Yalvarırım yardım edin :(

Sizin gibiler yüzünden böyle hanzolar var zaten. Kocamdır döver de söver de sever de mantığı., aman adım dula çıkmasın evde oturayım ses etmeyeyim düşüncesi.. ne demek ya şiddetin dozu mu olurmuş şiddet şiddettir hiçbir kadın bu muameleyi haketmez.. kızına yazık yuva yıkma nedir o yuvada o kız nasıl büyüyecek acaba

+1

Bazen haberlerdeki şiddet olaylarına su kafaları gördükten sonra şaşırmıyorum... Bir kadın nasıl olur da böyle acınası bir tavsiyede bulunur aklım almıyor.. sonra nedense ilk onlar ahlanıp vahlanıyor...

Boşan

Korkuyorum anlamıyorsun çevremdekilerden herkesten korkuyorum cesaretim yok boşanmaya

Korkma ! Korktuğun için evde başına gelenleri okumak bile bizi burada ne kadar üzdü. Asıl bunlara dayanabiliyor olman daha da cesaret gerektirir.

Korktuğun şey geleceğinde neler yaşayacağını bilememenden kaynaklanıyor. Ama bence, emin ol, denemeye değer.

Dayaktan, şiddetten, küfürden, ilgisizlik ve küçük görülmenden daha da kötü ne olacak ki, hele ki ailen arkanda. Üstelik bir bebeğin var.. Onu düşüneceksin, kendini değil.

Çok zor canm konuşsan sen konustugunla kalırsın ailen nasıl sahip cıkarmı eger sahip cıkarlarsa git ozaman senin kı nasıl tepki verecek bır gor

Korkuyorum anlamıyorsun çevremdekilerden herkesten korkuyorum cesaretim yok boşanmaya
Tebrikler ! Bir " kocişim" vakasına daha, yavaştan gidiyoruz. Evlenirken cesaretin vardı da şimdi mı olamayacak ? Ailen bu olanları duysa keşke...!

Canım babama kurban olayım...
Dayak eşege atılır derdi kabahat işlediğimizde.
Hiç dozundan bahsetmedi neyseki...
artık neyin ne kadarını kabul etmek size kalmış...

Adam zaten bu karakterde bir insan sadece gerçek yüzünü çocuktan sonra gösterdi. Çünkü nisanliyjen ayrilman daha kolaydı şimdi hem evlisin hem çocuklu ayrilman daha zor. Yani adam değişmedi gercek yüzünü gösterdi sana.

kendi dusen aglamaz zorlami evlendin bu kucucuk yasta yazik etmissin kendine.yasitlarin universite okurken yada calisip yerken icerken gezerken senin ugraslarina bak.ya 19 yasinda sen daha cocuksun ki birde 8 aylik kizin var ben o yaslarda ki halimi dusunuyorum evli ve cocuklu olucam birde.
ben 36 yasindayim bu yasta 27 aylik kizima bakmakta zorlaniyorum esim de bir yas buyuk benden ne zorluklar atlattik sana cok agir gelir bu yasta cocuk sorumlulugu ve koca.kaldi ki kocan seni bir hic gibi goruyor seni cocuk gibi hizmetci cocuk bakicisi gibi goruyor zerre saygi duymuyor.ikinci yi aliyor baksana niyeti belli gozden cikarmis.sabredin bakalim cocuk icin en buyuk kozunuz cocuk!
ne denirki burdan ders olsun erken evlilik boyle birsey iste.bosanip kurtul desek hic imkansiz sen iki hatta uc cocuk daha yaparsin eve baglansin diye....

19 yasinda evlendiniz bari cocuk yapmasaydiniz.
Ben de 19 yasinda evlendim ama cocuk yapmak aklima bile gelmedi.
28 yasindayim suan ve bebegim 22 gunluk. Biraz olgunlasmayi bekleseydiniz keske.

Bosanmamak icin de cocuklari bahane etmeyin lutfen. Boyle orman kackini bir adamdan 1 degil 10 cocugum olsa yine bosanirim.

Sonra ikinciyi mi alir besinciyi mi keyfi bilir. Size de koca mi yok.

Hala daha sabret, yuvanı yıkma diyenler var ya hey Allahım. Yuva mı var sanki ortada? Şiddet var baskı var, kadını kendi anasından babasından bile koparan bi sadist var ne yuvası ya?

Alın çocuğunuzu da gidin babanızın evine, neyi bekliyorsunuz, daha çok kafanızın gözünüzün patlamasını mı?

Bi de bana diyoe ki artık senin ailen burası kendi aileni unut onların aile meselelerine karışma seni ilgilendirmez. Ananı günde on beş sefer arama hep sürekli böyleyiz

19 yaşındasın ve çocuğun var böyle bir adamdan? Önünde daha çok uzun yıllar var. Hakkım olmadan kurtul bu primattan demek istiyorum.

Bi de bana diyoe ki artık senin ailen burası kendi aileni unut onların aile meselelerine karışma seni ilgilendirmez. Ananı günde on beş sefer arama hep sürekli böyleyiz
Yok Gülüm otur oturduğun yerde hiçbir yere gitme tamam mı? Yakında seni de ana haber bültenlerinde görürüz...
Boşan diyoruz YOK! aile söyle madem diyoruz YOK! Çocuğunu senden alamaz diyoruz CESARETİM YOK! Eeee biz daha ne diyelim ? Madem öyle otur ye dayağını hakaretini nasıl olsa kocan döverde sever de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…