• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalvarıyorum yardım edin :(

yagmuryagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
39
7
1
Arkadaşlar, benim bir sevgilim vardı 1 yıllık bi ilişkimiz oldu. Ama sonra ayrılmak istediğini söyledi çok baskı kurduğum için çok bunalmıştı. Ben çok üzüldüm çok yıprattım kendimi ve daha fazla üzülmemek için başka birine bi şans verdim. O kişiyle de yürümedi zaten. Bugünler de tekrar eski sevgilimle konuşmaya başladık normal bi şekilde konuşuyoruz ama benim içimde inanılmaz bi pişmanlık var. Onu her şeyden çok seviyorum, hayatta kimseyi bu kadar çok sevemem, çünkü tanıdığım en karakterli insan, beni en çok etkileyen kişi. Ama onunla da bir türlü eski yakınlığı psikolojik olarak kuramıyorum :( o çok doğru biri ve benim gibi biriyle olmamalı diyorum. ama bir yanımda onu deli gibi istiyor. Ne yapabilirim :( siz nasıl yorumluyorsunuz bu olayı

Niye bu kadar abarttığınızı anlamadım. Yaşınız küçük galiba. Adamı aldatmamışsınız sonuçta. Ayrı iken başkasıyla görüşmüşsünüz.

Eski sevgilinizle sırf bu yüzden mutlu olamıyorsanız çok yanlış düşünüyorsunuz. Başka sebeplerden araya soğukluk girdiyse de zorlamayın. İyi bir insan olması ilişkide mutlu olacağınız anlamına gelmez.

Simdi siz başkası ile görüştüğünuz için mi "pis tüh kaka" misiniz? Başkalarını bu kadar büyütüp, kendinizi bu kadar küçültugunuz sürece hiçbir sağlıklı ilişkiniz olmaz
Zaten sanırım dediğiniz sebepten diğer ilişkimde pek sağlıklı olmadı. Ama psikolojik olarak bu durumdayım şuan :( çok çaresiz hissediyorum

onu her seyden cok sevme,
bak bir kez ayrilmissin, basa cikamamissin,

yeniden iliskiye baslayacaksaniz bile adami hint kumasi gibi gormeyi birak.
Bilmiyorum bana öyle yansıttı kendini. Bir yıl boyunca hiçbir hatasını görmedim. Ayrılınca bile arkadaşları birini ayarlamaya çalışmış ama yok demiş .. Sürekli kendimi suçluyorum

Leğenin içine sıcak su ve lavanta yağı ekleyin. Muhteşem erkeğin ayaklarını yıkayın :21:
Yemek yerken enerji harcıyordur. Boynuna önlük takın yemeklerini siz yedirin:21:
En yakın yayınevinin editörüne gidip o muhteşem insanın sizin gözünüzden yansımalarını kitap olarak çıkarttırın. Yayınlandığı ilk gün satın alıp okuruz. Biz de zatı şahaneyi tanıma şerefine nail olabilelim :21:

En etkili çözüm ise ismini göğsünüze dövme yaptırın. Erkekler buna asla hayır diyemez :21: Ayrılınca fondötenle filan kapatıverirsiniz.

Bilmiyorum bana öyle yansıttı kendini. Bir yıl boyunca hiçbir hatasını görmedim. Ayrılınca bile arkadaşları birini ayarlamaya çalışmış ama yok demiş .. Sürekli kendimi suçluyorum

tamam adam iyidir, ona lafimiz yok da,
onu her seyden fazla seviyorum kismi yine de abarti degil mi sizce de,
en nihayetinde insanoglu yani.

Kendini neden sucluyorsun ?

Zaten sanırım dediğiniz sebepten diğer ilişkimde pek sağlıklı olmadı. Ama psikolojik olarak bu durumdayım şuan :KK43: çok çaresiz hissediyorum

Sizin önceliğiniz şu anda erkek arkadaştan önce kendinizi toparlamak olmali. Sorgulayin neden kendinizi sevmediğinizi ve neden kendinize yeterli kadar deger vermediğinizi. Siz kendiniz huzurlu olmadığınız sürece, ilişkilerinizdede huzurlu olamazsiniz. Duygusal açıklar veya boşluklar insanı kolayca yalnis davranışlara sürükleyebilir

22. Bilmiyorum kendini öyle yansıttı bana diğerlerinden farklı gibi, hiçbir hatasını görmedim. Hatta arkadaşları birini ayarlamaya çalıştı o yok dedi felan ve hiç ilişkisi de olmamış biri
Cok gencsin daha.Karşındaki de öyle mükemmel biri değildir zaten.Yoluna bak bence.

Niye bu kadar abarttığınızı anlamadım. Yaşınız küçük galiba. Adamı aldatmamışsınız sonuçta. Ayrı iken başkasıyla görüşmüşsünüz.

Eski sevgilinizle sırf bu yüzden mutlu olamıyorsanız çok yanlış düşünüyorsunuz. Başka sebeplerden araya soğukluk girdiyse de zorlamayın. İyi bir insan olması ilişkide mutlu olacağınız anlamına gelmez.
Ben biraz baskıcıydım o sebepten soğukluk girdi ama tekrar başlasak böyle olmam galiba. Ama başlarsak içimde sürekli ona hata yapmışım gibi bir şey içimi kemirecek sanki

Ayrılktan sonra enaz 1 yl yeni bir ilişkiye kapalı olmak gerekir ki doğru kararlar verilsin.. eğer kaybetmek istemiyorsanız yapmanız gereken şey önceki hatalarınızı yapmamanız

Tam da sizin dediğiniz gibi yorumluyorum. O dediğiniz gibi çok doğru biriyse, siz de çok baskıcı biriyseniz birlikte olmamalisiniz. Çocuk bı cesaret terketmiş sizi, bırakın öyle kalsin
Bende mantıken böyle diyorum ama kalbime söz geçmiyor :( baskıcı halimi törpülerim ama sürekli ona hata yaptım düşüncesi beni üzer gibi :(

Ayrılktan sonra enaz 1 yl yeni bir ilişkiye kapalı olmak gerekir ki doğru kararlar verilsin.. eğer kaybetmek istemiyorsanız yapmanız gereken şey önceki hatalarınızı yapmamanız
Bende en başta kimseyle olmak istemedim başkasını sevemez gibiydim. Ama o acıyla başa çıkamadım mesaj atasım geliyordu ve gururuma yediremiyordum. Keşke dediğiniz gibi kimseyi almasaydım ama yapamadım

Bende en başta kimseyle olmak istemedim başkasını sevemez gibiydim. Ama o acıyla başa çıkamadım mesaj atasım geliyordu ve gururuma yediremiyordum. Keşke dediğiniz gibi kimseyi almasaydım ama yapamadım
Olan oldu canınızı sıkmayın önünüze bakın siz

Back
X