- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi melikelike
korkma sakin ol Allah yardimciniz olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşi en son alkolik ve madde bağımlısıydı. düzeldi mi bilmiyorum.Eşinizin saldırgan tutumu, hakaretleri doğru değil kesinlikle ama siz ve ailenizin tutumu da bana normal gelmedi.
Eşinizin babası hasta yatağında, çok ciddi bir ameliyat geçirmiş, sizin eşinize destek olmanız gerekirken annenizin"Kızımın gözleri çöktü bir daha göndermeyeceğim" demesi gerçekten çok ayıp olmuş ya. Bir de eşinizin yanında demiş bunu. Tam tersi de olabilirdi, sizin anneniz hasta yatağında olurdu, eşinizin annesi çıkıp da "Oğlumun gözleri çöktü bir daha göndermeyeceğim" dese bozulmaz mısınız? Eşiniz hastanelerde iken sizin düğünde dernekte olmanız da kırıcı. Bilemedim valla, hakkınızda hayırlısı.
Ailenin bağış niteliğinde sana aldığını ispat ederseniz hak iddia edemez.Ev anneme dedemden miras kaldı o parayla alındı. 2 ev aldı birtanesini abimin üstüne yaptı orda abim oturuyor. Kendi oturdugunuda benim üstüme yaptı haksızlık olmasın diye
eşi en son alkolik ve madde bağımlısıydı. düzeldi mi bilmiyorum.
Beklemek zorunda değilsin ki bekleme de yani.Birde adresi ver pazartesi dava açıcam dedi istanbuldan bende vermedim şuan baban hasta ben herşeyi hallederim burdan dedim kabul etmedi illa o acicakmis istanbuldan bende İstanbul a gidicekmisim mahkemeye
Eşi alkolik ve madde bagimlisiymis bence çok saygıyı hakeden bir adam değilmişŞuan babası için endişe duyan bir adam var .
Evet kabul ediyorum sarf ettiği sözler çok çirkin , hepsi hakaret ve yenilir yutulur değil .
Ama siz bir aile iseniz , birinizin acısı varken diğerinin mahalle düğününde olması da doğru değil .
Kaldı ki şuan belki bitecek evliliğinizde , sorununuz " o evden ona pay düşer mi ? " .
Bazen hayatta öfkeyle ağızdan çıkan küfürlerden daha can acıtan şeyler vardır.
Bunu nasıl ispat edebiliriz. Cevap yazarmisinizAilenin bağış niteliğinde sana aldığını ispat ederseniz hak iddia edemez.
Tanık, yazılı belge, banka kayıtları. Sen çalışıyor musun? Eşinin geliri ne? Alınan ev ne kadar? Avukat halleder merak etme.Bunu nasıl ispat edebiliriz. Cevap yazarmisiniz
Bunu nasıl ispatlayabilirim tapudan kagitmi almam lazimev bağış.. hak iddia edemez..ortak çalışıp almadınız sonuçta.. bağış ve miras yoluyla edinilen mallar boşanmada paylaşıma tabi değil..
Çok teşekkür ederim. Ben çalışmıyorum. Ev 90 a yakın alındı sanirim. Şuan eşim çalışmıyor bir geliri yok işsizlik maaşı alıyor.Tanık, yazılı belge, banka kayıtları. Sen çalışıyor musun? Eşinin geliri ne? Alınan ev ne kadar? Avukat halleder merak etme.
Şuan babası için endişe duyan bir adam var .
Evet kabul ediyorum sarf ettiği sözler çok çirkin , hepsi hakaret ve yenilir yutulur değil .
Ama siz bir aile iseniz , birinizin acısı varken diğerinin mahalle düğününde olması da doğru değil .
Kaldı ki şuan belki bitecek evliliğinizde , sorununuz " o evden ona pay düşer mi ? " .
Bazen hayatta öfkeyle ağızdan çıkan küfürlerden daha can acıtan şeyler vardır.
