Yalvarıyorum ne yapmam gerektiğini söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne okudum... Aklınızı başınıza toplayın saçma sapan bir insan için kendinizi bu hale düşürmeye değer mi?

Cabalarsan kazanan sen olursun eğer kazanan kadin olmak istiyorsan cabala ama bil ki bu hikayenin sonu hep aynı olacak . O adamdan sana hayır gelmeyecek aynı hatayı ben yaptm çok cabaladim evet kazandım ama sonra nasıl bir hata yaptigimi çok net gördüm . Neyseki üstüne gidip daha kötü hatalara düşmedim . Yapma bırak onu .
Beni kesinlikle bir daha gormeyeceksin dedi, seni istemiyorum dedi arkadasiyla kurduğu ortam hosuna gitti ve beni 1 günde sildi. Bana cok guzel ve nazik oldugumu soylerdi beraber olduğu kiz tam tersi biri. Aramizda hiç bir sorun yokken neden boyle oldu. Cabalarsam hala döner mi

Kime anlattiysam cok tutarsiz biri oldugunu söylüyor, kimse ne yapmaya calistugini anlayamadi.
Yeni tanıştığı kızın senden güzel olmadığını söylemiş ve sen kızın akademik olarak çok başarılı olduğunu söylemişsin.O zaman bu adam kızın güzelliğinden etkilenmedi.Kız çok özgüvenli, mizahı güçlü, karşısındakini iyi dinleyen,hoş sohbet biri olabilir. Sevgilini de çeken bunlar olmuş olabilir.Hep o senin peşinden koşmuş ve bu durumdan sıkılmış.Bu kızı da bulunca kaçırmak istememiş.

Sürekli sizin triplerinizi çekecek hali yoktu. Sevdiğini bile isteye aglatanlardan hiç hazzetmiyorum. Kusura bakmayın ama ettiğinizi çekiyorsunuz. Bari o kadar gururlu durdunuz öyle kalsaydiniz. Bu trip üstüne trip atıp karşıdakine tak edince bir şeylerin farkına varan ve yüz seksen derece dönen insan sayısı da baya fazla. Böyle devam ederseniz gelmez de yine umursamaz olun.

Beni kesinlikle bir daha gormeyeceksin dedi, seni istemiyorum dedi arkadasiyla kurduğu ortam hosuna gitti ve beni 1 günde sildi. Bana cok guzel ve nazik oldugumu soylerdi beraber olduğu kiz tam tersi biri. Aramizda hiç bir sorun yokken neden boyle oldu. Cabalarsam hala döner mi

Aaa çabalamaktan mi bahsediyorsunuz yapmayın allah aşkına değer mi hiç biliyorum büyük hayal kırıklığı yaşıyorsunuz şuan ama anlaşılan o ki canı öyle ortamları çekmiş gitsin doysun madem. Ilerde anlar o inanın ki ve sizin kapınızı da çalar çok eminim. Ama o zaman siz kabul etmeyeceksiniz iste şuan zor gelse de o zaman soğumuş olursunuz merak etmeyin. Bırakın gitsin bana bunları diyen adamın donup yüzüne bakmam inadına başarılı olur adımı duyurur mesleko anlamda iyi de bir ilişkiye sahip olup ona gününü gösteririm.

Yani kız devam eder şaşırmayın evli erkek ilr bile millet devam ediyor aman ne olacak diye. Nişanıysa evli değil ya sanki ayırırız diyenler gördü bu gözler.

O zaman şunu dicem üzüleceksiniz ama adam yeni soluklar pesinde ve ikisi arasında inanılmaz bi çekim var ki ne kız ne oğlan vazgeçebiliyor.

Size dediklerine aldanmayın dediğim gibi eldekinden de vazgeçmeyeyim diyor. Siz şimdi ayrılın zaman geçsin o kızla da bitsin yine sizin kapınıza döner bakın görün. Ama burada sizin tavrınız önemli kararlı olup o kapıyı kapatın açılmamak üzere.
Ben de artik ondan bir adim gormedikce hicbir sey yapmayacagim, yuzum yok artik çünkü. Elimden geleni yaptim, haklisiniz

valla ben adamın değil sizin ne yapmaya çalıştığınızı çözemedim. adam net, sizinle bir daha görüşmek istemediğini belirtmiş. siz niye peşinden koşup, yalvarıyorsunuz. kıza fotolar ses kayıtları gönderip kendi gururunuzu hiçe sayıyorsunuz. yapayın bunu kendinize, daha 8 aylık ilişki için. bu adam şu vakitten sonra size dönse bile ne olur onu düşünün.

Oyy bizim toplumun beyfendileri ne kadar merhametli ne kadar yufka yürekli... Hiçbir kadını kıramazlarmış hepsiyle birlikte olurlarmış :D
Tamam, şimdi ciddi olalım.
Siz deney faresi değilsiniz sayın konu sahibi. Neden öylemişsiniz gibi davranıyorsunuz? Aklınızı başınıza devşirin ve kurtulun o kişiden.
Pişman olmasını istiyorsanız da kurtulun istemiyorsanız da kurtulun.
Bataklığa sığınmaya çalışıyorsunuz , berrak limanlar varken.

Baştan beri bu kadar yüklenerek bence onda ki yerinizi bitirmişsiniz.
Kimse böyle sürekli afra tafra yapan kadını istemiyor.
Biz yolunuza bakın desek bile bakmayacağınız çok bariz.
Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.

