım ,o da bende cabalayacagım dedi ama her seferinde sorun çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…