selam canim
oncelikle hemen hemen herkes ayni seyleri yasiyor,bu dogum sonrasi depresyon zor bi dogum ve yeni dogan bebeginin zorluklari belki uykusuz geceler seni biraz yipratmis olabilir,ALLAH bebisini bagislasin anali babali buyut canim,bende 25 saat sanci cektim bide ustune sezeryan oldum daha coooooooook olaylar yasadim,surekli nefes aliyormu diye kontrol eder oldum bebisimi,kocama kiziyordum niye uyuyorsun diye adamcagiz 6 da kalkip ise gidiyordu gece ancak 4-5 saat uyuyabiliyordu,benim yanimda kimsem yoktu hamileligimde cok sorunlu gecti bebisimizi kaybetme riski yasadim deneyimli bir anne olarak sana tavsiyem icini ferah tutmaya calis,bu aralar biraz yorulacaksin eeeeeeee bosuna annelerin ayaginin altinda degil cennet,
canim bak simdi bebisin uyudugunda sende yat uyu dinlen buna ihtiyacin var,bol bol papatya ic canim sinirlerini sakinlestirir,bebisinle disari cik erken felan deme al cik komsuna git markete git dolas gel,kitap oku bebisini kucagina al ona sarkilar mirildan,bu gunlerin hayaliyle yasamadinmi hamileliginde dogsa bir bebegim onunla neguzel gunlerimiz olacak diye hayal etmedinmi iste o gunlerin zamani geldi,buyudugunde neler yapacaginizi hayal et ve her anin tadini cikarmaya calis cunku inan o kadar cabuk buyuyorki,bu gunlerin tanini cikar kotu dusunceleri sil kafandan bebisinle konus ona kitap oku ben bunlarla atlattim canim kendine ve bebisine iyi bak benim icin op lutfen