Kaynanan degil sıkıntı.. Esinle sizin iliskiniz bi garip zaten.. Allah feraha cikarsin bebeginiz icin..Allahım dayanamıyorum öldürcem kendimi kocam anasının yanında değişiyor dayanamıyorum kocam ona antalyaya gel dediğinde nasıl hoşuna gidiyor kaynananın ya her dedgni yapıyı dayanamiyorun
Zekan normal canimBu üye yazdığı zaman ben hiçbir şey anlamıyorum ..
Zekamdan şüphe diyorum ..
Tekrar tekrar okuyorum ama yok beceremiyorum
Bence bu hataları bilerek yapıyo konu sahibi.. Konuya dikkat çekiyo bu şekilde.yoksa bu kadar hatayı birarada yapmak vuuu ayrı bir yetenek olsa gerekKonu sahibi yazı yazmaya düz ve eğri çizgiler çizerek başlayalım, yani en baştan. Sonra klavye, telefon vs kullanımına geçeriz.
Herkes aynı şeyi demiş, anlamıyoruz işte. Bizimle iletişime geç.
Antalyaya gidcemse KV ablasının eşinde desin ama psikolojisnfe tedavi olcak mıki KV hoşuna gidiyosa desin gelsin tehdit boş yani bilmek getekir kocaman izin.
Not:Yalnızca konu sahibinin anlayacağı dilden yazılmıştır
Sen ne yapmayı dusunuyorsun? Gelip sizle kalmayacaklar değil mi?Olan oldu çarşambaya kadar ev toplanacak bizim arabayla gidecekmişimz antalayay allahım sabır ver bana ne pilanlarla yola çıktıkkk yemin ederim kocamls konuştuk 3 gün onlarda uç gün bizde kalıp dönüşüde afyona kaplıcalara tatile gidicektik kaynananm olacak kadın neler çıkardı yaş içim yanıyor aynı şeyleri bidaha yasiycm bilen biliyor konulardan neler cektgimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?