Öyle değil tabiki de ama. Dayanamıyorum ya dayanamiyorum kaynanamda normal değil çok takıntılı ruh hastası hastanede yatmış etem anasını normal birşey zannediyo
??Kimse varmı birşey soracm NEOLUR yalvariyorum
O kadar kötü birşey yaşıyorumki nolur dalga geçmeyin ne olursunuz ne yapayım akıl verin ne olur şimdiden başladı diyorki ben ne istersem onu yapacaksınız eltim var onunla kavgalilar antalyaya onlarda konuşmadığı için gidip gelmiyrcrk oraya kocam çok değişiyor anasının yaninda dayanamıyorum al canımı rabbimKayınvaliden seni kıyma makinasından geçirip eşine akşam yemegi olarak önüne koycakmiş gibi hissetim.
??
Allah aşkına sakin ol ve ne olur deyip durma. Özelden at istersen buradaki bildirimlerden şiştim.O kadar kötü birşey yaşıyorumki nolur dalga geçmeyin ne olursunuz ne yapayım akıl verin ne olur şimdiden başladı diyorki ben ne istersem onu yapacaksınız eltim var onunla kavgalilar antalyaya onlarda konuşmadığı için gidip gelmiyrcrk oraya kocam çok değişiyor anasının yaninda dayanamıyorum al canımı rabbim
Kaynanamda birşey yapmamış yigeni psikopat deliymis anası kaçmış diye bunların kapısına dayanacakmis güya benimnkocamda tutturdu antalyaya taşının yağrın eşyaları toplayalim diyor benim işim bitti iste evliligim bitti allah belamı versin normal olsa takıntılı olmasa basımın üstüne dayanamıyorum hareketlerineBen anladim ne hikmetse yorgun olmama ragmen.
Kv yi akrabadan birisi tehdit ediyomus( enistemiydi neydi unuttum).
Konu sahibinin kocasida " sizin yaniniza variyorum, sizi alip burya getiricem' diyomus.
Konu sahibi " kv cok kotu birisidir kocama istedgini yaptirir, benim yuvami yikicak , gelmesin antalyaya bzim yasadigmiz sehre"diyor.
Yorumum; ne yapmiski kv tam olarakta simdi kacmaya calisiyor?
Kaynanamda birşey yapmamış yigeni psikopat deliymis anası kaçmış diye bunların kapısına dayanacakmis güya benimnkocamda tutturdu antalyaya taşının yağrın eşyaları toplayalim diyor benim işim bitti iste evliligim bitti allah belamı versin normal olsa takıntılı olmasa basımın üstüne dayanamıyorum hareketlerine
Madem cok kotu kaynanan sende yegenini cagaririm burdanda kacarsin diye tehtid et.Anlamiyorum bu kaynanalar konusurken siz napiyosunuz akliniz yokmu kocaniza kim iyi kim kotu gosteremiyomusunuz.Kaynanamda birşey yapmamış yigeni psikopat deliymis anası kaçmış diye bunların kapısına dayanacakmis güya benimnkocamda tutturdu antalyaya taşının yağrın eşyaları toplayalim diyor benim işim bitti iste evliligim bitti allah belamı versin normal olsa takıntılı olmasa basımın üstüne dayanamıyorum hareketlerine
Bende birşey var ben kaynanamda laf doksan oğluna yetiştiriyor ben çok güzel şeyler söylerimde iste ben yaparsam oda benim aileme yapar.. Ya arkadaşlar herşeye karışıyor oğluyla beni kıskandrmaya çalışan her dediğini yapsın istiyor bizim evli olduğumuzu kabullenemiyor kıskanç. Dayanamıyorum kadınaMadem cok kotu kaynanan sende yegenini cagaririm burdanda kacarsin diye tehtid et.Anlamiyorum bu kaynanalar konusurken siz napiyosunuz akliniz yokmu kocaniza kim iyi kim kotu gosteremiyomusunuz.
Bende birşey var ben kaynanamda laf doksan oğluna yetiştiriyor ben çok güzel şeyler söylerimde iste ben yaparsam oda benim aileme yapar.. Ya arkadaşlar herşeye karışıyor oğluyla beni kıskandrmaya çalışan her dediğini yapsın istiyor bizim evli olduğumuzu kabullenemiyor kıskanç. Dayanamıyorum kadına
Allahım dayanamıyorum öldürcem kendimi kocam anasının yanında değişiyor dayanamıyorum kocam ona antalyaya gel dediğinde nasıl hoşuna gidiyor kaynananın ya her dedgni yapıyı dayanamiyorun
haykırdımAntalyaya gidcemse KV ablasının eşinde desin ama psikolojisnfe tedavi olcak mıki KV hoşuna gidiyosa desin gelsin tehdit boş yani bilmek getekir kocaman izin.
Not:Yalnızca konu sahibinin anlayacağı dilden yazılmıştır
Allah kimseyi düşürmesin bence bi sakinleş dusmandan bahseder gibi bahsetme esinin annesi o , onu doğuran . ne yaşadığını bilemem ama eğer sen esine de bu tavırla yaklaşıyorsan kendinden uzaklaştırırsın sakin ol tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır .Öyle değil tabiki de ama. Dayanamıyorum ya dayanamiyorum kaynanamda normal değil çok takıntılı ruh hastası hastanede yatmış etem anasını normal birşey zannediyo
sizi ayakta alkışlıyorum bende gelinim herkesin sorunu oluyor ama nedense kaynanaya gelince ögg pis kaka ..Siz yeğeniniz tarafından ölüm tehditleri alsanız ve oğlunuz sizi daha güvende olmanız için kendisinin yaşadığı şehre getirmek istese; ama gelininiz yarım yamalak Türkçe ile otomatik düzeltmeleri daha sonra kontrol etmeden anlamsız bir yazıyla "ay bu kadın gelmesin yaşadığım şehre, ay gelmesin, napıcam ben onla, eşim annesinin ağzına çok bakıyor, ay bi de yaşadığımız şehre çağırıyormuş, yardım edin kızlar bıt bıt bıt... " diye yakınsa ve sizden kımıl zararlısı gibi bahsedip veremli gibi köşe bucak kaçsa ne hissederdiniz...?!
Heh işte buna dürüstçe cevap verebildiğiniz gün, çözümü bulmuş olacaksınız.
Bu soruya dürüst bir cevabınız yoksa, boşanın bir zahmet; annesine de kocanıza da çektirmeyin...!
Annesi ya, ne bekliyorsunuz, elbette çağıracak, yatağa 3. alalım dememiş, annesinin hayatından endişe ediyor. Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Psikoloğa gitsin, savcılığa başvursun (size bulaşmasın diye söylemişler ise ) diyenler olmuş, pesss...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?