- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Çok sağolun bu akşam ciddi ciddi konuşacağım olmadı ailelere söyleyeceğimbir an önce korkularinla yuzles. Önce emekleyerek sonra yürüyüp en son koşar adım kaç kurtul bu hapishaneden. Yoksa zamanla kendinde alisirsin bu duruma. Normal görmeye başlarsın işte o zaman büyük sıkıntı. Sen bir bireysin kendi ayaklarının uzerinde durabilir kendi hayatını kendi istediğin gibi yaşayıp yonlendirebilirsin. Kimseye muhtaç değilsin. Çünkü muhtaclik insanların hayatlarını baskalarına bağımlı hale getirir hapseder kolelestirir. Kaldi ki sende köle değilsin. Böyle bir durumda da toplumda ne bir yerin nede saygınlığın olur. Kendi hayatının tek söz sahibi sensin. Kendine saygın varsa yuzles korkunla kurtul. Ucunda ölümde olsa böyle bir hayatı Kendine reva görme.
Yazdığım yazının sonunu okumadan niye konuşuyorsunuz anlamadimSizin gibiler yüzünden böyle hanzolar var zaten. Kocamdır döver de söver de sever de mantığı., aman adım dula çıkmasın evde oturayım ses etmeyeyim düşüncesi.. ne demek ya şiddetin dozu mu olurmuş şiddet şiddettir hiçbir kadın bu muameleyi haketmez.. kızına yazık yuva yıkma nedir o yuvada o kız nasıl büyüyecek acaba
Çocuğuda sana bırakıyorum ne demekki anlayamadım korkutmak içinmi dedinizO bana öyle deyince bende dedim ben gidiyorum cocugu da sana bırakıyorum sen beni bu şekilde tehdit edemezsin diye. Bana diyor saçma sapan işler yapma
Gidersen bi daha dönüşü yok diye tehdit ediyor beni
Şddetin dozu azsa beklemesı gerekıyomus ya. Gelsın gecsın enseye ıkı tane vursun onemlı degıl tabıkı.Hala daha sabret, yuvanı yıkma diyenler var ya hey Allahım. Yuva mı var sanki ortada? Şiddet var baskı var, kadını kendi anasından babasından bile koparan bi sadist var ne yuvası ya?
Alın çocuğunuzu da gidin babanızın evine, neyi bekliyorsunuz, daha çok kafanızın gözünüzün patlamasını mı?
Bana diyor ki ben senin arkanda olmasan ailen bile suratına bakmaz falan diyor bi de korkuyorum çocuğumu benden alır diye
Senin yazdıklarını okuyunca bir kısmında kendimi gördüm ama şiddet küfür ve bosol hariç birde eşim bana seni bosarim falan demiyor ama geri kalanlar hep aynı benimki de aynı seninki gibiydi whatsapa falan izin vermiyordu yavaş yavaş hem whatsapp açtım ikna ettirdim profilime kendi resmimi birakmami istemiyordu Ona da ikna ettim aynı senin gibi kızımın fotosunu aileme gondermemi istemiyordu nazar edecekler diyordu zamanla onu da aştık evde senin gibi atletle falan dolasmami istemiyordu onu da dil dökerek anlattım ve onu da aştık anlayacagin cnm bu erkeklere her şeyi alistira alistira yapacaksin birden yaptın mı bünyeleri kaldırmıyor bende şimdi 21 yaşındayım ve kızım 20 aylik oldu bir çok şey yoluna girdi cnm yani öyle boşanıp yuva yıkmak çok kolay önemli olan yapıcı olmak inan ki zamanla oda değişecek sadece biraz sabırlı ol ve belkide sen kızın olduktan sonra koca ni biraz 2. Plana attın ondan da olabilir uzun oldu biraz kb
Zaten rapor almaya gerek kalmadan polisi arıyorlar ailem arkamda beni hemen alır deyipte duranlara kızıyorum açıkçası yavrucuğum daha çok küçüksün anne olmuşsun eşin senden baya büyük sana yardımvı olması gerekirken bu ne ya. Bende şiddet gördüm fiziksel psikolojik hemde ne şiddet bir ley yapamadım arkamda önümde kimse yoktu daha doğrusu cesaretim yoktu yani. Ama şimdi hiç bir şeyi umursamıyorum da kendime çok kızıyorum keşke bana ilk vurduğunda affetmeseydim. Bu beni yiyip bitiriyor içimi eritiyor üzülerek söylüyorum ki sonu yok ne yazık ki daha çok gençsin lütfen iyi düşün.tabi ki biyere varmıycak böyle olmaz. ailen yanındaysa hiç durma. sana kötü davranışalrını yazışmalar vs varsa sakla döverse git rapor al. hemen boşan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?