- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Tek beceremiyen sen degilsin merak etmeBu üye yazdığı zaman ben hiçbir şey anlamıyorum ..
Zekamdan şüphe diyorum ..
Tekrar tekrar okuyorum ama yok beceremiyorum
Ay aynen bendeHiç güleceğim yoktu valla öldüm.
önceki konularına baktımBu üye yazdığı zaman ben hiçbir şey anlamıyorum ..
Zekamdan şüphe diyorum ..
Tekrar tekrar okuyorum ama yok beceremiyorum
Muhteşem!Antalyaya gidcemse KV ablasının eşinde desin ama psikolojisnfe tedavi olcak mıki KV hoşuna gidiyosa desin gelsin tehdit boş yani bilmek getekir kocaman izin.
Not:Yalnızca konu sahibinin anlayacağı dilden yazılmıştır
Önceki konumu bilen bilir . kaynanamların antalyaya gelme muabbetinden sonra KV ablasının oglu piskopatmiş psikolojisi bozukmuş bunların evine gelip tehtit ediyormuş sizi oldurecem diye kaynanamDa bunu gitti kocaman anlatımı oda burada tutmam ben sizi dedi antalyaya gidecez yağrın toparlanacaz çıkaraz 4 gün sonra dedi kaynanamda bi dioki evet geliyim bi dioki burada bakalım daire kocam izin vermiyordu buda kaynananın nasıl hoşuna gidiyor delirecem allahım gelmesinler antyaya benim yuvamı yıkıcak bu kadın kocam onun her dedgne he diyo
YarildimmmAntalyaya gidcemse KV ablasının eşinde desin ama psikolojisnfe tedavi olcak mıki KV hoşuna gidiyosa desin gelsin tehdit boş yani bilmek getekir kocaman izin.
Ben de(yağrın) dan sonrasını okumadım
Antalyaya gidcemse KV ablasının eşinde desin ama psikolojisnfe tedavi olcak mıki KV hoşuna gidiyosa desin gelsin tehdit boş yani bilmek getekir kocaman izin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?