Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bugün doktorumuz önermesi ile 2-3 gündür sülük tedavisi uyguluyorduk sülük atınca çok az bir kan geliyordu bugün atılan sülükten sonra bayağı kan geldi hala gelmeye devam ediyor inşaallah kan bu şekilde atılırsa parmaktan durumu iyiye gidecek lütfen parmagin bir tarafı iyileşme ye meyilli bir tarafida simsiyah o siyah yerin açılması lazım inşaallah sülük şifa olurda yavaş yavaş açılır yavrumun parmağı

Bugün doktorumuz önermesi ile 2-3 gündür sülük tedavisi uyguluyorduk sülük atınca çok az bir kan geliyordu bugün atılan sülükten sonra bayağı kan geldi hala gelmeye devam ediyor inşaallah kan bu şekilde atılırsa parmaktan durumu iyiye gidecek lütfen parmagin bir tarafı iyileşme ye meyilli bir tarafida simsiyah o siyah yerin açılması lazım inşaallah sülük şifa olurda yavaş yavaş açılır yavrumun parmağı
Allah şifa versin çok çok geçmiş olsun. İnşallah bian önce iyi olur yavrunuz.

Geçmiş olsun

Eniştemin kopmuştu

Yaşı kırk üstü idi

Tamamen kopmuştu hem de

İyileşti hatta kendisi voleybolcu idi Nasıl bile engel olmadı

Sizinki küçük daha kolay iyileşir

Ben de sülük tedavisini önerecektim. İnşallah iyileşir yavrun. Birde araştırma hastanelerine gidin vakit çoook çoook önemli unutmayın hergün gösterin doktora

bol bol sifa bulsun diye fatiha okuyun . Allahım insallah sifa verir hayırlısıyla

Allah yavrunun yanında olsun inşallah, şafi ismi ile şifa versin.
Sülük tedavisini bizim burada bir esnafta yaptırıyor ayak baş parmağına. İnşallah sizede faydası olur

Bir yaşında evladım var benim de içim acıdı resmen çok geçmiş olsun Rabbim en hayırlısıyla tamamen iyileşmesini nasip etsin yavrunuzun parmağınıno_O

Allah razı olsun canım inşallah inşaallah
Canım sülük tedavisinden sonra her gün kantaron yağı sür parmağına çok hızlı iyilestirir yapıştırır. Allah im bir an önce iyilsetirsin çok geçmiş olsun

Lutden kusura bakmayın cok mesaj birikmiş okuyamadım hangi sehirdesiniz. Cok gecmis olsun. Bilmiyorim uzak misiniz ama istanbulda prof hayati durmus var. Özellikle el cerrahisinde bir numara. Benim de 4 yaşındayken basima benzer birsey gelmis. Üstünden 20 seneden fazla zaman geçti hic sorunum yok. Sahane bir cerrahtir. Ne yapin edin mutlaka ona gorunun

5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Öncelikle çok geçmiş olsun plastik cerrah Mehmet Doğan var Gaziantep'de yeri ona da bi gösterseniz belki size umut olur

Öncelikle çok geçmiş olsun plastik cerrah Mehmet Doğan var Gaziantep'de yeri ona da bi gösterseniz belki size umut olur
Suanki doktorumuz la tedavinin iyi gidiyor ama çok teşekkür ederim yinede aksi bir durumda değerlendirebiliriz

Back
X