Yalvarırım yardım edin nolur...

tatlım öncelikle gecmis olsun,ama dünyanın sonu gibi davranmaktan vazgec.
Kac yasındasın?nedir bu sitem,beddua?rabbim hayırlısı ise nasipse zaten olur bi sekilde.
Tevekkül et,şükret.dua et,dert etmee.

tatlım öncelikle gecmis olsun,ama dünyanın sonu gibi davranmaktan vazgec.
Kac yasındasın?nedir bu sitem,beddua?rabbim hayırlısı ise nasipse zaten olur bi sekilde.
Tevekkül et,şükret.dua et,dert etmee.

27 yaşındayım .en güzel yıllarımı ona verdim.olmuyo hiç bir şey benden yana değil.dinmıyor çektiğim acılar sadece mutlu olmayı istedim ben istediğim kişiyle mutlu olmayı.çok muydum bu hayatta da olmadı isteğim.

seni anlıyorum yıkıldın ama sana erkekmi yok?
Neden peki 5 yıldır evlenmediniz bekledinizz?

aiileler ne diyor bu duruma?
evet 5 yıl neden evlenmednz yani olablr tabiki ama merak ettik

seni anlıyorum yıkıldın ama sana erkekmi yok?
Neden peki 5 yıldır evlenmediniz bekledinizz?

o okuyordu okul bitmesini bekledik sonra askerlik bitmesini.şimdi de iş bulacaktı ve yazın sonuna doğru düğün yapacaktık.herşeyine katlandım .tartışmalarımız küslklerimiz oldu ama hiç terketmedik birbirimizi,yapamazdık çünkü birbirimiz olmadan ama o yaptı ben hala yapamıyorum onsuz yaşayamam ,öyle bi gidecem ki istesede bulamayacak beni,öyle bi acı bırakıcam ki ona çektiğim acıyı anlayacak.

sensiz yaşayamam diye birşey yok bunu aklına sok.
Seni istemeyen adam için neden kendini üzüyosun ki.
Beni istemeyenle işim olmaz benimmm,kendi değerini düşürme.
Dik dur,dersine,işine bak,zamana bırakk derim ben dost tavsiyesi.

bu dediklerini yapmak istiyorum yapamıyorum beceremiyorum napacagımı bilmiyorum

istersen yapabilirsin ; birseylerle mesgul ol,sosyalles,calıs..
Onsuz hayat yok demek yerine;rabbim hayırlısı ise olsun demeyi öğren...
şükret,dua et.. Zamana bırakkk..herseye care olan o ,rabbine sığın ...

offffffffff ne desem bilemiyorum
desem de anlamıcaksın biliyorum

sadece dua edicem sana hayırlısı

şöyle düşün. sen onu çok seviyordun, o da seni çok seviyordu. ama o naptı, sensiz olabileceğini düşündü. o bunu yapabiliyorsa en de yapabilirsin. o yaşıyor. sen de yaşayabilirsin. hiçbir fark yok. sonuçta ikiniz de birbirinizi seviyordunuz...

Bir aydır konuşmuyormuşsunuz, bence o da senin onu artık sevmediğini düşünmüştür. Hatta seni denemek için de böyle büyük bir tepki vermiş olabilir. O da düşünmüştür bu kız beni sevse bir ay dayanamazdı, arardı, sorardı v.s. Bu adam seni böyle bir kere de silecek kadar sevmese eminim ki anlardın, böyle bir ayda çıkmazdı ortaya. Ayrıca en kötü ihtimali bile düşünsen, artık seni istemiyorsa bile, bu kesinlikle senden, senin hayatından önemli değil. Bir gün seni çok seven biri çıkar karşına. Evlenirsin, mutlu olursun. O zaman da bugün bu kadar çok üzüldüğün için kendine kızarsın. Tamam üzülüyorsun anlıyorum ama mümkün olduğunca yıpratmamaya çalış kendini. Biraz zamana bırak. Zaman herşeyin ilacı.

Nisanliyken Senden Bu Kadar Kolay Vazgecen Bir Erkek.. Bana Pek Bir Iradesiz Geldi.
Pesinde Kosma, Kalitenden Ödün Verme. Klise Olacak Ama ; Bekle Ve Gör.. Gercekten Sevdiyse Hatasini Anlar Döner.
Sakin hata yapip onu yükseltecek kelimelerde bulunma, aksi takdirde degerinden olursun.. Allah Yardimcin Olsun.

istersen yapabilirsin ; birseylerle mesgul ol,sosyalles,calıs..
Onsuz hayat yok demek yerine;rabbim hayırlısı ise olsun demeyi öğren...
şükret,dua et.. Zamana bırakkk..herseye care olan o ,rabbine sığın ...

offffffffff ne desem bilemiyorum
desem de anlamıcaksın biliyorum

sadece dua edicem sana hayırlısı

saolun arkadaşlar herşey için

dediğin gibi yaptım ama dönmez sevmiyor artık beni

zaman yıpratıyor .zaten herşeyi zamana bıraktık diye yıprandık.keşke dönse geri seviyorum dese yaşayamam sensiz dese.ben onu böyle tanıdım . gelse de eski güvenim kalmayacak ama dönsün istiyorum geri benden vazgecemezdi bu kadar değişemez bi insan

dediğin gibi yaptım ama dönmez sevmiyor artık beni

Vardir Rabbimin Bir Bildigi, Belki Daha Iyisini Cikaracaktir Karsina?
Eksik dua etme canim, Herseyin hayirlisi olsun. Aslinda cok sanslisin nisanliyken anlamissin, ya evlenip dul kalsaydin Allah korusun? Üzülme hersey olacagina varir.

Son düzenleme:

ama bi fark var arada. ben hala seviyorum o artık sevmiyor

canım su an anlam veremiyorsun inanamıyorsun nasıl olur diyorsun hazmedemiyorsun.. ama insanlar saniyede 180 derece dönüyor tecrübeyle sabit. sen sanslısın nişanlıyken olmus evliyken olsaydı.. kendi kıymetini değerini bil el oğlu işte hersey beklenir. adam değilmiş. elinden inadına dik ddurmaktan baska birşey gelmez

Ne demek ölmek istiyorum ??

Insanlar neler yasiyorda hayata kalip mucadele veriyor ?
Sen ölmek istiyorum diyosun!! Kendine gel lütfen.
Degmeyen bir insan icin.kendini bukadar hirpalama DEGMEZ.. bu sozler suan sana anlamsiz geliyor biliyorum.

Ama inan zamanla iyikide gitmis diyeceksin. Cunku seni yari yolda birakmis ..
Senin sevgini hic hak etmemis demek....
Yaziklar olsun oyle Adama!!!

Kolay olmayacak , cok sancili bir sürec gecireceksin..
Ama gececek , neler gecmiyoki dusunki bir Anne evladinu kaybediyor ve o dayanilmaz aciya dayaniyor ..
Daha bunun gibi binlerce acilar yasiyor insanlar , lutfen ama lutfen , seni boyle birakip gidenin ardindan bukadar Üzme kendini. ..

Hayirlisi buymuski , boyle olmus....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…