8 aylık bir iliskim vardi aramızdaki tek sorun benim kiyafetlerimdi son 1 haftadır bana gozume cok batiyorsun demeye baslamisti 1 gece arkadasiyla dışarı cikip bana hic yazmayinca ertesi gun konuşmak istedim geldi normalde ona soyledigim en kucuk ters bir cumlede aglamaya baslayan insan birden umursamaz olmustu 1 gecede. Hicbir seye anlam veremedim her zamanki gibi ondan bir açıklama bekliyordum ama hiçbir sey soylemedi. Dayanamayip o gun gel konusalim dedim cunkü 1 günde bana karsi degisen bu tavri beni cok sasirtmisti hicbir sey soylemiyordu. Her söylediğim cevapsiz kalıyordu ve ne kadar konusursam konusayim aramizi düzeltmek icin hic cabalamiyordu ben de ayrilmak istedigimi söyledim çünkü karsimda bambaska biri vardi etrafimdaki herkes bana ne kadar düşkün oldugunu söylerdi ama 1 gecede degismisti. 2 gun sonra bulustuk benimle bir daha olmak istemedigini söyledi ve ayrilirken bana sarilip agladi seni seviyorum dedi, anlam veremedim o gun gun ayrildik sonra dayanamadim ve yeniden gorusmek istedigimi söyledim beni sogukta 2 saat bekletti cok vaktim yok dedi geldi karsisinda yalvardim neden boylesin ne degisti dedim agladim gozu bile dolmadi daha once onun karsisinda hic aglamamistim hep o cabalardi ama birden cok vicdansiz davranmaya baslamisti ve bana in artık arabadan olmayacak iste bir daha dedi. Sonra 5 gun kadar gecmisti ki bana bir çocuğun yazdigini ogrenince benimle gorusmek istedigini söyledi. Kabul ettim çünkü salak kafam ondan vazgecmeme engel oluyordu. O sırada onun tel3fonuna bir kizdan mesaj geldi ve arkadasiyla ciktigi o gece kizla tanistigini ogrendim. Kiz benim oldugumu bile bile onunla konusmak istedigini söylemiş numarasini vermis ve
Sevgili olmuslar. Kiz akademik olarak cok basarili ve 3 dil bilen bir kız ben de diyetisyenlik okuyorum. Mesajı gördükten sonra telefonunu aldim ve whatsapptan konusmalari okurken onun bana söylediklerini ses kaydi aldim. Bana beni çok ozledigini o kizin gecici oldugunu ama benimle yine de beraber olmak istemedigini söyledi benim cok daha guzel oldugumu onunla cok zit insanlar olduklarini söyledi, ben de bunları kiza ses kaydi kaydi olarak attim. 1 tane de fotoğraf gonderdim. uzgundum normalde hic alkol kullanmam ama orada vardi ve bende içtim zaten cok saglikli dusunemiyordum ve igrenc bir sekilde beni opmesine izin verdim. Kıza da eger bu olanlari anlatmazsa benim anlaticagimi söyledim ve kiza aramizda geçenleri söyledi.
Çocuk maddi olarak iyi bir durumda luks bir arabasi var ve normalde o arabasini kullanmadigi halde o kizin yanina sürekli o arabayla gidiyor. Sarhosken o sikici iliskiye geri dönmek istemiyorum dedi. Bu gun de yine yine ve yine tam bir gerizekalı gibi onu gormek istedigimi söyledim yine görüştük bana son gorusmemiz oldugunu ve bir daha gorusmeyecemgizi söyledi. Ama ayni zamanda kizla olan iliskinin umrunda olmadigini, beni sevdigini ama benimle de olmayacagini söyledi. Kiz yanimda hala onu arıyor ve o dünkü ses kaydindan sonra benim yanimdan onun yanina gitti. Bu yasananlari en haketmeyen insan benim ama ben haric herkes cok mutlu. Cocuktan kesinlikle mantıklı bir sey duyamiyorum. Bir onu seviyorum diyor bir beni. Henuz 1 haftadir beraberler ve bana cok guzel oldugunu oldugunu benimle cok eglendigini söylediği halde benimle bir iliski istemiyor. İlerisinin olmadigini bildiğim halde canim cok yanıyor her sey bu 2 gunde oldu mantıklı düşünemiyorum yanimda kizla konusup ona gidiyor ama bizim iliskimizde hicbir sorun yoktu. Hic böyle bir sey yasamadim boyle canım yanmadi. Bos bos durmaktan baska bir sey yapamıyorum yalvaririm akil verin.