Yalvarıyorum ne yapmam gerektiğini söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiyafetleriniz ile ilgili sorun neydi iliskinizde?
V yaka giymeme karisirdi popomun ustunde llan hocbir sey giymemi istemezdi. Etraftaki herkesin bana baktigini söylerdi. Suan kiz okula taytla gidiyor ona neden bir sey soylemiyorsun derigimde çünku onun fiziği senin gibi değil kimse dönüp bakmiyor dikkat cekmiyor dedi. Bende baslarda kiyafetime karismasina izin vermedigim icin bir yere gittigimizde hep sorun çıkardı. Tek sorunumuz buydu. Sadece bu. Ona da sordum baska bir sorunun var miydi diye hayor beni hiç dinlemiyordun cok dik baslisin dedi

Eski sevgilinizle oturup yeni sevgilisi hakkında mı konuşuyorsunuz? Bir de kıyas yapıyor.
Adamın toto everesti görmüştür herhalde?
Silin engelleyin dengesizi her yerden. Egosu sönüp ulaşmaya çalışınca da izin vermeyin.
8 ayda neyin alışkanlığı bu?
O kadar haklisiniz ki 8 ayda beynim alınmış gibi igrenc bir insanin pesinden aglayip günlerdir yemek yemiyorum. Ama neden vazgecemiyorum her seyi unutup yeniden baslamaya hazirim baskasindan bunlari duysam iletisimimi keserdim bu kadar salak olduğu icin.

V yaka giymeme karisirdi popomun ustunde llan hocbir sey giymemi istemezdi. Etraftaki herkesin bana baktigini söylerdi. Suan kiz okula taytla gidiyor ona neden bir sey soylemiyorsun derigimde çünku onun fiziği senin gibi değil kimse dönüp bakmiyor dikkat cekmiyor dedi. Bende baslarda kiyafetime karismasina izin vermedigim icin bir yere gittigimizde hep sorun çıkardı. Tek sorunumuz buydu. Sadece bu. Ona da sordum baska bir sorunun var miydi diye hayor beni hiç dinlemiyordun cok dik baslisin dedi

Nasil ya? Diger kizin okula neden taytla gittigini ona sordunuz yani. :KK47:

Galiba suan kendime bunlari yediremedigim icin bu durumdayim. Onunla cok egleniyorduk ve aklima geldikçe aglamadan duramiyorum. Beni gonderip o kizin yanina gitmesi canimi yakıyor biri sevgolisoni aldatiyor diğeri sevgilisi olana yürüyor ama aciyi ben çekiyorum. Ne yapmam gerekiyor :mad:

O kadar haklisiniz ki 8 ayda beynim alınmış gibi igrenc bir insanin pesinden aglayip günlerdir yemek yemiyorum. Ama neden vazgecemiyorum her seyi unutup yeniden baslamaya hazirim baskasindan bunlari duysam iletisimimi keserdim bu kadar salak olduğu icin.

Estafurullah. Başkasının yerinize tercih edildiğini görüp kabullenmek muhtemelen normal bir ayrılıktan daha zordur. Fakat sizin olay çokça çirkinleşmiş. Yüzünüze " Diğer kıza gideceğim." deme iğrençliği gösterebilen bi adamla devam etmeyi düşünmek amiyane tabirle kendi bacağına sıkmaktan başka bir şey değil.
Onun acı çekmesini istiyorsanız önce peşini bırakın, iletişimi tamamen kesin.

Evet cunku bu konudacok katiydi ve bana bunu yapip o kiza neden yapmadigini merak ettim.

eski sevgiliyle yeni sevgilisinin kritiğini yapmak.. iyiymiş..
kendinizi neden bu kadar küçük düşürdüğünüzü de söylerseniz ona göre yorum yapalım..

Evet cunku bu konudacok katiydi ve bana bunu yapip o kiza neden yapmadigini merak ettim.

Ilginc. Boyle bir sey duymadim hic. Adam sizi birakip baskasina gidiyor, siz de hala o tayt giyince ona niye bir sey demiyorsun diye hesap soruyordunuz adama.

Aaaa, soktayim valla.

eski sevgiliyle yeni sevgilisinin kritiğini yapmak.. iyiymiş..
kendinizi neden bu kadar küçük düşürdüğünüzü de söylerseniz ona göre yorum yapalım..
Buna hiçbir mantikli açıklamam yok. Onun yanindayken o kadar sacma davrandim ki. Dediğim gibi ne yapacağımi bilmiyorum finallerim var ve oturup çalışamıyorum aklimda sürekli haketmedim var. Cozulmeyecek hicbir sey yoktu o kiz hayatina girmeseydi suan bu durumda degildik. Ama sanirim simdi olmasa baska bir zaman baska biri olacakti bir yandan da ona teşekkür etmem gerekiyor aslında. Ama ben aglarken yeniden olmayi beklerken yuzume karsi onu kaybetmek istemiyorum seni istemiyorum demesi cok canimi yaktı. Bunlari da ustune cok fazla dusmem yüzünden duydum. Ona uzakken tam tersiydi ben agladikca cok acımasız konustu. Biraz monolog oldu kendi kendime konustum kusura bakmayin

Ne yapman gerekiyor biliyor musun? Silkelen bi kendine gel önce kafanda kıyaslamayı bırak. Şuan çocuk senden kaçtığı için kovalamaya çalışıyorsun.

Olayları kabullen evet aldatıldın evet başka biri var kafanda kıyasladığın herşey doğru. Şuan inkar ve anlam arama aşamasındasın lakin anlam aramayı bırak olayları olduğu gibi kabullen kendine dürüst ol ve sil. Onun bu yaptığı senin özgüvenini zedeledi seçilmeyen olmak kırdı. Neden arama sonucu gör hayatına devam et evet canın acıyacak ama şükret bi gece dışarı çıkıp birini bulan ilerde neler yapabilme potansiyeline sahip.

