Yalvarıyorum akıl verin yalvarıyorum

Öyle değil tabiki de ama. Dayanamıyorum ya dayanamiyorum kaynanamda normal değil çok takıntılı ruh hastası hastanede yatmış etem anasını normal birşey zannediyo

Yazmiycam yazmiycam da... Anasıni normal bi şey zannediyo ne demek! Hiiç kusura bakmayın da bu cümleyi kurmak sizin ne haddinize! İster deli olsun ister divane. O onun annesi. Ben anlamıyorum bazen kadınlari. Sanki o adam kayanın kovugundan çıkmış, sanki havadan meydana gelmiş. Tabi ki kol kanat olacak böyle bi durumda. Eğer evliliğinin yıkılacagindan korkuyosan meydan vermezsin olur biter.

Kimse varmı birşey soracm NEOLUR yalvariyorum

Kayınvaliden seni kıyma makinasından geçirip eşine akşam yemegi olarak önüne koycakmiş gibi hissetim.

??
O kadar kötü birşey yaşıyorumki nolur dalga geçmeyin ne olursunuz ne yapayım akıl verin ne olur şimdiden başladı diyorki ben ne istersem onu yapacaksınız eltim var onunla kavgalilar antalyaya onlarda konuşmadığı için gidip gelmiyrcrk oraya kocam çok değişiyor anasının yaninda dayanamıyorum al canımı rabbim

Ben anladim ne hikmetse yorgun olmama ragmen.
Kv yi akrabadan birisi tehdit ediyomus( enistemiydi neydi unuttum).
Konu sahibinin kocasida " sizin yaniniza variyorum, sizi alip burya getiricem' diyomus.
Konu sahibi " kv cok kotu birisidir kocama istedgini yaptirir, benim yuvami yikicak , gelmesin antalyaya bzim yasadigmiz sehre"diyor.

Yorumum; ne yapmiski kv tam olarakta simdi kacmaya calisiyor?

Allah aşkına sakin ol ve ne olur deyip durma. Özelden at istersen buradaki bildirimlerden şiştim.

Kaynanamda birşey yapmamış yigeni psikopat deliymis anası kaçmış diye bunların kapısına dayanacakmis güya benimnkocamda tutturdu antalyaya taşının yağrın eşyaları toplayalim diyor benim işim bitti iste evliligim bitti allah belamı versin normal olsa takıntılı olmasa basımın üstüne dayanamıyorum hareketlerine

Tamam anladom telaslandiniz.
Ama bu imla hatalarini duzeltmeye engel degildir kardesim. Ksura bakma ama benimde gozume batiyor herkes gibi. Puzzel gibi ne dedigni cozmeye calisiyorm.
Yagrin degil yarin. Ve nokta virgullere dikkat.

Madem cok kotu kaynanan sende yegenini cagaririm burdanda kacarsin diye tehtid et.Anlamiyorum bu kaynanalar konusurken siz napiyosunuz akliniz yokmu kocaniza kim iyi kim kotu gosteremiyomusunuz.

Madem cok kotu kaynanan sende yegenini cagaririm burdanda kacarsin diye tehtid et.Anlamiyorum bu kaynanalar konusurken siz napiyosunuz akliniz yokmu kocaniza kim iyi kim kotu gosteremiyomusunuz.
Bende birşey var ben kaynanamda laf doksan oğluna yetiştiriyor ben çok güzel şeyler söylerimde iste ben yaparsam oda benim aileme yapar.. Ya arkadaşlar herşeye karışıyor oğluyla beni kıskandrmaya çalışan her dediğini yapsın istiyor bizim evli olduğumuzu kabullenemiyor kıskanç. Dayanamıyorum kadına

La havle çek bol bol

Eşinde gariplik haydee toplayın eşyaları yanımıza gelin nedir ya. Neymiş tehdit ediyormuş gerçekliği bile meçhul. Ne desem bilmiyorum üzülüyorum haline arkadaşım gerçekten. Boşanma durumu olsa nasıl olur ? Ailen arkanda mı?

Sakın ol eşinle güzel güzel konuştun mu hiç
Allahım dayanamıyorum öldürcem kendimi kocam anasının yanında değişiyor dayanamıyorum kocam ona antalyaya gel dediğinde nasıl hoşuna gidiyor kaynananın ya her dedgni yapıyı dayanamiyorun

haykırdım

cnm öncelikle sakin ol , gelince yuvanı neden yıksın ki kadın bende gelinim benimde sorunlarım oluyor kayınvalideyle ama ona saygım var esimi doğuran bir ana o ya . napsin Adam bence sen bu ise cok fazla tepkini gösterme Allah muhafaza o psikopat kayınvalidene bi zarar verir ömrü billah kocanın dilinden kurtulamazsın senin yüzünden diye. geldiklerinde ayrı evlerde mi kalacaksınız ?
ayrıca neden suç duyurusunda bulunmuyorlar? o tehdit eden Antalya'ya da gelir isterse

Öyle değil tabiki de ama. Dayanamıyorum ya dayanamiyorum kaynanamda normal değil çok takıntılı ruh hastası hastanede yatmış etem anasını normal birşey zannediyo
Allah kimseyi düşürmesin bence bi sakinleş dusmandan bahseder gibi bahsetme esinin annesi o , onu doğuran . ne yaşadığını bilemem ama eğer sen esine de bu tavırla yaklaşıyorsan kendinden uzaklaştırırsın sakin ol tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır .

sizi ayakta alkışlıyorum bende gelinim herkesin sorunu oluyor ama nedense kaynanaya gelince ögg pis kaka ..

Sakin ol ne yazdığına bir bak Sanki dünyanın sonu nasıl bir sitem bu nasıl bir sinir eşinde tehdit edilen annesini çağırmasın mı ?Kendinizi karşı tarafın yerine koyun bu kadar bencilce düşünmeyin sizin yaptığınızıda anlamak zor vallahi

Yahu ne kadar ayıp.
Anne tehdit alıyor, eşiniz de aileyi bulunduğu şehirden sizin olduğunuz yere getirmeye çalışıyor.
Ne yapsın annesini orada mı bıraksın?
Siz her işinizi buraya yazdığınız yöntemle anlatmaya çalışıyorsanız işiniz var.
Hızlı hızlı yazmak hadi hadi acil kızlar hadi hadi demek sorununuza çabuk çare bulacağınız anlamına gelmez. Ne bu telaş.
Bence oturup gelirlerse nasıl bir ilişkide olacağınızın programını yapın.
Antalya size tapulu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…