Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cok gecmis olsun.lutfen metanetli olun.ki cozumler uretebilin .saglikci degilim yorum yapamam ama belliki zamaniniz daraliyor.bu zamaninizi guclu cozumler ureterek gecirin
Doktor sülük arttırabilirsiniz dedi pis kanı emmesi için attirdik bugün ama çok kan gelmedi yarın tekrar atacaklar

İnşaallah bizimde düzelir inşaallah Allah'ım ne olur yardım et duy sesimi

çok geçmiş olsun,
konuyla ilgili fazla bir bilgim yok, ama bundan 30 yıl kadar önce parmaklarını merdaneli makineye kaptıran arkadaşımın parmakları tutmuştu, avuç içine de deri nakli yapılıyordu (büyüdükçe yeni nakil gerekmişti) ama o süreç nasıl işledi hiç bilmiyorum çocuktum ben de.

Geçmiş olsun canım
Benim bir tanıdığımın kızının da parmağı koptu. 5 yaşında falan. Diktiler ve bir süre sonra çürümüş gibi simsiyah oldu. Bi süre böyle durduktan sonra siyah bölüm (büyük bir bölüm) düştü ve altında parmak şaşırtıcı şekilde sağlam duruyordu. Tutmuş dikiş aslında. Ama baştan o siyahlık neden oluyor bilmiyorum

Doktor sülük arttırabilirsiniz dedi pis kanı emmesi için attirdik bugün ama çok kan gelmedi yarın tekrar atacaklar
Dualarimiz seninle canim .en onemlisi size hayirli gelecek doktorun denk gelmedi.basina geleni hic duymadim

Benim oğlumun da 9 aylıkken tırnak dibinden %90 koptu. Esim sağlık memuru. Evde dikti. Bir kaç güne bir iğne batırarak kanatlı siyah yeri. Çok dua ettik. Tırnak olduğu gibi çıkmıştı. Kemik görünüyordu. Çok şükür düzeldi. Azıcık yamuk parmak ucu ama tırnak şekli ve parmak ucu yerinde. Bizim de günlerce siyah durdu. Ben düştü düşecek diye bekliyordum. İyileşti gitti zamanla. Çok uzun sürdü ama.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama kendimde hemşireyim ve gerçekten durumu kötü olan ampute parmak ve el parçalarının İzmir'de bi hastanede kurtarıldığını gördüm ve çeşitli vakalarda duydum.isim vermek reklam olur mu bilemedim çünkü özel bi hastane. Emot el mikrocerrahi hastanesi istersen bi araştır belki işine yarar. Benimde iki çocuğum var seni anlıyorum, Allah yardımcın oldun...

Sizin durum farklıysa bilmiyorum ama

İzmir'de kahramanlarda emot diye bir hastane var benimde gorumcemin çocuğunun parmağı koptu kapıya sıkıştı baş parmağı ,biraz pahalı bir yer ama alanında çok iyi bir hastane vakit kaybetmeden benzer bir yere başvurun ,bizimki eskisi gibi oldu çok başarılı geçti ameliyat

Gerçekten mi inanın en ufak bir umut bile beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam mesajınızı görünce nasıl ağladım bir bilseniz aynı bizimde tırnak bitiminden koptu şuan simsiyah sülük atıp kanattiriyoruz çok az az geliyor kan inşaallah bizim de düzelir

Çocuk söz konusu okunca akan sular duruyor,çok üzüldümm , allah yardımcın olsun. Daha kötü birşey olsa napardım de teselli et kendini . Allahım yardım et yavrucağa

İnşaallah rabbim bizim yüzümüzude güldürür

Çok sağolun lütfen duanizdan esirgemeyin bizi...düştü mermer kesti
Dusmeyle kopma daha hafif gibi zedelenmesi bizimkinin parmağına çelik kapı kapandı baş parmak koptu parçasıyla götürdük hastaneye ,hafif derken yanlış anlamayın rabbim şifa versin demek istediğim bizimki hem ezildi hem koptu ona rağmen dediğim hastane düzeltti

Çok çok çok geçmiş olsun.allahım sağlık versin minik yavrumuza inşallah allahım bir an önce iyileşir çok üzüldüm içim yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…