Yeni tanıştığı kızın senden güzel olmadığını söylemiş ve sen kızın akademik olarak çok başarılı olduğunu söylemişsin.O zaman bu adam kızın güzelliğinden etkilenmedi.Kız çok özgüvenli, mizahı güçlü, karşısındakini iyi dinleyen,hoş sohbet biri olabilir. Sevgilini de çeken bunlar olmuş olabilir.Hep o senin peşinden koşmuş ve bu durumdan sıkılmış.Bu kızı da bulunca kaçırmak istememiş.
Kızın gittiği okula ben de gidebiliyordum, kizi kaybetmekten korktugunu ondan cekindigini bu yuzden hesap soramadigini o un cok farklı oldugunu soyluyor sonra da meselenin o olmadığını istersem ondan ayrilicagini söylüyor. Beynim yandi neye inanacagimi sasirdim. Ama son sozu beji istemiyormuş

En basta cabalamalarini gormezden gelip küçük şeylere takıldım sonra o gittiginde 1 gecede degistiginde kendime gelemedim işte. 1 haftada nasil bir kiza asik olup kalpli balonlar gonderip bitanem diyebiliyor aklim almiyor. O kiz olmasa eskiden olduğu gibi cabalayacagindan emindim ama nasıl 1 haftada naskasina aşik oldu o zaman bu daha oncesinde beni sevmiyor demek olmuyor mu
Evet sevmiyor demek oluyor

Sürekli sizin triplerinizi çekecek hali yoktu. Sevdiğini bile isteye aglatanlardan hiç hazzetmiyorum. Kusura bakmayın ama ettiğinizi çekiyorsunuz. Bari o kadar gururlu durdunuz öyle kalsaydiniz. Bu trip üstüne trip atıp karşıdakine tak edince bir şeylerin farkına varan ve yüz seksen derece dönen insan sayısı da baya fazla. Böyle devam ederseniz gelmez de yine umursamaz olun.
Kesinlikle bilerek onu uzmedim bana hep cok empati kurduğumu karsimdakini cok dusundugumu soyler onu hic onun beni biraktkgi halde bırakıp gitmedim. Baslarda sadece bu kadar yogun hislerim yoktu. Aldatilmayi hak ettigimi dusunmuyorum, beni opup in onunla konusmam lazim diyip ona gitmek istiyor. Ben bunları haketmedim

Başlarda benim icin cok cabaladi cok ağladı onu cok üzdüm kafama estiginde dondum arkami gittim henuz 8 ay olduğu icin onsuz yaparim diye dusunuyordum ama yapamıyorum.
çünkü hep o aglamıs yalvarmıs. bu duruma alısmıssınız sımdı zorunuza gidiyor. Kaçan kovalanır modu. aramayı sormayın heryerden engelleyin bakın nasıl ulasmaya calısıyor

valla ben adamın değil sizin ne yapmaya çalıştığınızı çözemedim. adam net, sizinle bir daha görüşmek istemediğini belirtmiş. siz niye peşinden koşup, yalvarıyorsunuz. kıza fotolar ses kayıtları gönderip kendi gururunuzu hiçe sayıyorsunuz. yapayın bunu kendinize, daha 8 aylık ilişki için. bu adam şu vakitten sonra size dönse bile ne olur onu düşünün.
Bir istemiyorum diyor bir seni cok ozledim onun hic hic onemi yok nana o geldi zaten gidecek diyor. Ama suan seninle de yeniden baslayamam diyor. Bastan beri hep o cabaladigi icin yine arkami donup gitmek istemedim butun hislerimi söyledim ve cozemeyecegimiz hicbir seyin olmadigini yeniden denemek istedigimi soyledim. Ben ona boyle yaklastikca daha da uzaklaşti.

Oyy bizim toplumun beyfendileri ne kadar merhametli ne kadar yufka yürekli... Hiçbir kadını kıramazlarmış hepsiyle birlikte olurlarmış :KK70:
Tamam, şimdi ciddi olalım.
Siz deney faresi değilsiniz sayın konu sahibi. Neden öylemişsiniz gibi davranıyorsunuz? Aklınızı başınıza devşirin ve kurtulun o kişiden.
Pişman olmasını istiyorsanız da kurtulun istemiyorsanız da kurtulun.
Bataklığa sığınmaya çalışıyorsunuz , berrak limanlar varken.
Cabimi cok yakti çağırıp ozlem giderip kafam yerinde değil git diger kızla konuşmam lazım dedi. Hicbir sey olmasa bile onun da caninin yandigini gormek istiyorum

Sizin yaşlarınızda böyle olur genelde.
Kacan daha cazip olur.
Siz görüşelim diye pesine düştükçe diğer kişiyi kiymetlendiriyorsunuz.
Gururlu olun ve aramayin.

Kızın gittiği okula ben de gidebiliyordum, kizi kaybetmekten korktugunu ondan cekindigini bu yuzden hesap soramadigini o un cok farklı oldugunu soyluyor sonra da meselenin o olmadığını istersem ondan ayrilicagini söylüyor. Beynim yandi neye inanacagimi sasirdim. Ama son sozu beji istemiyormuş
Eski sevgilinizle oturup yeni sevgilisi hakkında mı konuşuyorsunuz? Bir de kıyas yapıyor.
Adamın toto everesti görmüştür herhalde?
Silin engelleyin dengesizi her yerden. Egosu sönüp ulaşmaya çalışınca da izin vermeyin.
8 ayda neyin alışkanlığı bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X