Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Lutden kusura bakmayın cok mesaj birikmiş okuyamadım hangi sehirdesiniz. Cok gecmis olsun. Bilmiyorim uzak misiniz ama istanbulda prof hayati durmus var. Özellikle el cerrahisinde bir numara. Benim de 4 yaşındayken basima benzer birsey gelmis. Üstünden 20 seneden fazla zaman geçti hic sorunum yok. Sahane bir cerrahtir. Ne yapin edin mutlaka ona gorunun
Teşekkür ederim canım biz dogudayiz ama İstanbul'da ailem var ve İstanbul'dan bir kaç doktorla irtibat halindeyiz şimdilik durumu stabil onlarin yapacaklari tedavileri şuanda burada yapılıyor gerekli bir durumda götürmeye hazırız elbette...dediğiniz doktorda aklımda çok teşekkür ederim çok sağolun

Benim oğlumun da 9 aylıkken tırnak dibinden %90 koptu. Esim sağlık memuru. Evde dikti. Bir kaç güne bir iğne batırarak kanatlı siyah yeri. Çok dua ettik. Tırnak olduğu gibi çıkmıştı. Kemik görünüyordu. Çok şükür düzeldi. Azıcık yamuk parmak ucu ama tırnak şekli ve parmak ucu yerinde. Bizim de günlerce siyah durdu. Ben düştü düşecek diye bekliyordum. İyileşti gitti zamanla. Çok uzun sürdü ama.

Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiorum
Cerrah olmadan hemde ev ortamında dikmeye nasıl cesaret ettiniz?
Evde uyuşturarak mı diktiniz?

Resmen risk almışsınız. Ya tutmasaydı? Keşke doktora gitseydiniz. Şimdi tamamen iyileşti mi bari kuzunun parmağı?

Araştırın bu kangren olan bölgeleri tedavi eden doktorlar var hemde çok iyi olanlar var bence vakit kaybetmeyin araştırın .

Allah şifasını versin, cok ama cok geçmiş olsun. İçim cız etti, inanın ne diyeceğimi bilmiyorum. hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama lütfen sehir disinda olan büyük illerde ki başka hastanelere de gidin. İnternette ve çevrede, iyice araştırın en iyi doktoru ve hastaneyi bulun.Geç olmadan acele edin.
Bu tür durumlarda zaman çok önemli.

5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Allah yardimciniz olsun insaAllah parmagi eski haline doner

5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Arkadaşım yeni gördüm mesajını.bir delikanlının parmağı kazada feci şekilde ezilmiş,doktor hemen kesecekmiş,genç yalvarmış,biraz zaman verin ne olur,çok gencimsakat kalırım diye.Doktor dıkmiş,bir hafta sonra görmüşki parmak simsiyah,demiş bir hafta sonra kesilecek mecburen.Duyan birisi gence halis zeytinyağında bekletilmiş,yıllık kudret narı sürmesini tavsiye etmiş.Çocuk ondan sürmüş bir hafta,doktor açtığında parmağın renginin açılmaya,pembeleşmeye başladığını görmüş.Sebebini öğrenince şaşırmış,ve tavsiye eden yengeye selam yollamış.O çocuk işe girmiş,çalışıyor ve o zamandan beri her bayram o kadını arıyormuş,yazmak istedim,belki faydası olur.

Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiorum
Cerrah olmadan hemde ev ortamında dikmeye nasıl cesaret ettiniz?
Evde uyuşturarak mı diktiniz?

Resmen risk almışsınız. Ya tutmasaydı? Keşke doktora gitseydiniz. Şimdi tamamen iyileşti mi bari kuzunun parmağı?
Eşim sağlık memuru, acil cerrahi müdahalede çalışıyor. Yaralanmalarda doktordan çok sağlık çalışanları mudahele eder hastanelerde. Eşim de ben de deneyimliyiz. Evde malzemelerimiz vardı ve tabii ki de uyuşturduk. Hastane araba ile 25 dk uzaklıkta, dokuların ölmemesi için evde müdahale ettik.

