- 26 Şubat 2017
- 216
- 175
- 23
Allah razı olsun canım inşallah inşaallahÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dualarımız sizinle en kısa zamanda iyileşir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım inşallah inşaallahÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dualarımız sizinle en kısa zamanda iyileşir inşallah
Görüştüğümüz 5 doktor var inşaallah bunlarla sınırlı kalmayacagizMutlaka baska doktora goturun mutlaka arastirma universte hastanelerivs.bir doktora guvenmiyorum ben ve Allah sifa versin insaAllah birsey olmaz
Allah şifa versin çok çok geçmiş olsun. İnşallah bian önce iyi olur yavrunuz.Bugün doktorumuz önermesi ile 2-3 gündür sülük tedavisi uyguluyorduk sülük atınca çok az bir kan geliyordu bugün atılan sülükten sonra bayağı kan geldi hala gelmeye devam ediyor inşaallah kan bu şekilde atılırsa parmaktan durumu iyiye gidecek lütfen parmagin bir tarafı iyileşme ye meyilli bir tarafida simsiyah o siyah yerin açılması lazım inşaallah sülük şifa olurda yavaş yavaş açılır yavrumun parmağı
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benimAllah şifa versin çok çok geçmiş olsun. İnşallah bian önce iyi olur yavrunuz.
Ben de sülük tedavisini önerecektim. İnşallah iyileşir yavrun. Birde araştırma hastanelerine gidin vakit çoook çoook önemli unutmayın hergün gösterin doktoraBugün doktorumuz önermesi ile 2-3 gündür sülük tedavisi uyguluyorduk sülük atınca çok az bir kan geliyordu bugün atılan sülükten sonra bayağı kan geldi hala gelmeye devam ediyor inşaallah kan bu şekilde atılırsa parmaktan durumu iyiye gidecek lütfen parmagin bir tarafı iyileşme ye meyilli bir tarafida simsiyah o siyah yerin açılması lazım inşaallah sülük şifa olurda yavaş yavaş açılır yavrumun parmağı
bol bol sifa bulsun diye fatiha okuyun . Allahım insallah sifa verir hayırlısıylaBugün doktorumuz önermesi ile 2-3 gündür sülük tedavisi uyguluyorduk sülük atınca çok az bir kan geliyordu bugün atılan sülükten sonra bayağı kan geldi hala gelmeye devam ediyor inşaallah kan bu şekilde atılırsa parmaktan durumu iyiye gidecek lütfen parmagin bir tarafı iyileşme ye meyilli bir tarafida simsiyah o siyah yerin açılması lazım inşaallah sülük şifa olurda yavaş yavaş açılır yavrumun parmağı
Allah yavrunun yanında olsun inşallah, şafi ismi ile şifa versin.Bugün doktorumuz önermesi ile 2-3 gündür sülük tedavisi uyguluyorduk sülük atınca çok az bir kan geliyordu bugün atılan sülükten sonra bayağı kan geldi hala gelmeye devam ediyor inşaallah kan bu şekilde atılırsa parmaktan durumu iyiye gidecek lütfen parmagin bir tarafı iyileşme ye meyilli bir tarafida simsiyah o siyah yerin açılması lazım inşaallah sülük şifa olurda yavaş yavaş açılır yavrumun parmağı
Canım sülük tedavisinden sonra her gün kantaron yağı sür parmağına çok hızlı iyilestirir yapıştırır. Allah im bir an önce iyilsetirsin çok geçmiş olsunAllah razı olsun canım inşallah inşaallah
Öncelikle çok geçmiş olsun plastik cerrah Mehmet Doğan var Gaziantep'de yeri ona da bi gösterseniz belki size umut olur5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Amin inşaallah Allah razı olsun...tamam hemen alıyorum kantaron yağınıCanım sülük tedavisinden sonra her gün kantaron yağı sür parmağına çok hızlı iyilestirir yapıştırır. Allah im bir an önce iyilsetirsin çok geçmiş olsun
Amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimYazinizi okurken tarifsiz bir üzüntü duydum.Rabbim tez vakitte kabul olmus dua serinligiyle sifa getirsin kuzunuzaÇok çok geçmiş olsun..
Suanki doktorumuz la tedavinin iyi gidiyor ama çok teşekkür ederim yinede aksi bir durumda değerlendirebilirizÖncelikle çok geçmiş olsun plastik cerrah Mehmet Doğan var Gaziantep'de yeri ona da bi gösterseniz belki size umut olur