Doktor sülük arttırabilirsiniz dedi pis kanı emmesi için attirdik bugün ama çok kan gelmedi yarın tekrar atacaklarCok gecmis olsun.lutfen metanetli olun.ki cozumler uretebilin .saglikci degilim yorum yapamam ama belliki zamaniniz daraliyor.bu zamaninizi guclu cozumler ureterek gecirin
Allah korusun tutmasa bile o parmak bir miktar uzar.Ama çok zor olsa da Allaha sığınıp bol dua edin.inşallah iyileşir bebeğiniz1hafta sonra 3olacak
Bizim parmak dikildi inşaallah tutar yaBir yakınımın çocuğunun parmağı kopmuştu.Parmak bulunamadı ve dikilemedi ama parmak yaş küçük olduğu için bir miktar daha kendiliğinden uzadı
Allah razı olsun inşaallah nasıl ediyorum nasıl içim yanıyorAllah korusun tutmasa bile o parmak bir miktar uzar.Ama çok zor olsa da Allaha sığınıp bol dua edin.inşallah iyileşir bebeğiniz
İnşaallah bizimde düzelir inşaallah Allah'ım ne olur yardım et duy sesimiYa benim komşumun torunun başına geldi kapıya sıkışınca ablası refleks olarak birden çekmiş parmak kopmuştu maalesef.
Sizin anlattığınız gibi morluk oluşmuş ve drlarda iki hafta süre vermişler yoksa keseceklerdi. Ama düzeldi sonradan ben görmedim ama anneannesi biraz yamuk tuttu ama düzeldi demişti.
Rabbim şifa versin inşallah
Dualarimiz seninle canim .en onemlisi size hayirli gelecek doktorun denk gelmedi.basina geleni hic duymadimDoktor sülük arttırabilirsiniz dedi pis kanı emmesi için attirdik bugün ama çok kan gelmedi yarın tekrar atacaklar
İnşaallah inşaallahAllah korusun tutmasa bile o parmak bir miktar uzar.Ama çok zor olsa da Allaha sığınıp bol dua edin.inşallah iyileşir bebeğiniz
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama kendimde hemşireyim ve gerçekten durumu kötü olan ampute parmak ve el parçalarının İzmir'de bi hastanede kurtarıldığını gördüm ve çeşitli vakalarda duydum.isim vermek reklam olur mu bilemedim çünkü özel bi hastane. Emot el mikrocerrahi hastanesi istersen bi araştır belki işine yarar. Benimde iki çocuğum var seni anlıyorum, Allah yardımcın oldun...5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
İnş tutar ümitsiz olmayın.Ne yaralar kapanıyor.Metabolizması hızlı çabuk kaynar umarımBizim parmak dikildi inşaallah tutar ya
5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Gerçekten mi inanın en ufak bir umut bile beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam mesajınızı görünce nasıl ağladım bir bilseniz aynı bizimde tırnak bitiminden koptu şuan simsiyah sülük atıp kanattiriyoruz çok az az geliyor kan inşaallah bizim de düzelirBenim oğlumun da 9 aylıkken tırnak dibinden %90 koptu. Esim sağlık memuru. Evde dikti. Bir kaç güne bir iğne batırarak kanatlı siyah yeri. Çok dua ettik. Tırnak olduğu gibi çıkmıştı. Kemik görünüyordu. Çok şükür düzeldi. Azıcık yamuk parmak ucu ama tırnak şekli ve parmak ucu yerinde. Bizim de günlerce siyah durdu. Ben düştü düşecek diye bekliyordum. İyileşti gitti zamanla. Çok uzun sürdü ama.
İnşaallah rabbim bizim yüzümüzude güldürürGeçmiş olsun canım
Benim bir tanıdığımın kızının da parmağı koptu. 5 yaşında falan. Diktiler ve bir süre sonra çürümüş gibi simsiyah oldu. Bi süre böyle durduktan sonra siyah bölüm (büyük bir bölüm) düştü ve altında parmak şaşırtıcı şekilde sağlam duruyordu. Tutmuş dikiş aslında. Ama baştan o siyahlık neden oluyor bilmiyorum
Dusmeyle kopma daha hafif gibi zedelenmesi bizimkinin parmağına çelik kapı kapandı baş parmak koptu parçasıyla götürdük hastaneye ,hafif derken yanlış anlamayın rabbim şifa versin demek istediğim bizimki hem ezildi hem koptu ona rağmen dediğim hastane düzelttiÇok sağolun lütfen duanizdan esirgemeyin bizi...düştü mermer kesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?