Eşim sağlık memuru, acil cerrahi müdahalede çalışıyor. Yaralanmalarda doktordan çok sağlık çalışanları mudahele eder hastanelerde. Eşim de ben de deneyimliyiz. Evde malzemelerimiz vardı ve tabii ki de uyuşturduk. Hastane araba ile 25 dk uzaklıkta, dokuların ölmemesi için evde müdahale ettik.

Anladım
Bende öğrenmiş oldum
Teşekkür ederiiim cevabınız için :)

İçim parçalandı resmen nasıl canı acımıştır kimbilir kuzum benim :(

Bir tanıdığımın fabrikada parmağı makineye sıkışmış kopmuştu hemen götürmüşler ve dikilmiş parmak bir kaç ay sonra hareket etmeye başlamış.

Onun derisi kemiği daha tazecik bence daha çabuk yanıt verir tedaviye inşaallah düzelir Rabbim yardımcınız olsun...

içimi yaktın be kuzu cok geçmiş olsun kangren olan parmakları tedavi ediyorlarmış araştırın lütfen.

kuzuuumm kıyamam :(
Rabbim şifa versin, bak ne güzel yorumlar gelmiş, inşallah düzelecek yavrucuğunun parmağı.
ah içim eziliyo böyle kazlarda bebelere bişeyler olunca.
Rabbim beterinden korusun..

Canım allahım şifalar versin evladın için duva edeceğiz şimdi inşallah bir an önce düzelir

Allah şifa versin inşaallah. Seneler önce bir belgeselde seyretmiştim, yurt dışında çocuğun parmağı bisikletin zincirine takılıp kopmuş, dikmişler ama aile alternatif olarak sülük tedavisi yaptırmış ve parmak eski haline dönmüştü. Sizde sülük yapıştırtmaya başlamışsınız, inşaallah tez vakitte faydasını görürsünüz. Rabbim yardımcınız olsun.

Cok gecmis olsun.. Allah sifa versin insallah.. benimde 5 yasindayken isaret parmagim kopmustu diktiler sure olarak hatirlamiyorum ne kadar oyle kaldi ne oldu ama suan kullanabiliyorum sadece icinde sinir yok yani tam anlaminda kapatip acamiyorum ama gunluk hayatimi etkilemiyor.. insallah minik yavrunuzunda tutar ve hersey biran once gecer.. Allah yardimciniz olsun..

Çok geçmiş olsun. Size dua edeceğim. Kötü ihtimal gerçekleşse bile bunun oğlunuzun sağlığına büyük bir zarar vermeyeceğini düşünerek metanetli olmaya çalışın lütfen. Allah şifa versin.

Allah yardımcınız olsunn , şnşallah sülük tedavisi çok çok etkili olacaktır . Çok doğru bir yönlendirme olmuş . Rabbim size de çocuğunuza da sabır versin inşallah ağrısını dindirsin .. gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah

Canım nerde yaşıyorsunuz İzmir'deyseniz EMOT var el mikrocerrahi hastanesi, oraya bir götür istersen ya da oradan bir doktorlar görüşmeye çalışıp durumunuzu anlatın, çok iyi bir hastane , bizim işyerinden de bir arkadaşın parmağının ucu kopmuştu , hemen oraya götürüldü İzmir'de bilindik bir yer çünkü, şuan çok şükür hiçbir problemi yok, inşallah tez zamanda oğlunuz da sağlığına kavuşur Allah büyük ümidinizi yitirmeyin bir an önce araştırmaya başlayın..

Arkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize....herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel dualarınız ve dilekleriniz önerileriniz için... oğlumun parmağı tam kesin değil ama durumu iyiye gidiyor gibi tedaviye yanıt veriyor yavaş yavaş eğer böyle giderse bir aksilik cikmazsa rabbimin izni ile parmağı tutabilirmis bol bol dua Edip okuyorum parmağına sizlerinde dualarıyla inşaallah iyi olur en çok ihtiyacımiz dua...

Back
X