- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Valla cnm işin içine şiddet girmişse bilemiyorum ama yuvani yıkmayı en son seçenek olarak düşün bence kızına yazık ama eğer şiddetin dozu fazlaysa ve kızın piskolojisinin bozulacagi bir ailedense seninle yaşaması daha mantikli
+1Aa yapmayın ama lütfen. Kadın yuvasını bozmasın ne demek şiddetin dozu fazlaysa ayrıl. Beyin kanaması geçirene kadar dayanmalı kadın dediğin. Mesela 2 tokat, bir kaç tekme, hakaret fazla sayılmaz. Biraz da kas yapar darbelere dayanıklı olur. Yeter ki o kutsaalll yuvalar bozulmasın. E artık 2. kadın gelirse yuva genişler tabi. Daha bir kutsallık, güzellik eklenir evliliğe.
onsuz hayat huzurlu olur sakin olur. en fazla adın dul olur o kadar. dayak yemekten aşağılanmaktan daha iyi değil mi senceGörmüyorum ama onsuz hayat nasıl olur onu da bilmiyorum
BoşanSorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Korkuyorum anlamıyorsun çevremdekilerden herkesten korkuyorum cesaretim yok boşanmaya
Çok zor canm konuşsan sen konustugunla kalırsın ailen nasıl sahip cıkarmı eger sahip cıkarlarsa git ozaman senin kı nasıl tepki verecek bır gorSorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Tebrikler ! Bir " kocişim" vakasına daha, yavaştan gidiyoruz. Evlenirken cesaretin vardı da şimdi mı olamayacak ? Ailen bu olanları duysa keşke...!Korkuyorum anlamıyorsun çevremdekilerden herkesten korkuyorum cesaretim yok boşanmaya
Canım babama kurban olayım...Valla cnm işin içine şiddet girmişse bilemiyorum ama yuvani yıkmayı en son seçenek olarak düşün bence kızına yazık ama eğer şiddetin dozu fazlaysa ve kızın piskolojisinin bozulacagi bir ailedense seninle yaşaması daha mantikli
Allah kemiklerine kuvvet versin demek düşüyor bize bence.Adam ikinciyi alirim diye yuzunuze soylemis. Dovuyor sovuyor kisitliyor. Ama siz onu seviyorsunuz kiziniz var bosanamazsiniz. Biz daha ne diyelim?
Adam zaten bu karakterde bir insan sadece gerçek yüzünü çocuktan sonra gösterdi. Çünkü nisanliyjen ayrilman daha kolaydı şimdi hem evlisin hem çocuklu ayrilman daha zor. Yani adam değişmedi gercek yüzünü gösterdi sana.Eşimi tanıyordum uzaktan akrabamız sürekli gidip gelirdik birbirimize nişanlıyken böyle değildi sürekli ilgiliydi hediyeler alırdı çiçekler alırdı. Güzel sözler söylerdi nasıl bu hale geldik anlamadım
Ailene niye anlatmıyorsun bunları?Bi de bana diyoe ki artık senin ailen burası kendi aileni unut onların aile meselelerine karışma seni ilgilendirmez. Ananı günde on beş sefer arama hep sürekli böyleyiz
Yok Gülüm otur oturduğun yerde hiçbir yere gitme tamam mı? Yakında seni de ana haber bültenlerinde görürüz...Bi de bana diyoe ki artık senin ailen burası kendi aileni unut onların aile meselelerine karışma seni ilgilendirmez. Ananı günde on beş sefer arama hep sürekli böyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?