- 4 Ocak 2019
- 64
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi bir melodi
-
En basta cabalamalarini gormezden gelip küçük şeylere takıldım sonra o gittiginde 1 gecede degistiginde kendime gelemedim işte. 1 haftada nasil bir kiza asik olup kalpli balonlar gonderip bitanem diyebiliyor aklim almiyor. O kiz olmasa eskiden olduğu gibi cabalayacagindan emindim ama nasıl 1 haftada naskasina aşik oldu o zaman bu daha oncesinde beni sevmiyor demek olmuyor muKonunun en başında kesin o gece başka biri girmiş hayatına diye düşünürken altta sizin yazmış olduğunuzu gördüm.
Yani şimdi biz onu engelle iletişimi kes görüşme kendine zaman ver daha iyi biri çıkar karşına vs diyeceğiz de siz bunları yapabilecek misiniz.
Hemen dağıtmaya çok müsait bir yapınız var gibi geldi bana.
Hayir benimle beraberken kizin numarasini almayi kabul etmiş. Ben 8 ay boyunca hic karşisinda aglamadim hatta bana fazla gururlusun derdi ama 1 gunde hayatimdan cikinca mantıklı davranamadim, haklısınız. Hala da onu istiyorum yanlış oldugunu bile bilePardon ama gururunuz nerede sizin? Adam yine doğru olanı yapmış. İkinizi idare etmek yerine sizden ayrılmış. E istemiyor belliki. Uzatmanın alemi var mı? Geri dönse tüm olanları sindirebilecek misiniz?
salak kafam
Cevrem beni aşırı mantıklı ve gamsiz biri olarak tanır bu zamana kadar hep boyleydi. Ama ben onunla konusmaya calistikca benden daha da uzaklaştı ve sonra bu kizin olduğunu öğrendim. Ona yazmayi kestigimde kendisi bulusmak icin yalvardı. nasil bana yeniden deneyelim diye aglayip bana geri donmedin baskalariyla takıldın dedi bu sefer de o ağladı iste o gun o bunlari soylerken bende sevgilisi olan birine yurudugu icin o kiza bunlaro ses kaydı olarak gonderdim. Sacma biliyorum ama kendimi tutamıyorum.İyiymiş. Aldatılıp "ama öncelikli kadın benim" triplerini çok severim.
Hayir o kiz bizden küçük ve cinsel anlamda hicbir sey yasamamis bir kiz konusmalarda gordum. Tam tersi benimle böyle bir sey sey konusuydu. Ve kiz bunun onunla beraberken oldugunu bile bile konusmaya devam ediyor.Ya anlam veremeyecek ne var adam durumdan memnun sana geliyor o anki duygularını tatmin ediyor bir ilişki olamaz artık diye konuyu da kapatıyor diğer kıza gidiyor kız da halinden memnun bence gidip ona da o kız için sana dediklerinin benzerini o kiza diyor sıkıcı bi iliski vs vs..
Durum bu bide benim aklıma şu geldi özel olacak ama o kızla cinsel bi münasebeti varsa ve sizle yoksa o yuzden o kızdan kopamıyordur. Sizi cepte tutuyor lütfen buna müsade etmeyin gururunuz önemli değil mi?
Kesinlikle hayir hatta en basinda da keske bu kadar maddi durumu iyi olmasa diyordum cunkç cevremde sırf arabasi icin birileriyle beraber olan cok kiz var. Baslarda bana karsi o kadar iyiydi ki suanki inanamiyorum. Sevdigim ve geri istediğim sey de eski hali, eski bizşey mi siz de lüks arabaya mı sevdalandınız? ortada sevilecek bir adam göremedim.
Kime anlattiysam cok tutarsiz biri oldugunu söylüyor, kimse ne yapmaya calistugini anlayamadi.Eski sevgilin sapyoseksüel
Yani kız devam eder şaşırmayın evli erkek ilr bile millet devam ediyor aman ne olacak diye. Nişanıysa evli değil ya sanki ayırırız diyenler gördü bu gözler.Hayir o kiz bizden küçük ve cinsel anlamda hicbir sey yasamamis bir kiz konusmalarda gordum. Tam tersi benimle böyle bir sey sey konusuydu. Ve kiz bunun onunla beraberken oldugunu bile bile konusmaya devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?