Ne yapman gerekiyor biliyor musun? Silkelen bi kendine gel önce kafanda kıyaslamayı bırak. Şuan çocuk senden kaçtığı için kovalamaya çalışıyorsun.

Olayları kabullen evet aldatıldın evet başka biri var kafanda kıyasladığın herşey doğru. Şuan inkar ve anlam arama aşamasındasın lakin anlam aramayı bırak olayları olduğu gibi kabullen kendine dürüst ol ve sil. Onun bu yaptığı senin özgüvenini zedeledi seçilmeyen olmak kırdı. Neden arama sonucu gör hayatına devam et evet canın acıyacak ama şükret bi gece dışarı çıkıp birini bulan ilerde neler yapabilme potansiyeline sahip.
Beni o kizdan ustun gordugunu kendisi söyledi derdim o kızın benden daha iyi olmasi ya da seçilmiş olan olmasi degil. Onunla olduğum zamani özlüyorum ama sanırım ben boyle devam ettikce böyle bir sey olmayacak :KK43:

Ayrılmayıp kuma olmayı falan mı bekliyorsunuz ?

Buna hiçbir mantikli açıklamam yok. Onun yanindayken o kadar sacma davrandim ki. Dediğim gibi ne yapacağımi bilmiyorum finallerim var ve oturup çalışamıyorum aklimda sürekli haketmedim var. Cozulmeyecek hicbir sey yoktu o kiz hayatina girmeseydi suan bu durumda degildik. Ama sanirim simdi olmasa baska bir zaman baska biri olacakti bir yandan da ona teşekkür etmem gerekiyor aslında. Ama ben aglarken yeniden olmayi beklerken yuzume karsi onu kaybetmek istemiyorum seni istemiyorum demesi cok canimi yaktı. Bunlari da ustune cok fazla dusmem yüzünden duydum. Ona uzakken tam tersiydi ben agladikca cok acımasız konustu. Biraz monolog oldu kendi kendime konustum kusura bakmayin

hayır yanlış düşünüyorsun.
zaten sorunlarınız olduğu için ( sen farketmesende )o kız hayatına girebilmiş.
seni seviyor olsaydı kızı hayatına almazdı zaten. senden o kızla tanışmadan vazgeçmiş.
üzülmeni anlıyorum üzül ağla ama bunu kendi kendine yap çocuğun poposunu daha fazla kaldırma lütfen.
ilişkiler başlar biter. değmeyecek biri için bu kadar gururunu ayaklar altına alman yersiz.
yine seveceksin aşık olacaksın.
o zaman diyeceksin ki iyiki o kızla tanışmış o gece de hayatımdan çıkmış.
zaman ver kendine biraz. bir daha da iletişim kurma bu oğlanla.

Beni o kizdan ustun gordugunu kendisi söyledi derdim o kızın benden daha iyi olmasi ya da seçilmiş olan olmasi degil. Onunla olduğum zamani özlüyorum ama sanırım ben boyle devam ettikce böyle bir sey olmayacak :KK43:

Kendisinin bunu söylemesi önemli değil ki bu bi inkar işte aslında aldatılmalarda en çok yaralayan duygulardan biri seçilmemek görmezden gelinmek. Bilinçaltı duyguları ve şuan bu yaşadıkların çok çok normal.

Bişey soracağım yaşamasan bidaha ne olacak ? Hiiiiç birşey kocaman bi hiiiç. Hepimiz evlenmeden bu tarz ilişkilerden çıkmışızdır farklı sebeplerden biten aynı acılar ama gerçekten öyle biri çıkıyor ki karşına çok daha güzel günler yaşıyorsun. Şimdi o çocuk geri gelse Zaten daha nasıl güvenebilirsin ki? Ve affettiğin için kendinden hergün nefret edersin benden söylemesi

Cunku ayrildiktan sonra farkettim ona ne kadar deger verdiğimi ve her seyi ona göre ayarladigimi. Ne kadar salak olduğumu biliyorum ama vazgecemiyorum. Herkese akil veren ben salak oldum :KK43:
Başka birisini hayatınin merkezine oturtmanin bedelini oduyorsun canım. Yapma kimse senden değerli değil.

hayır yanlış düşünüyorsun.
zaten sorunlarınız olduğu için ( sen farketmesende )o kız hayatına girebilmiş.
seni seviyor olsaydı kızı hayatına almazdı zaten. senden o kızla tanışmadan vazgeçmiş.
üzülmeni anlıyorum üzül ağla ama bunu kendi kendine yap çocuğun poposunu daha fazla kaldırma lütfen.
ilişkiler başlar biter. değmeyecek biri için bu kadar gururunu ayaklar altına alman yersiz.
yine seveceksin aşık olacaksın.
o zaman diyeceksin ki iyiki o kızla tanışmış o gece de hayatımdan çıkmış.
zaman ver kendine biraz. bir daha da iletişim kurma bu oğlanla.
Cok can acitici ama doğru seyler. Kabullenememek tüm bu salakliklari yapmama sebep oldu bundan sonra yazmayacagim aramayacagim. Teşekkür ederim

Biraz gururun varsa bi daha görüşme ikinizide cepte tutuyor senle ayrılmak istiyor ama görüşüyor kız sevgiline yol verirse diye senide cepte tutuyor kendini bu kadar değersizleştirme kıza eski sevgiline mesaj atarak ağlayarak

Yaşınız 20 ise ve bu çocukta bu yaşlarda ise diyeceğim tek şey bu bebe büyümemiş.sen onu büyütecek değilsin az ötede oynasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X