Normal odadaydı bayramda. 1. Günü eşim bizdeydi hatta halamlara gittik orda amcamin oğlu ile içtiler youtubeden şarkı açtılar dinlediler. 2. Günü hiçbirşey olmamış gibi bizim evden çıktı. Gittikten 2-3 saat sonra aradım baban nasıl dedim uyuyo dedi. Normal konuştuk akşama doğru beni bi aradı ananin babanın tavrı ne diye bütün gece küfür etti aileme ve ben hiçbirşey söylemedim. Bayramın 3. Akşamı aradı yatıyorum o kadar küfür ettinki başım kalkmıyor dedim. Babam geldi kaldırdı düğünde 20 adım ilerimizde kalk biraz bal düğüne moral olsun sana dedi çünkü bütün gün yattım başım kalkmadı. Arkadaşımda Facebook'a koymuş foto dün beni öğlen aradı sen hani yatıyordun düğünluk halimizmi var dedi ne küfürler bende kötü bişey yapmadım evde yatarken babam kaldırdı kalk düğüne bak azcık dedi dedim. Piyasaya orospusu dedi bana ailem beni piyasaya çıkarmış sanki kalktım oynadım bir köşede oturdum baktım. Babama dedim baba hastaneye gidelim hem kayinpederimi ziyaret edelim hemde konuşalım eşimle herşeyi yanlış anlıyo dedim. Gittik odaya kayınpederim yok eşimde oturuyo koltukta babam nerde dedim. Yoğun bakımda cigerinden su çekiyorlar dedi. Sonra bu kalktı güle güle falan dedi babama herşey bitti dedi babamda bittiyse bitti dedi. Yürü kızım dedi bana. Kızı bırak dedi babama babamın kollarını falan çekiştirdi beni almak için bi kargaşa oldu hemşireler hasta bakicilar geldi babamla bizi asansöre bindirdiler. Babama dedim kayınvalideme anlatalım yaptığını Hayır dedi babam. Bindik arabaya geldik. Sonra esim evin adresini ver ben açıcam dava dedi bende baban hasta ben burdan hallederim dedim. Sen babamı düşünme dedi. Tapu nasıl olsa evde tapudan bakar adrese dava açarım dedi. Eşyalarımı anahtarımı birde paramı yolla dedi. 200 lirası var bende. Bende nereye göndereyim nasıl istiyon dedim ben sana söylerim dedi ama şuana kadar aramadı. Bu arada olanlar için Babam kayinvalidemi aradı açmadı ben aradım benide açmadı. Yani kızlar ben iki tarafida üzmemeye herkesin gönlünü yapmaya çalıştım suçlu ben oldum. Ben kimsenin kalbini kırmak istemeyen bir insanim. Benim aileme göre onlar suçlu. Onlara göre biz sucluyuz. Bu durumda benmi dava acayim yoksa onun acmasinimi bekleyimKatiliyorum.
Tabi ne denli kufur etti ne kdr abartti esi bunu bilmiyorum. Hicte hakki yok zaten. Orda 100% suclu esi.
Ama gercekten orda yogun bakimda olup gelin kiz dugunlere gidiyorsa bi anormallik var burda. Kizin aileside ozellikle dugune gitmesi gerektigini soyluyorsa bence esininde bi haklilik payi var, aileyi dinliyor.
Ve bu aile hep bana hep bana diyen birisi gibi. Analizin bu benim, illa boyledirler demiyorum. Ama burdan bana oyle geldi.
Ne kdr sagliklidir bu aileyi dinlemek?
Bilmezlermi yogun bakimda birisi var?
Kufurlere gelirsek;hakki yok evet. Ama adamin babasi orda can cekisiyor. Cok cok riskli bisey su olanlar. Oya aydogan gecen gunler bu sebepten ölmedimi? Esi bi tarafta babasinin belki son nefesini duyuyor, bi diger taraftada esiyle ugrasiyor.
1 yanlis( evet dugune gtmek yanlis) 3 dogruyu goturmez. Ama oyle bi yanlislar vardirki. Su an aynende boyle bosanmaya bile surukleye bilir.
Ayrica bosanmaya yanmadiniz sanirim.
Merak ettim ailenizin ilk tepkisi ne oldu bu bosanma konusuna??
Duzenleme; ben babasi yogun bakimdayken dugune gitme planlari yapildi sandim. Sonradan yogun bakima alinmis babasi. O zmn hakkinizi yiyemem. Bilemezdiniz bunu tabiki.
Su an esinizi haksiz gordum.
Ev anneme dedemden miras kaldı o parayla alındı. 2 ev aldı birtanesini abimin üstüne yaptı orda abim oturuyor. Kendi oturdugunuda benim üstüme yaptı haksızlık olmasın diye