Çocuk Hastalıkları yalvarıyorum lütfen okuyun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Oglum bir gün bana "anne niye Benim Kaşım yok dedi"okadar zoruma gitti ki sarışın bir çocuk olduğu için Kaşi çok belirgin değil .o an söyle dedim kendime Rabbim hadi eksik bir yani olsaydı ne cevapcevap verirdim .o yuzden beterin beteri var allah daha kotusundan korusun diye dua et aman isyan etme .bir anne olarak düşündüm durumunu inan gözlerim doldu ve allah yardimcin olsun bolbol dua et allah sana evladını bagislamis

Rabbim safi sifatoyla sifa verain:(
Insallah duzelir nasil oldu da koptu yavrum ya:(
Yegenimin kolu asansore sikismisti derisnin bir bolumu koptu kemik gozukuyordu dr lar genelde en kotu ihtimali soyluyorlar.doku kaybi olabilir vs denildi sonra cok sukur duzeldi.
Insallah sizinkide duzelir gercekten icim yandi:(

Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah.
Enistemin parmagı eklem yerinden komple koptu iş kazası nedeniyle
Ameliyatla tekrar diktiler ve metal uzun çivilerle gezdi bir muddet
Onunda parmagı simsiyahtı zamanla düzeldi kemikte tekrar kaynadı
Morlugu aylarca geçmedi.
Şimdi gayet iyi durumda
Rabbim senin yavrunuda tez zamanda iyileştirsin

5gun önce Oğlumun parmağı koptu diktiler 5gundur hastahanede yatıyorduk bugün çıktık.oglumun parmağı 2 gundur simsiyah doktor pek ümitli konuşmuyor parmak tutmaz gibi konuşuyor için paramparça aklımı kaybedeceğim evladıma baktıkça mahfoluyorum birinin ağzından iyi birşey çıkacak diye bekliyorum lütfen aranızda doktor olan veya başına böyle birşey gelen var mı bana birşey söyleyin oğlumun parmağını kesecekler mi günlerdir ağlamaktan helak oldum
Ben bir ara kopan uzvun dikildiğinde canlanması için sülük tedavisi falan duymuştum çok emin değilim ama parmağın ucuna kesik atıp sülük yapıştırıyorlar ve sülük kan dolaşımını yani oraya kan akmasını sağlıyor diye. Bir araştırmanızı tavsiye ederim geç olmadan
Çok haber var bununla ilgili
Sülük kopan parmak diye arattım şimdi yine. Aşlah şifa versin

Ay ya canım yavrum çok da kucukmus. Cok uzuldum.
Allah bütün yavrularımizi korusun. İnşallah tutar parmağı. Dua edelim bol bol . Rabbim şifasını versin.
Alternatif destekleyici tedaviler için başka doktorlardan fikir alsanız ,belki iyi gelecek en küçük bisey bulursunuz.
Ay ya canım yavrum çok da kucukmus. Cok uzuldum.
Allah bütün yavrularımizi korusun. İnşallah tutar parmağı. Dua edelim bol bol . Rabbim şifasını versin.
Alternatif destekleyici tedaviler için başka doktorlardan fikir alsanız ,belki iyi gelecek en küçük bisey bulursunuz.
Amin inşaallah canım..lütfen dualarınızdan eksik eylemeyin ne olur...bir iki doktor var danistigimiz şuanda İstanbul dan bir kaç doktorla irtibata geçmeye çalışıyoruz inşaallah dua edin parmağın rengi açılsa hiç korkmayacagim

Rabbim safi sifatoyla sifa verain:KK43:
Insallah duzelir nasil oldu da koptu yavrum ya:KK43:
Yegenimin kolu asansore sikismisti derisnin bir bolumu koptu kemik gozukuyordu dr lar genelde en kotu ihtimali soyluyorlar.doku kaybi olabilir vs denildi sonra cok sukur duzeldi.
Insallah sizinkide duzelir gercekten icim yandi:KK43:
İnşaallah çok dua edin lütfen

ayy rabbim yardim etsin insallah cok uzuldum gercekten insallah şifasını verir Allahim

Rabbim bütün çoçukları korusun.. inşallah tez zamanda şifa bulur mümkünse başka Dr lar da baksın.

