yalvarıyorum yardım edin

yönettirmeyin

yani eşimin abisi bana tek kelime edemez

sana ne derim direkt mesela

evim ayrı köyüm ayrı
eşim korkar abisinden araları da çok iyi hele bizim aramızın açılması onun çok işine geldi iyice kendine çekti Valla artık içimden kuma diyorum ona ikisini bir arada gördükçe kıskanıyorum aldatılan kadın gibi hissediyorum

Zorlada olabilir o öye bir şeytan ki herkes ondan korksun istiyo sadece
Tövbe estağfurullah yaaa ne biçim insanlar var böyle, normal bir insan kardeşinin mutlu olmasını ister ama bunlar resmen yuva yıkmanın peşinde.
Allah bunlar gibisini bildiği gibi yapsın.

Zorlada olabilir o öye bir şeytan ki herkes ondan korksun istiyo sadece
Onun eşide senin eşinden korkacak o zaman saygı göstermek varken neden insanalar korku salip mutsuzluk saçarlar... artı olarak onlarda senin ailevi durumlarını bildikleri için biraz kullanıyorlar gibime geldi bi durumu

Tövbe estağfurullah yaaa ne biçim insanlar var böyle, normal bir insan kardeşinin mutlu olmasını ister ama bunlar resmen yuva yıkmanın peşinde.
Allah bunlar gibisini bildiği gibi yapsın.
ya bide o kadar şey söyler sonrada ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum mutluluğunuz için der Söyler ağzına geleni sonrada sıvar eşimde ona inanır

kv o kadar iyiki o gün bile o sen sus dedi oğluna onlar gitti o benimle konuştu hep teselli etti destek oldu. Ona bende anlatmak istedim ama içimden hep kimi kime şikayet edeceksin deyip konuşmadım cesaret edemedim
Ya sanki kendinizle ilgili kisimlari hep eksik anlatiyormussunuz gibi geldi. Esinizi ne diye kotuyum diye cagirdiniz mesela? Kaprisli misiniz biraz yoksa gercekten kotu olacak acil bir durum mu vardi? Yine ailenizden hicbir birey ile iletisim yok. Neden? Hadi anneniz ve anne tarafi kotu peki ya baba tarafin babaniz ölmüs olabilir. Amcaniz halaniz hic kimse yok mu. Hepsinden ziyade bir tane arkadasiniz dostunuz yok mu. Meslegim var diyorsun. Madem oyle git calis para biriktir esine de ki gel ayri eve cikalim. Yoksa ben yalniz cikacam de. Yani durduk yere eziliyormussun. Dislaniyormussun gibi anlatmissin da. Bilemedim sorularin coguna eksik cevap vermissiniz gibi geldi.

eşin kaç yaşında

abisinden korkar vs

nasıl aile ilişkileri bunlar

bakın gerçekten sizi üzmek için değil de size yol bulmak için yazıyoruz ama o evde neden duruyorsunuz hala

gidin tek odada yaşayın

ben mi çok ütopik yaşıyorum insan neden gençliğini kv ile geçirir ki

kendi ailesini bile çekemiyor gençlikte insan kv kp kayın kombo yapmış geliyor

tabii mutsuz olunur

gir markette çalış en beterinden alırsın asgari ücret

kira da ödenir faturalar da az olur ama senin olur

paşa kocan da abim derse hala onun koynunda yatsın geceleri

Siz hep böylemisiniz böyleyseniz karşı tarf tamamen suçlu diyeneyeceğim
Konuyu okurken çileden çıktım neki bu kadın sorunu diye
Hayatta biraz daha net olun insanlar ne düşündüğünüzü ne hissettiğinizi bilsin
Kendiniz çalıp kendiniz oynanayın

Bir yol gösterilsin, akıl verilsin istiyorsanız insanları yormayın derim.
Yaşlar kaç, nerede yaşıyorsunuz, aileniz neden Yok, ne oldu da eşiniz abisinin tarafına geçti, neden aynı evde kalmayı kabul ediyorsunuz, mesleğim var demişsiniz aktif çalışıyor musunuz?
Neden hayatınızın merkezi eşiniz?
kaçtınız da mı sizi kimsesiz görüyor?
Yaş daha 22 yahu ne yaşadınız da aile Yok arkadaş Yok?
Bir de bu kadar yalnız kalan insanlar için ister istemez vardır bir sorun, herkes kötü De bir o mu iyi diye düşünürüm genelde.
Bence siz kendinizi ney bir ifade edin önce.

ya bide o kadar şey söyler sonrada ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum mutluluğunuz için der Söyler ağzına geleni sonrada sıvar eşimde ona inanır
Çok iyi bilirim böyle insanları, çok güzel rol yaparlar. Sadece saf olursan kanarsın.
Ne diyeyim ki uzak olsunlar yaaa, böyle milletin yuvasına mutlulupuna göz diken densizler uzak olsunlar.

Annene git paranı onlara yedireceğine annene yedir hiç olmazsa seni doğurmuş daha çok hakkı var. Git telefonlarını da kapat gitme o eve. Eğer gelirse de evimi ayır eşyalarımı götür ve en önemlisi adam ol ondan sonra gelirim de. Yoksa boşanıcam dersin.
Her tartışmanı götürüp söyleyen insan asla düzelmez asla.

Boşanırsam naparım nereye giderim bilmiyorum hiç kimsem yok
çalışıyor musun peki .. öncelikle iş bul kendine çalışan bir bayana insanlar daha farklı bakıyor daha güçlü oluyoruz onların gözünde çünkü muhtaçlığımız azalıyor maddi yönden

Hayata yalnız geldiniz eşinizle birlikte gelmefiniz insanın hayatta nelerle karşîlaşacagı bilinmez . Siz çalïşın ve biraz kenara para atın haaaaa birde çocuk fikrinden uzak durun derim abisi bu kadar karışıyorsa olaylar durulmaz . Eşiniz çocuk isterse ayrı eve çıkmadan çocuk yok deyin buda sizin elinizde koz olsun.

Evinizde tlf bakara süresini açın ve dinleyin sakin olun vazgeçmek kolay tabi aranızda ne oldu bilmiyorum ama biraz toparlanın mantıklı düşünemiyorsunuz bence

Merhaba eşini karşına alıp sakin bir şekilde yaptığının yanlış olduğunu anlat. Büyük bir ihtimalle sesini yükseltecektir. Sen yine sakinliğini koru eşin bağaraın sen suskunluğunu koru. Susup sakinleşmesini bekle. Tatlı dille sizin bir aile olduğunuzu ikinizin arasında yaşanan herşeyin mahrem olduğunu güzel bir şekilde eşinle konuş. Tekrar sesini yükseltirse aunı şekilde davran ve biraz sakinleştiğinde konuşuruz canım de unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Yanlışını ona tatlı dille anlat birdaha tekrar edeceğini sanmıyorum. Unutma bir anda herşeyi silip atmak çok kolaydır boşanmak gibi.. biraz sabır ile bu olayın üstesinden gelebilirsin emin ol. Seviyorsan sevgine ailene yuvana sahip çık unutma yuvayı dişi kuş yapar. Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Laflari cımbızla zor ağzınızdan cikartmis arkadaşlar
Eğer hep boyleyseniz kendiniz zor ifade ediyosaniz bir olayda yarim yamalak cevaplar veriyorsanız evet eşiniz cok iyide abisinin sözünü dinler çünkü adam eşini guzelce ikna etmiş işte kendine, lütfen kendini daha iyi ifade etmeyi öğren bak bakalim eşin sizin tarafınızda mi degilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…