- 6 Nisan 2017
- 119
- 31
- 98
- Konu Sahibi ekscaliburx
-
Zorlada olabilir o öye bir şeytan ki herkes ondan korksun istiyo sadeceTabi sen eşini sen daha iyi tanırsın ama şunu anlamıyorum abisi zorla mı anlattırıyor aranızda olanları. Eşin tavrını koymuş olsa abisi böyle yapar mıydı yine?
eşim korkar abisinden araları da çok iyi hele bizim aramızın açılması onun çok işine geldi iyice kendine çekti Valla artık içimden kuma diyorum ona ikisini bir arada gördükçe kıskanıyorum aldatılan kadın gibi hissediyorumyönettirmeyin
yani eşimin abisi bana tek kelime edemez
sana ne derim direkt mesela
evim ayrı köyüm ayrı
Tövbe estağfurullah yaaa ne biçim insanlar var böyle, normal bir insan kardeşinin mutlu olmasını ister ama bunlar resmen yuva yıkmanın peşinde.Zorlada olabilir o öye bir şeytan ki herkes ondan korksun istiyo sadece
Onun eşide senin eşinden korkacak o zaman saygı göstermek varken neden insanalar korku salip mutsuzluk saçarlar... artı olarak onlarda senin ailevi durumlarını bildikleri için biraz kullanıyorlar gibime geldi bi durumuZorlada olabilir o öye bir şeytan ki herkes ondan korksun istiyo sadece
ya bide o kadar şey söyler sonrada ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum mutluluğunuz için der Söyler ağzına geleni sonrada sıvar eşimde ona inanırTövbe estağfurullah yaaa ne biçim insanlar var böyle, normal bir insan kardeşinin mutlu olmasını ister ama bunlar resmen yuva yıkmanın peşinde.
Allah bunlar gibisini bildiği gibi yapsın.
Ya sanki kendinizle ilgili kisimlari hep eksik anlatiyormussunuz gibi geldi. Esinizi ne diye kotuyum diye cagirdiniz mesela? Kaprisli misiniz biraz yoksa gercekten kotu olacak acil bir durum mu vardi? Yine ailenizden hicbir birey ile iletisim yok. Neden? Hadi anneniz ve anne tarafi kotu peki ya baba tarafin babaniz ölmüs olabilir. Amcaniz halaniz hic kimse yok mu. Hepsinden ziyade bir tane arkadasiniz dostunuz yok mu. Meslegim var diyorsun. Madem oyle git calis para biriktir esine de ki gel ayri eve cikalim. Yoksa ben yalniz cikacam de. Yani durduk yere eziliyormussun. Dislaniyormussun gibi anlatmissin da. Bilemedim sorularin coguna eksik cevap vermissiniz gibi geldi.kv o kadar iyiki o gün bile o sen sus dedi oğluna onlar gitti o benimle konuştu hep teselli etti destek oldu. Ona bende anlatmak istedim ama içimden hep kimi kime şikayet edeceksin deyip konuşmadım cesaret edemedim
eşim korkar abisinden araları da çok iyi hele bizim aramızın açılması onun çok işine geldi iyice kendine çekti Valla artık içimden kuma diyorum ona ikisini bir arada gördükçe kıskanıyorum aldatılan kadın gibi hissediyorum
kimsesiz derken canımo yüzden kaç gündür konuşmuyorum. Soru soruyo cevap vermiyorum. küs iki çocuk gibiyiz. Olanlar çok ağırıma gidiyo Onsuz duramamaın sebebi kimsesiz olmam
Çok iyi bilirim böyle insanları, çok güzel rol yaparlar. Sadece saf olursan kanarsın.ya bide o kadar şey söyler sonrada ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum mutluluğunuz için der Söyler ağzına geleni sonrada sıvar eşimde ona inanır
çalışıyor musun peki .. öncelikle iş bul kendine çalışan bir bayana insanlar daha farklı bakıyor daha güçlü oluyoruz onların gözünde çünkü muhtaçlığımız azalıyor maddi yöndenBoşanırsam naparım nereye giderim bilmiyorum hiç kimsem yok
Çocuk varmiBoşanırsam naparım nereye giderim bilmiyorum hiç kimsem yok
Lütfen yardım edin ölsem daha iyi kendimi bu kadar yanlız kimsesiz hissedirken eşimin abisi bana bir sürü laf söyledi ve eşim bana destek olacağı yerde sen nasıl abime saygısızlık edersin dedi. Söylenilenleri eşimin yaptığını affedemiyorum beynimin içi hiç susmuyo. Olanları unutamıyorum. Her şeyi bırakıp kaçıp gitmek istiyorum her gün ağlamaktan, üzülmekten yoruldum bittim iyice mutsuzluktan ölmek dedikleri bu olsa gerek. Kafamda sürekli boşanma düşüncesi Boşansam eşim olmadan yapabiylir miyim daha onsuz odada tek kalamıyorken ayrılmayı düşünüp ağıyorum onu çok seviyorum ama yapılanlar ağırıma gidiyo. Severken ayrılıpta unutabilen varmı bana yardım edin nolur kafayı yicem lütfen cevremdeki herkez bendeki değişimin farkında gözlerinden acı okunuyo nolmuş sana diyo. Ben çok yanlızım hiç kimsem yok aile, akraba, arkamda destekçi... eşim var zannediyordum o da yalanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?