Küçük olması büyük avantaj , umudunuzu kaybetmeyin.

Geçmiş olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Bizim bir arkadaşımızın evinde komşusunun 3 yaşındaki çocuğunun parmağının ucu koptu bapıya sıkışarak 1 ay önce. Yurtdışındayız biz. Bırada Uzun aramalar sonucu el mikro cerrahı bulundu ve parmak dikildi. Günlerce dua ettik tıtsun diye. 20 gün hastanede yattı çocuk. Önce tuttu dediler sonra kan dolaşımı az dediler. Ama korktuğumuz gibi olmadı çok şükür. Şimdi iyileşmiş. Hatta çocuk hollandalıydı. Kendi memleketine gitti bu hafta. Oradaki doktorlar da çok başarılı bulmuşlar operasyonu. Diyeceğim o ki siz içinizi ferah tutun. Zamanla inşallah herşey yoluna girer. Allah yardımcınız olsun.

Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah.
Enistemin parmagı eklem yerinden komple koptu iş kazası nedeniyle
Ameliyatla tekrar diktiler ve metal uzun çivilerle gezdi bir muddet
Onunda parmagı simsiyahtı zamanla düzeldi kemikte tekrar kaynadı
Morlugu aylarca geçmedi.
Şimdi gayet iyi durumda
Rabbim senin yavrunuda tez zamanda iyileştirsin
Amin inşaallah ya çok dua edin lütfen

Ben bir ara kopan uzvun dikildiğinde canlanması için sülük tedavisi falan duymuştum çok emin değilim ama parmağın ucuna kesik atıp sülük yapıştırıyorlar ve sülük kan dolaşımını yani oraya kan akmasını sağlıyor diye. Bir araştırmanızı tavsiye ederim geç olmadan
Çok haber var bununla ilgili
Sülük kopan parmak diye arattım şimdi yine. Aşlah şifa versin
Evet canım doğru bizde sülük attiriyoruz iki gündür inşaallah faydasını görürüz

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Bizim bir arkadaşımızın evinde komşusunun 3 yaşındaki çocuğunun parmağının ucu koptu bapıya sıkışarak 1 ay önce. Yurtdışındayız biz. Bırada Uzun aramalar sonucu el mikro cerrahı bulundu ve parmak dikildi. Günlerce dua ettik tıtsun diye. 20 gün hastanede yattı çocuk. Önce tuttu dediler sonra kan dolaşımı az dediler. Ama korktuğumuz gibi olmadı çok şükür. Şimdi iyileşmiş. Hatta çocuk hollandalıydı. Kendi memleketine gitti bu hafta. Oradaki doktorlar da çok başarılı bulmuşlar operasyonu. Diyeceğim o ki siz içinizi ferah tutun. Zamanla inşallah herşey yoluna girer. Allah yardımcınız olsun.
Amin Allah razı olsun inşaallah çok ferahliyorum yazılan olumlu şeyler okuyunca

Allah şifa versin kuzunuza inşallah,umarım en yakın zamanda yüzünüzü güldürecek haberler alırsınız.
Yazıldımı bilmiyorum ama İzmirde emot el mikrocerrahi hastanesi var,eşimin iş arkadaşının metal testeresiyle kesilen parmağını diktiler ameliyatla şuan tamamen iyileşmiş ve eskisi gibi kullanabiliyormuş parmağını bir araştırın isterseniz. Gerçi sizin dikim işlemi yapılmış ama yinede danışmaktan zarar gelmez diye düşümüyorum.
Gönlünüzü ferah tutun iyileşecek inşallah bebeğiniz,rabbim dermansız dert vermesin

Back
X